Eltim ile Eşinin Değişik Hareketleri

Ne kadar ıyı ınsansın kı benzın parası ıstememıssın Allah razı olsun gercı boyle yengem olsa arkadasımdan ıster abımden ıstemem.

Bebek açlıktan ağlıyordu yahu. Nasıl anne bebek ilişkisiymiş bu Gelen yorumlar komedi cidden. Biz de lohusalık geçirmesek tamam diyeceğiz.

bebek açlıktan siz kadını geriyorsunuz diye ağlıyordu.
bir sesinizi kesip, tepesinde dikilmeyi bıraksaydınız, susacaktı. emecekti de.
aferin en birinci anne sizsiniz.
harika emzirdiniz ve premsesler gibi bir lohusaydınız.
ne kadar meraklısınız bir kadının anneliğini yermeye.

Eşiniz kardeşiyle mi mesafe koyuyor bu durumda arasına özel günler dışında görüşmeyerek?

Çocukla gitmeseler bile abisinden arabayı isteyebilir zaten. Toplu taşımayla ve özel araçla gezmek arasında dağlar kadar fark var nitekim.

Başta çocukla planlayıp sonradan fikir değiştirmiş olabilirler.

Eltiniz belki gerçekten bunaldı, eşiyle yanlız gezmek istedi, çocuk anneane de, bende 2 aylıkken tüm gün bebeğimi bırakmam ama bırakan anneye de niye bıraktı , kötü anne demem. Herkesin ihtiyacı olan şey farklıdır çünkü.

Tüm yorumları okumadığınız yaptığınz yorumdan belli.

Kimse boğmadı, sıkmadı, car car bağırmadı önünde. Hatta kendisi bebek emmiyor dedi. Çoğu kişi de emmese bile sık sık emzireceksin dedi. Ya mama verecek, ya da bunu yapacak. Başka seçeneceği mi var. O da ne mamayı tercih etti ne de diğerini. 2 aylık çocuğu 2 3 saat emzirmezsen bağırmadan değil açlıktan ağlar. Ki ortada bağırmakta yok. Tecrübe olarak üst seviye birileri sadece tavsiye veriyor.

3 çocuk sahibi biri olarak tahmin edebiliyorsundur herhalde.

Biraz tepki verdim eşime arabayı verme konusunda ama o da kardeşim ne yapayım yani vs. diyerek geçiştirdi.
Konudaki tüm mesajları okumadım. Belki arada yazmışsınızdır. Neden tepki verdiniz eşinize daha önce arabayla ilgili bir sorun mu yaşandı?

Konudaki tüm mesajları okumadım. Belki arada yazmışsınızdır. Neden tepki verdiniz eşinize daha önce arabayla ilgili bir sorun mu yaşandı?
Bu isteme mevzusu ilk değil. Daha önce de 5 6 kere istemişlerdi. Ortada bebek yokken de yani. keyiflerine düşkünler. Arabasız hiçbir yere gitmezler.

Hakaten hayretle okuyorum ben de. Türkiye Eltiler Birliği’nin üyeleri toplu hareket mi başlatmış nedir

Siz kimin iyiliğini düşündünüz burda ben anlamadım eltinizin mi eşinin mi bebeğin mi? Eğer birinden birinin iyiliğini düşünüyor olsaydınız buraya gelip konu açıp insanları gömmezdiniz. Kmyi gayet dert etmişsiniz ki kaç olduğunu yazmışsınız buraya. Yazdıklarınıza ek yakıştırma olarak sizi fesat buldum bende

Ben de dakikalarca acaba neyini kıskanabileceğimi düşündüm de cevap bulamadım

Pekı eltısı hakkında yaptıgı yorumlar lohusa kadın yok kımseyı dınlememıs emzırmemıs ıkı hafta hastanede yatmıs. Sevınır gıbı soyluyor. Ayrıca bebegı de goturecektı son an annesı ben bakarım dedı. Abısını arayıp abı bız gıtcez ama bebegı goturmekten vazgectık arabayı getıryorum bız otobusle mı gıdelım desın. Ayrıca konu sahıbın erkek kardesı ıstese verır gercı vermez

yok şeker şey ben zengin olan taraftayım kimseden istemem ama evet konu sahibi haset.

Kimse boğmadı, sıkmadı, car car bağırmadı önünde. Hatta kendisi bebek emmiyor dedi. Çoğu kişi de emmese bile sık sık emzireceksin dedi. Ya mama verecek, ya da bunu yapacak. Başka seçeneceği mi var. O da ne mamayı tercih etti ne de diğerini. 2 aylık çocuğu 2 3 saat emzirmezsen bağırmadan değil açlıktan ağlar. Ki ortada bağırmakta yok. Tecrübe olarak üst seviye birileri sadece tavsiye veriyor.

Evet canım kesinlikle baskı yapmaktır, boğmaktır. kıskanmaktır :=)

İnsanın öz kardeşinden de araba istemesi beleşe giriyor demek.,
Ne var yani eşini gezdirmek istemiş bebekde geliverecek deyip arabayı istemiş..

Abisinin km hesabı yapacağını Abisinin hanımınnda teeee anneliğine kadar dil uzatacağını arkasından konuşacağını bildiği için zaar bebeği öne katmış olamaz mı?

Akrabalık kardeşlik böyle mi ???
İyi hasetlenin birbirinize yazık yahu ..

Abartılacak bir sey yok. Bence sizin baska bi derdiniz yok bunu dert edinmişsiniz kendinize. Eltiniz de inşallah bi araba alır da siz de o da kurtulur...

Bu rahatlıkla bir araba alsınlar bence de. Malum bakkala bile araba isteyecekler utanmasalar. Ah ahh neler varda anlatmaya değmez. Yüzeysel yazın siz :))

Konuya eltı degılde ınsanı gozle bakmak yeterlı. Eltım yok ama görümcelerım ıcın yapmadıgımız bırsey yok Insanlık olmedı. Bazı ınsanlar o kadar kucuk hesaplar yapıyor kı sasırmamak elde degıl. Eşimin arkadas cevresinde de var boyle kucuk hesapcı agzım acık kaldı. Insanlık olmemıs katletmısler.

Bu rahatlıkla bir araba alsınlar bence de. Malum bakkala bile araba isteyecekler utanmasalar. Ah ahh neler varda anlatmaya değmez. Yüzeysel yazın siz :))
Yüzeysel yazmayıp napalım, çocukluğuna mı inelim?
Ne yazdıysan onu yorumluyoruz.
Ekleme: Konunda düzenlemeye gitmişsin sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…