bunu dicektim :)bu iki kardeşin zekası yok mu kendi kararlarını veremiyorlar mı da aile içinde sürekli onları kimin yönlendireceği konuşuluyor?
Ya ben hastayım böyle cevaplara. Bana da öğret lütfen.
Karismayin eşiniz ailesini sizden iyi bilir yormayin kafaniziBen 2 yıldır evliyim eşimle severek evlendim iyi giden bir evliligimiz var bana değer veren eşim ailesiyle sorunları olduğu zaman onu yonlendirmemeasla izin vermiyor sen karışma diyor çeşitli nedenlerden dolayı babasıyla küs durumda şuan ne olursa olsun babana sırt çevirme gel konuşalım babanın elini op diye onu doğru yonlendirmeye çalışıyorum fakat dediğim dedik bir adım atmıyor benzer bir durumda kaynım olunca eltim aynı gün içinde babasıyla ailesiyle konuşması için onu ikna ediyor ve konuşuyor özürunu bile diliyor gel görün ki bu durumda görümcelerim sen nasıl kocamla baş edemiyorsun diyorlar kocam ailevi konularda kalp kırıcı olduğu için ablalarının abisininde kalbini kırabiliyor eltim kocasını ikna edebildiği için onu çok seviyorlar benim de kocamı aileden koparma gibi bi niyet icerisindeymisim gibi sanki benden haz etmiyorlar gibi sizce ne yapmalıyım ? (farklı konularda eşim dediklerimin hemen hemen hepsini uygular)
ay sen ona gorumce demissin ama o bildigin YILANBen 2 yıldır evliyim eşimle severek evlendim iyi giden bir evliligimiz var bana değer veren eşim ailesiyle sorunları olduğu zaman onu yonlendirmemeasla izin vermiyor sen karışma diyor çeşitli nedenlerden dolayı babasıyla küs durumda şuan ne olursa olsun babana sırt çevirme gel konuşalım babanın elini op diye onu doğru yonlendirmeye çalışıyorum fakat dediğim dedik bir adım atmıyor benzer bir durumda kaynım olunca eltim aynı gün içinde babasıyla ailesiyle konuşması için onu ikna ediyor ve konuşuyor özürunu bile diliyor gel görün ki bu durumda görümcelerim sen nasıl kocamla baş edemiyorsun diyorlar kocam ailevi konularda kalp kırıcı olduğu için ablalarının abisininde kalbini kırabiliyor eltim kocasını ikna edebildiği için onu çok seviyorlar benim de kocamı aileden koparma gibi bi niyet icerisindeymisim gibi sanki benden haz etmiyorlar gibi sizce ne yapmalıyım ? (farklı konularda eşim dediklerimin hemen hemen hepsini uygular)
Ben 2 yıldır evliyim eşimle severek evlendim iyi giden bir evliligimiz var bana değer veren eşim ailesiyle sorunları olduğu zaman onu yonlendirmemeasla izin vermiyor sen karışma diyor çeşitli nedenlerden dolayı babasıyla küs durumda şuan ne olursa olsun babana sırt çevirme gel konuşalım babanın elini op diye onu doğru yonlendirmeye çalışıyorum fakat dediğim dedik bir adım atmıyor benzer bir durumda kaynım olunca eltim aynı gün içinde babasıyla ailesiyle konuşması için onu ikna ediyor ve konuşuyor özürunu bile diliyor gel görün ki bu durumda görümcelerim sen nasıl kocamla baş edemiyorsun diyorlar kocam ailevi konularda kalp kırıcı olduğu için ablalarının abisininde kalbini kırabiliyor eltim kocasını ikna edebildiği için onu çok seviyorlar benim de kocamı aileden koparma gibi bi niyet icerisindeymisim gibi sanki benden haz etmiyorlar gibi sizce ne yapmalıyım ? (farklı konularda eşim dediklerimin hemen hemen hepsini uygular)
Ağzınıza sağlık.Konudaki tek normal kişi eşiniz, benim lafımla hayatını ıdame ettirecek eşi ne yapayım?
Birak sevmesinler esinde cocuk degil ailesi ile arasindaki tartismaya kotu bi fikir soylesen senden kötüsü olmaz ama is ozurdiletmeye gelince bayilirilar eltin onlarin masasi olmus eltinin isine gelmeyen bir konu oldumu yine diletecekmi kocasina o ozuru acaba :) bence karisma kimsesin maşası olmaBen 2 yıldır evliyim eşimle severek evlendim iyi giden bir evliligimiz var bana değer veren eşim ailesiyle sorunları olduğu zaman onu yonlendirmemeasla izin vermiyor sen karışma diyor çeşitli nedenlerden dolayı babasıyla küs durumda şuan ne olursa olsun babana sırt çevirme gel konuşalım babanın elini op diye onu doğru yonlendirmeye çalışıyorum fakat dediğim dedik bir adım atmıyor benzer bir durumda kaynım olunca eltim aynı gün içinde babasıyla ailesiyle konuşması için onu ikna ediyor ve konuşuyor özürunu bile diliyor gel görün ki bu durumda görümcelerim sen nasıl kocamla baş edemiyorsun diyorlar kocam ailevi konularda kalp kırıcı olduğu için ablalarının abisininde kalbini kırabiliyor eltim kocasını ikna edebildiği için onu çok seviyorlar benim de kocamı aileden koparma gibi bi niyet icerisindeymisim gibi sanki benden haz etmiyorlar gibi sizce ne yapmalıyım ? (farklı konularda eşim dediklerimin hemen hemen hepsini uygular)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?