eltim mi cok seviliyor yoksa ben mi eksiğim ?

Iıh yanlış.. Koyun değil bu adamlar. Sonra seni dinlemiyo diye eleştirdiklerinde üzülüyosn işte. Ben mesela eşimin biri tarafından yönlendirmeyle çalışmasını değik de özgür irsdesi aklı ve kalbiyle hareket etmesini isterim.ama öyle mi pek değil çoğu şeyde pratik düşünemiyo ben ona seçenekler sunuyorum o kendine göre olanı tercih ediyo. Tabi bu karşılıklı...

Ben 2 yıldır evliyim eşimle severek evlendim iyi giden bir evliligimiz var bana değer veren eşim
E iyi işte ne güzel giden bir evliliğin varmış neden bunları sorun edip kendini üzüyorsun.
Boşver milletin dediğini yaptığını.
Onun eşi dinliyor benim ki neden dinlemiyor falan.
Her insan bir değil ki o dinledi diye dinlesin kocaman adam hem kendi karar verir siz karısmayın.

herkesin karaketeri farklı, benle ne alaksı var dersin...ayrıca karışmamak en güzeli...

kimsenin sevgisine ihtiyacımız yok tabiki mesele bak o yola getiriyo sen getiremiyorsuna döndü

babaları kalp hastası vicdanen rahatsız hissediyoruz kendimizi

babaları kalp hastası vicdanen rahatsız hissediyoruz kendimizi
Tamam o zaman tut kulağından götür babasının elini öptür. Kocanı bi ego savaşına kurban etme bacım. Görümcelerine bakkın ben yaptım deme hazzı iyidir belki ama eşinize zarar verirsinşz yapmayın..

kimsenin sevgisine ihtiyacımız yok tabiki mesele bak o yola getiriyo sen getiremiyorsuna döndü

Siz niye gaza geliyorsunuz ki?
Yapamıyorum diyin geçin.
Elti bugun bu yola getirir yarın başka.
İyi bir şey mi başkasının lafı ile hareket etmek?
Esim aile meselemde beni bu şekilde yonetmeye kalksa canına okurum.
Kolayca buyrun sizin de kardeşiniz, kendiniz çözün diyin çıkın işin içinden.
Dertsiz başınıza dert alacaksiniz..

Eşlerinizin karakter farklılıkları bu, sizinle ilgisi yok.
Eltinizin üstün zekası , ikna kabiliyeti falanda değil bu yani.

kendimi yıpratıyorum arada gidip gelmekle başka bisey değil..

Allah aşkına kardeşlerinin huyunu bilip neden degistiremiyorsun diye sana mı kabahat buluyorlar? Kayınbiraderin belki ailesi konusunda daha ilimlidir, belki senin eşinin aile ile alakalı bir travması var. O yüzden eşini dinle. Demek adamın bir bildiği var.

"benim eşim abisine kıyasla kendi kararlarını veren, eşinin yönlendirmesine ihtiyaç duymayan bir birey. Tam da bu yüzden onu seviyor ve saygı duyuyorum." deyin ailesine.
Ya ben hastayım böyle cevaplara. Bana da öğret lütfen.

bu durumlarda ben genelde dinleyici durumda olurum yani eşim bir şey anlatacaksa dinlerim onu o kadar. git barış elini öp karışmam sadece onlar senin ailen kalplerini kırma sinirin geçince konuş derim o kadar. koca adam ben mi öğreteyim nasıl davranması gerektiğini zaten dinlemezde. oda bana demez şöyle yap böyle yap. yani bende o eşiyle ailesinin arasını yapmaya çalışan bir ona bir buna telefon açan bir tip değilim. gayette sevilirim yani. onlar ailesi kardeşleri bugün kızar sinirlenir sayar 2 saat sonra anne annedir. yani karışmayın koca adam ailesiyle olan durumlarını kendi halletsin.

Ay okurken kukla oynatılıyormuş gibi hissettim. O yönlendirdi, sen yönlendiremedin, ben nasıl yönlendireyim? Yönlendireceğiniz insandan size hayır gelmez; kocaman adam bir zahmet kendi ilişkilerini kendi düzenlesin, kendi kararlarını kendisi versin.

Yetişkin insanlar zaten kimsenin yönlendirmesiyle hareket etmez. Kocaman adama şunu yap bunu yap diyince yapacak mı? Benim bir şey yapmaya niyetim yoksa kimsenin aklıyla hareket edip yapmaya karar vermem. Aile işlerine karışmamak da en iyisi. Herkesin kendi ailesi içinde bir dinamiği vardır. Dahil olursanız sonuçlarına da ortak olmak zorunda kalırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…