Kişi kendinden bilir işiSlm kızlar ya az önce bir konu okudum yorum yapayim dedim "ban yemiş
Benim bi abimin karısı ve ben 15 gün arayla doğum yapmıştık.
Bundan 6 yıl önce bi gün abimin eşi beni aradı konuşuyoruz "HAMILEYIM"dedi ayyy ne kadar sevindim mutlu oldum Allah bilir..
Bende dönüp demiştim ki
"ayy kız ne güzel bendemi hemrn bu gece hamile kalsam diye "
(Oysa asla kesinlikle çocuk istemiyoruz bunu sonradan belirttim )
Zaten ben öyle derken hamileymişim o 1 aylık falan ben 1 buçuk atlık halbuki reglde olmuştum yani böyle olunca hiç fark etmemiştim hamileliğimi...
Neyse bizim kizlar doğdu ilk çocuklar tabi ...
Bi gün birde duydum ki
"Ben yeğenimi çok kıskanıyormusum. Kızımla çok kiyasliyormusum..
Ve Onu kiskandigim için hamile kalmışım...
Millet ne yiyor ne içiyor böyle ayık ayık kafaları güzel sözler ediyorlar...
Ben hala daha bir şey demedim hiç duymadım sanki hiç..
Gerekte yok zaten konuyu açmaya belki o zamanlar öyle düşünmüştür
Pek ilgilenmiyorum fazla sohbetimizde yok olması gerektiği kadar var sadece o da yeterliKişi kendinden bilir işiikinizinde çocuğu olmuş neden kıskanasınız anlamam kendi durumlarını size empoze etmesine müsade etmeyin böyle ufak ufak başlar devamı gelir dikkat edin siz yinede
En doğrusu ama siz yinede başka bir şeyde önünü kesin dili uzamasın sonra çok uğraşırsınızPek ilgilenmiyorum fazla sohbetimizde yok olması gerektiği kadar var sadece o da yeterli
Ne bileyim şaka yapayim dedimEe kendiniz demişsiniz zaten "bende mi hemen bu gece hamile kalsam" diye.
Kıyaslama konusuna birşey diyemem ancak yengenin diğer düşüncesi gayet normal geldi bana. Siz hamilelik haberi veren yengenize böyle bir laf söylerseniz o da böyle düşünür.
Yok ben değilimde keşke burda olsadi kıskançlık yarışı yapardıkO elti sizsiniz hadi itiraf edin
Şaka gerçek olmuş o zaman.Ne bileyim şaka yapayim dedimbaşıma iş açtım
Zaten odur budur bi konuda şaka yapmaktan korkar oldum ya gercek olursa ne bileyim bende saçma sapan şaka yapmışımŞaka gerçek olmuş o zaman.
Sağlık olsun, dileyen ne düşünürse düşünsün ama "normal" bir insan zaten başkasını kıskanıp çocuk yapmaz. Çocuk yapmakla iş bitseydi ohoo, en kolay iş çocuk yapmak.
Neden ban yemiş merak ettim bakYok ben değilimde keşke burda olsadi kıskançlık yarışı yapardık
Elti sorunsalı konu ban yemiş oku yorumları çok eğlenceli komikHangi konu o
En son demiş ben "erkeğim "burdaki garibanlara laf atmisNeden ban yemiş merak ettim baksiz ona yetisemezdiniz nirvana ya ulaşmış o hasetlikte şaka bir yana insanlar evlat sahibi olduklarına şükretmek yerine neden yatıştırırlar hiç anlamam .
Hahaa benden sonra kopmuş oralar erken yorum yapmışımEn son demiş ben "erkeğim "burdaki garibanlara laf atmis
HAMileyim dediğim biri,bende mi bu gece hamile kalsam derse iyi niyet sezmem yani hayırlı olsun denir?Saglıkla gelsin denir?Analı babalı büyütsün denir?Ben de hemen bu gece kalayım denmezSlm kızlar ya az önce bir konu okudum yorum yapayim dedim "ban yemiş
Benim bi abimin karısı ve ben 15 gün arayla doğum yapmıştık.
Bundan 6 yıl önce bi gün abimin eşi beni aradı konuşuyoruz "HAMILEYIM"dedi ayyy ne kadar sevindim mutlu oldum Allah bilir..
Bende dönüp demiştim ki
"ayy kız ne güzel bendemi hemrn bu gece hamile kalsam diye "
(Oysa asla kesinlikle çocuk istemiyoruz bunu sonradan belirttim )
Zaten ben öyle derken hamileymişim o 1 aylık falan ben 1 buçuk atlık halbuki reglde olmuştum yani böyle olunca hiç fark etmemiştim hamileliğimi...
Neyse bizim kizlar doğdu ilk çocuklar tabi ...
Bi gün birde duydum ki
"Ben yeğenimi çok kıskanıyormusum. Kızımla çok kiyasliyormusum..
Ve Onu kiskandigim için hamile kalmışım...
Millet ne yiyor ne içiyor böyle ayık ayık kafaları güzel sözler ediyorlar...
Ben hala daha bir şey demedim hiç duymadım sanki hiç..
Gerekte yok zaten konuyu açmaya belki o zamanlar öyle düşünmüştür
Pek ilgilenmiyorum fazla sohbetimizde yok olması gerektiği kadar var sadece o da yeterli
Ee kendiniz demişsiniz zaten "bende mi hemen bu gece hamile kalsam" diye.
Kıyaslama konusuna birşey diyemem ancak yengenin diğer düşüncesi gayet normal geldi bana. Siz hamilelik haberi veren yengenize böyle bir laf söylerseniz o da böyle düşünür.
Ayrıca sitede ne kadar çocuk istemeyen varsa pat diye hamile kalıyor, hangi yöntemle korunuyordunuz söyleyin de o yöntemle korunmayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?