- Konu Sahibi Finrod Felagund
-
Ne kadar ıyı ınsansın kı benzın parası ıstememıssın Allah razı olsun gercı boyle yengem olsa arkadasımdan ıster abımden ıstemem.Km yi dert etmişmiş. Km yi dert eden benzin parasını da hesaplayıp fatura gibi koyardı kardeşinin önüne. Biz o tip insanlardan değiliz şükürler olsun ki. Rahat ol sen :)
Kıskançlık, hasetlik, çekememe. Başka yakıştırma kaldı mı bana? Millettin iyliğini düşündük diye kıskanç olduk, işe bak arkadaş.
Millet nasıl bir ütopya da yaşıyorsa.
Bebek açlıktan ağlıyordu yahu. Nasıl anne bebek ilişkisiymiş buGelen yorumlar komedi cidden. Biz de lohusalık geçirmesek tamam diyeceğiz.
Tüm yorumları okumadığınız yaptığınz yorumdan belli.bebek açlıktan siz kadını geriyorsunuz diye ağlıyordu.
bir sesinizi kesip, tepesinde dikilmeyi bıraksaydınız, susacaktı. emecekti de.
aferin en birinci anne sizsiniz.
harika emzirdiniz ve premsesler gibi bir lohusaydınız.
ne kadar meraklısınız bir kadının anneliğini yermeye.
İlahi senNe kadar ıyı ınsansın kı benzın parası ıstememıssın Allah razı olsun gercı boyle yengem olsa arkadasımdan ıster abımden ıstemem.
Konudaki tüm mesajları okumadım. Belki arada yazmışsınızdır. Neden tepki verdiniz eşinize daha önce arabayla ilgili bir sorun mu yaşandı?Biraz tepki verdim eşime arabayı verme konusunda ama o da kardeşim ne yapayım yani vs. diyerek geçiştirdi.
Bu isteme mevzusu ilk değil. Daha önce de 5 6 kere istemişlerdi. Ortada bebek yokken de yani. keyiflerine düşkünler. Arabasız hiçbir yere gitmezler.Konudaki tüm mesajları okumadım. Belki arada yazmışsınızdır. Neden tepki verdiniz eşinize daha önce arabayla ilgili bir sorun mu yaşandı?
Hakaten hayretle okuyorum ben de. Türkiye Eltiler Birliği’nin üyeleri toplu hareket mi başlatmış nedirYahu hepiniz mi eltisinizkonu Sahibi eltisinin neyini kıskansın Allah aşkına? Bildiğin duygu sömürüsü yaparak, yalan dolanla arabalarını isteyen bu çifti savunanlar demek ki böyle karakterde insanlar. Ne çok beleşçi elti varmış bu sitede arkadaş
Km yi dert etmişmiş. Km yi dert eden benzin parasını da hesaplayıp fatura gibi koyardı kardeşinin önüne. Biz o tip insanlardan değiliz şükürler olsun ki. Rahat ol sen :)
Kıskançlık, hasetlik, çekememe. Başka yakıştırma kaldı mı bana? Millettin iyliğini düşündük diye kıskanç olduk, işe bak arkadaş.
Millet nasıl bir ütopya da yaşıyorsa.
Ben de dakikalarca acaba neyini kıskanabileceğimi düşündüm de cevap bulamadımYahu hepiniz mi eltisinizkonu Sahibi eltisinin neyini kıskansın Allah aşkına? Bildiğin duygu sömürüsü yaparak, yalan dolanla arabalarını isteyen bu çifti savunanlar demek ki böyle karakterde insanlar. Ne çok beleşçi elti varmış bu sitede arkadaş
Pekı eltısı hakkında yaptıgı yorumlar lohusa kadın yok kımseyı dınlememıs emzırmemıs ıkı hafta hastanede yatmıs. Sevınır gıbı soyluyor. Ayrıca bebegı de goturecektı son an annesı ben bakarım dedı. Abısını arayıp abı bız gıtcez ama bebegı goturmekten vazgectık arabayı getıryorum bız otobusle mı gıdelım desın. Ayrıca konu sahıbın erkek kardesı ıstese verır gercı vermezYahu hepiniz mi eltisinizkonu Sahibi eltisinin neyini kıskansın Allah aşkına? Bildiğin duygu sömürüsü yaparak, yalan dolanla arabalarını isteyen bu çifti savunanlar demek ki böyle karakterde insanlar. Ne çok beleşçi elti varmış bu sitede arkadaş
yok şeker şey ben zengin olan taraftayım kimseden istememYahu hepiniz mi eltisinizkonu Sahibi eltisinin neyini kıskansın Allah aşkına? Bildiğin duygu sömürüsü yaparak, yalan dolanla arabalarını isteyen bu çifti savunanlar demek ki böyle karakterde insanlar. Ne çok beleşçi elti varmış bu sitede arkadaş
Pekı eltısı hakkında yaptıgı yorumlar lohusa kadın yok kımseyı dınlememıs emzırmemıs ıkı hafta hastanede yatmıs. Sevınır gıbı soyluyor. Ayrıca bebegı de goturecektı son an annesı ben bakarım dedı. Abısını arayıp abı bız gıtcez ama bebegı goturmekten vazgectık arabayı getıryorum bız otobusle mı gıdelım desın. Ayrıca konu sahıbın erkek kardesı ıstese verır gercı vermez
İnsanın öz kardeşinden de araba istemesi beleşe giriyor demek.,Yahu hepiniz mi eltisinizkonu Sahibi eltisinin neyini kıskansın Allah aşkına? Bildiğin duygu sömürüsü yaparak, yalan dolanla arabalarını isteyen bu çifti savunanlar demek ki böyle karakterde insanlar. Ne çok beleşçi elti varmış bu sitede arkadaş
Yüzeysel yazmayıp napalım, çocukluğuna mı inelim?Bu rahatlıkla bir araba alsınlar bence de. Malum bakkala bile araba isteyecekler utanmasalar. Ah ahh neler varda anlatmaya değmez. Yüzeysel yazın siz :))
Yüzeyselden kastım o değil. İlk olmadığını konuda belirtmiştim. Çoğu kişi atlayarak okuduğu için görmemiştir bile. Böyle yorumların gelmesini garip bulmadım bu sebeple.Yüzeysel yazmayıp napalım, çocukluğuna mı inelim?
Ne yazdıysan onu yorumluyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?