- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.333
- 298
Keşke ben de kalsam değil hemen bu akşam biz de mi yapsak denilecekİlk evlendiğimiz de bizimle birlikte evlenen arkadaşlarımız, akrabalarımızdan alıyorduk hamilelik haberini herkese hayırlı olsun diyordum.
Onlarda aynı sizin gibi darısı sana diyordu.
Bende daha düşünmüyorum deyip kapatıyordum konuyu.
Yani keşke bende hamile kalsam deyip kalmadım
Daha neler okuyacağız ya burada
İlahi adalet nasıl işliyor baksanıza
Keşke ben de kalsam değil hemen bu akşam biz de mi yapsak denilecek
Yapıyosun ve oluyo çünkü biliyorsun
Allahım verdiği canıda kendi nefislerine uyarlıyabılıyolar.Sanki biz isteyınce yapabılıyoruz çocuk .Allah verecek .Sen boşver .Hiç cevap bıle verme .Baktın ki sureklı konuşuo hüzel bir sekılde konuşursun.Slm kızlar ya az önce bir konu okudum yorum yapayim dedim "ban yemiş
Benim bi abimin karısı ve ben 15 gün arayla doğum yapmıştık.
Bundan 6 yıl önce bi gün abimin eşi beni aradı konuşuyoruz "HAMILEYIM"dedi ayyy ne kadar sevindim mutlu oldum Allah bilir..
Bende dönüp demiştim ki
"ayy kız ne güzel bendemi hemrn bu gece hamile kalsam diye "
(Oysa asla kesinlikle çocuk istemiyoruz bunu sonradan belirttim )
Zaten ben öyle derken hamileymişim o 1 aylık falan ben 1 buçuk atlık halbuki reglde olmuştum yani böyle olunca hiç fark etmemiştim hamileliğimi...
Neyse bizim kizlar doğdu ilk çocuklar tabi ...
Bi gün birde duydum ki
"Ben yeğenimi çok kıskanıyormusum. Kızımla çok kiyasliyormusum..
Ve Onu kiskandigim için hamile kalmışım...
Millet ne yiyor ne içiyor böyle ayık ayık kafaları güzel sözler ediyorlar...
Ben hala daha bir şey demedim hiç duymadım sanki hiç..
Gerekte yok zaten konuyu açmaya belki o zamanlar öyle düşünmüştür
Büyük konuşmalı yoksa olmazKeşke ben de kalsam değil hemen bu akşam biz de mi yapsak denilecek
Yapıyosun ve oluyo çünkü biliyorsun
Boşver derler .Sennbaşka bişey soylersın onlar başka sey anlarlar .Kizlar bi sakin olunçoğunuz insan tebrik eder diyor tabikide tebrik ettim defalarca hemde bunu yukarda belirttim çok mutlu oldum diye kendisi sen ne zaman düşünüyorsun demişti. Dediğim gibi daha önce kendisine kesinlikle şuan çocuk istemediğimi söylemiştim. Şaka yapmıştim o sözü söylerken zaten ardından "yok Canim biliyorsun su an düşünmüyoruz diye aktarmistim. Tane tanemi söyleyeyim art niyetle değil şaka amaclı dedigimi kime desem anlar zaten
O elti sizsiniz hadi itiraf edin
Demek ki karsı tarafda espriyi anlamamıs ki,beni kıskandı demis millete.Kizlar bi sakin olunçoğunuz insan tebrik eder diyor tabikide tebrik ettim defalarca hemde bunu yukarda belirttim çok mutlu oldum diye kendisi sen ne zaman düşünüyorsun demişti. Dediğim gibi daha önce kendisine kesinlikle şuan çocuk istemediğimi söylemiştim. Şaka yapmıştim o sözü söylerken zaten ardından "yok Canim biliyorsun su an düşünmüyoruz diye aktarmistim. Tane tanemi söyleyeyim art niyetle değil şaka amaclı dedigimi kime desem anlar zaten
Keşke öyle bi huyum olsaydi lafı hazırlıyorum söyleyecem bu kez bana laf söyleyene diyorum sonra unutuyorumDemek ki karsı tarafda espriyi anlamamıs ki,beni kıskandı demis millete.
Bukadar insan yanlıs anladıysa(en önemlisi karsı taraf burda)demek bi ayarsızlık var.
Kimde bilemiyoruz artık?
Sizden lafı sokup 'cınım ynlıs anlmıyırsn dimi'diyen insan vaybı aldım.
Sanırım her lafın sonuna ilistirdiğiniz gülme efektinden.
Evet doğru ben diğer elti konusuna atıf yaptım. Eltide olsa görümce de aynı al birini vur ötekine ikiside sevilmiyor geneldeAma bu sanki görümce gelin cekismesi oluyor, elti degiller. Yanlis mi anladim
Evet doğru ben diğer elti konusuna atıf yaptım. Eltide olsa görümce de aynı al birini vur ötekine ikiside sevilmiyor genelde
Ne şanslısınız oh mis kavga yok gürültu yok çöpsuz üzümButun bekarlara duyrulur, tek cocuk olan adamla evlenin bakin abla tavsiyesi.
Eltim yok görümcem yok
Kayinvalide de beni cok seviyor cunku el mahkum yaniisterse sevmesin
Zaten 1 hafta sonra 6 haftalık olduğumu öğrenmiştimHemen ben de hamile kalayım nedir ya.. şakaysa da gayet kıskanıyosunuz havası çıkıyor. Biri hamile kalsa bunu demek aklıma gelmez sanki onla yarışıyo gibi düşünmem lazım önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?