eltim mi cok seviliyor yoksa ben mi eksiğim ?

Karakter meselesi. İçinde kopan fırtınayı bilemezsiniz, kocaya söz dinletme konusunda kaba tabirle sidik yarıştırmayın ve karışmayın. Herşer de bir hayır, her hayırda bir şer vardır.

Elti yarışlarında yeni bir kategori: Kocasını kim daha iyi yönetiyor?

Bunlar ne sanıyorlar acaba, kardeşlerini binek, gelinlerini Jokey mi? Kupa da verecekler miymiş bari?
Dangalaklara bak. Karışmayın siz, kendi meseleleri.

Hiç böyle bir elti konusu tahmin etmezdim.
Burada kıyaslanacak kimse yok olsa da bu siz ve eltiniz değilsiniz.
Eşiniz ve kaynınız.
Bu aile bilmiyor mu oğulları arasındaki farkı.
Demekki eşiniz daha kindar veya daha sinirli veya daha kırılgan artık her neyse. Siz dahi etkileyemiyorsunuz.
Bunun kafaya takılacak bir yanı yok.
Çekilin aradan, eşinizle muhattap olsunlar, buyrun ona anlatın derdinizi deyin geçin.

Gorumceleriniz sacmalamis.
Birdaha boyle konusurlarsa "yapabilecegim bir şey yok, dis kapinin dis mandaliyim baba ogul arasina gireremem" diyin.
Esiniz hakli karismasaniz daha iyi.

Karismayin eşiniz ailesini sizden iyi bilir yormayin kafanizi

Ben olsam kaynımın aklıyla eltinin aklı benim kocamınkine denk demek ki der kenara çekilirim. Hem kocayı pohpohla hem bunlara göm

ay sen ona gorumce demissin ama o bildigin YILAN nereli kocanin ailesi onu merak ettim simdi.. fitne eken fitne bulur yarin oburgun kendi basina gelir eger gercekten dedigin halde yapmiyorsa yarin oburgun kendi kocasi da onu dinlemez aynisini yasar yuregini ferah tut farz et onu daha cok sevsinler sen ev icinde huzuruna bak benim kocam aksi 5 parmagin 5i bir olmuyo de annem bunu aksi dogurmus de kendine yuk etme

Konudaki tek normal kişi eşiniz, benim lafımla hayatını ıdame ettirecek eşi ne yapayım?

Eltinin kocası üzerinde ki etkisini görüyor ve sen aynısını yapamadığın için böyle düsünüyor olabilir misin?
Görümcenler direkt böyle bir elestiri yapıyorlarsa "siz 25 yıldır (atıyorum) etkiniz altına alamamışsınız, 2 yilda benden mi bekliyorsunuz" deyin.

He bence kimse kimseyi etkisi altına alıp aile iliskilerini yönetmek zorunda değil. Direkt aile iliskilerinize karışmiyorum der cıkarım isin icinden.

Eltininize ne? Ya bu kadınlar niye her şeye karışmaya kendine hak görüyor? Koca koca adamlar kustugu gibi barışır. Cidden iş arıyor bazıları kendine. Her şeye müdahale edeyim, her şeyden haberim olsun, cebindeki her şeyi bileyim, mesajları goreyim, ailesiyle ne konuşuyor bileyim...pffgg yorucu ya.

mesele eltinizin eşini daha iyi yönlendirebildiği, nazını geçirebildiği değil de kaynınızın daha pasif ve karakterinin tam oturamamış olmasıyla ilgili olabilir. ayrıca eşimizi ailesiyle olan ilişkisi konusunda neden biz yönlendiriyoruz yahu. onu da mı kadın yapsın ? siz kendi çekirdek ailenize bakın... eşiniz gereken yerde babasına bile tavrını koysun, böylesi daha iyi..

Bana da etlinizin davranışı garip geldi.Koskoca adam bunlar ya.Kendi düşünceleri akılları fikirleri yok mu?

Eltiniz veya sizinle alakali bir durum degil. Eşiniz ve kayninizin karakteri farkli. Gorumcenizin veya diger aile fertlerinin gazına gelmeyin onlara da bunu aynen soyleyin

Birak sevmesinler esinde cocuk degil ailesi ile arasindaki tartismaya kotu bi fikir soylesen senden kötüsü olmaz ama is ozurdiletmeye gelince bayilirilar eltin onlarin masasi olmus eltinin isine gelmeyen bir konu oldumu yine diletecekmi kocasina o ozuru acaba :) bence karisma kimsesin maşası olma

Kardeşlerine olan sinirlerini senden çıkarmasınlar. Karışma boşver. Seni bilen bilir geriside kendi bilir :) eltini el üstünde tutsunlar bir yanlışına bakar. İnsanlar nankör. Sen iyi ol keyfin iyi olsun. Sen konuş sohbet et herkesle eşin ne yaparsa yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…