haklısınızSizin lafinizla hareket etmesi iyi birsey mi..
Eğer babasıyla tekrar sorun yaşasa senin yüzünden barıştık olacak duyduğunuz ilk laf, bunu unutmayın.
sen karışma. eşin çocuk değil ya, babasıyla olan ilişkisini kendisi ayarlayabilir.iki eltiyiz ister istemez görümceler kıyamıyor yanlışını göstermeye çalışıyorum
Iıh yanlış.. Koyun değil bu adamlar. Sonra seni dinlemiyo diye eleştirdiklerinde üzülüyosn işte. Ben mesela eşimin biri tarafından yönlendirmeyle çalışmasını değik de özgür irsdesi aklı ve kalbiyle hareket etmesini isterim.ama öyle mi pek değil çoğu şeyde pratik düşünemiyo ben ona seçenekler sunuyorum o kendine göre olanı tercih ediyo. Tabi bu karşılıklı...her ikiside
E iyi işte ne güzel giden bir evliliğin varmış neden bunları sorun edip kendini üzüyorsun.Ben 2 yıldır evliyim eşimle severek evlendim iyi giden bir evliligimiz var bana değer veren eşim
herkesin karaketeri farklı, benle ne alaksı var dersin...ayrıca karışmamak en güzeli...Ben 2 yıldır evliyim eşimle severek evlendim iyi giden bir evliligimiz var bana değer veren eşim ailesiyle sorunları olduğu zaman onu yonlendirmemeasla izin vermiyor sen karışma diyor çeşitli nedenlerden dolayı babasıyla küs durumda şuan ne olursa olsun babana sırt çevirme gel konuşalım babanın elini op diye onu doğru yonlendirmeye çalışıyorum fakat dediğim dedik bir adım atmıyor benzer bir durumda kaynım olunca eltim aynı gün içinde babasıyla ailesiyle konuşması için onu ikna ediyor ve konuşuyor özürunu bile diliyor gel görün ki bu durumda görümcelerim sen nasıl kocamla baş edemiyorsun diyorlar kocam ailevi konularda kalp kırıcı olduğu için ablalarının abisininde kalbini kırabiliyor eltim kocasını ikna edebildiği için onu çok seviyorlar benim de kocamı aileden koparma gibi bi niyet icerisindeymisim gibi sanki benden haz etmiyorlar gibi sizce ne yapmalıyım ? (farklı konularda eşim dediklerimin hemen hemen hepsini uygular)
kimsenin sevgisine ihtiyacımız yok tabiki mesele bak o yola getiriyo sen getiremiyorsuna döndüKoca adam küs oldugu babasıyla sizin lafınızla mı barışacak? Yapmayın Allah aşkına ya.. Siz karışmayın eşinizin aile ilişkilerine. Zorla kendinizi sevdirecek haliniz yok. Sevecek olan her halükarda sever zaten. Bahane ediyorlar bence.
babaları kalp hastası vicdanen rahatsız hissediyoruz kendimiziHa ayrıca oğullarının ikisi de babaya kızıyorsa bence haklılardır. Yarın bi gün sen barıştırınca belki daha çok pişman olursun. Ayrıca ne canım bunlar güdülmek mi gerekiyo. O görümcelere söyle ben kocama karışmıyorum siz de karışmayın de.
Tamam o zaman tut kulağından götür babasının elini öptür. Kocanı bi ego savaşına kurban etme bacım. Görümcelerine bakkın ben yaptım deme hazzı iyidir belki ama eşinize zarar verirsinşz yapmayın..babaları kalp hastası vicdanen rahatsız hissediyoruz kendimizi
kimsenin sevgisine ihtiyacımız yok tabiki mesele bak o yola getiriyo sen getiremiyorsuna döndü
kendimi yıpratıyorum arada gidip gelmekle başka bisey değil..Siz niye gaza geliyorsunuz ki?
Yapamıyorum diyin geçin.
Elti bugun bu yola getirir yarın başka.
İyi bir şey mi başkasının lafı ile hareket etmek?
Esim aile meselemde beni bu şekilde yonetmeye kalksa canına okurum.
Kolayca buyrun sizin de kardeşiniz, kendiniz çözün diyin çıkın işin içinden.
Dertsiz başınıza dert alacaksiniz..
Allah aşkına kardeşlerinin huyunu bilip neden degistiremiyorsun diye sana mı kabahat buluyorlar? Kayınbiraderin belki ailesi konusunda daha ilimlidir, belki senin eşinin aile ile alakalı bir travması var. O yüzden eşini dinle. Demek adamın bir bildiği var.Ben 2 yıldır evliyim eşimle severek evlendim iyi giden bir evliligimiz var bana değer veren eşim ailesiyle sorunları olduğu zaman onu yonlendirmemeasla izin vermiyor sen karışma diyor çeşitli nedenlerden dolayı babasıyla küs durumda şuan ne olursa olsun babana sırt çevirme gel konuşalım babanın elini op diye onu doğru yonlendirmeye çalışıyorum fakat dediğim dedik bir adım atmıyor benzer bir durumda kaynım olunca eltim aynı gün içinde babasıyla ailesiyle konuşması için onu ikna ediyor ve konuşuyor özürunu bile diliyor gel görün ki bu durumda görümcelerim sen nasıl kocamla baş edemiyorsun diyorlar kocam ailevi konularda kalp kırıcı olduğu için ablalarının abisininde kalbini kırabiliyor eltim kocasını ikna edebildiği için onu çok seviyorlar benim de kocamı aileden koparma gibi bi niyet icerisindeymisim gibi sanki benden haz etmiyorlar gibi sizce ne yapmalıyım ? (farklı konularda eşim dediklerimin hemen hemen hepsini uygular)
Ya ben hastayım böyle cevaplara. Bana da öğret lütfen."benim eşim abisine kıyasla kendi kararlarını veren, eşinin yönlendirmesine ihtiyaç duymayan bir birey. Tam da bu yüzden onu seviyor ve saygı duyuyorum." deyin ailesine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?