- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
aynen öyle 5 tane var bi tanesi bile yazık degil hepsi kendine göre varay sen ona gorumce demissin ama o bildigin YILANnereli kocanin ailesi onu merak ettim simdi.. fitne eken fitne bulur yarin oburgun kendi basina gelir eger gercekten dedigin halde yapmiyorsa yarin oburgun kendi kocasi da onu dinlemez aynisini yasar yuregini ferah tut farz et onu daha cok sevsinler sen ev icinde huzuruna bak benim kocam aksi 5 parmagin 5i bir olmuyo de annem bunu aksi dogurmus de kendine yuk etme
canım benim sakın karışma. sonra onlar iyi olup sen kötü kalıyorsun arada tecrübeyle sabit.Ben 2 yıldır evliyim eşimle severek evlendim iyi giden bir evliligimiz var bana değer veren eşim ailesiyle sorunları olduğu zaman onu yonlendirmemeasla izin vermiyor sen karışma diyor çeşitli nedenlerden dolayı babasıyla küs durumda şuan ne olursa olsun babana sırt çevirme gel konuşalım babanın elini op diye onu doğru yonlendirmeye çalışıyorum fakat dediğim dedik bir adım atmıyor benzer bir durumda kaynım olunca eltim aynı gün içinde babasıyla ailesiyle konuşması için onu ikna ediyor ve konuşuyor özürunu bile diliyor gel görün ki bu durumda görümcelerim sen nasıl kocamla baş edemiyorsun diyorlar kocam ailevi konularda kalp kırıcı olduğu için ablalarının abisininde kalbini kırabiliyor eltim kocasını ikna edebildiği için onu çok seviyorlar benim de kocamı aileden koparma gibi bi niyet icerisindeymisim gibi sanki benden haz etmiyorlar gibi sizce ne yapmalıyım ? (farklı konularda eşim dediklerimin hemen hemen hepsini uygular)
Eşiniz yaşını başını almış koca adam ailesine karşı sorumlukuklari sizi bağlamaz kişi kendinden meshuldur siz eşinizin ne sahibi ne de büyüğü olarak yonlendiricisisinz eltinzin eşi daha uyumludr bı söz bekliyordur adım atmak için sizin eşiniz daha inatçıdır buda sizin eşinize söz geciremediginz gibi saçma bı düşünceye sebep oluyor sanırım aile eşrafı tarafından oysaki oğulları aynı değil bunu anlasalar keşke size böyle bı ima yapılırsa bu şekilde iki kardeşin farı karakterde olduğunu söyleyin bence umursamaynda ayrıca eşinizle ilişkinize bakın ne düşünülürse dusunsnlerBen 2 yıldır evliyim eşimle severek evlendim iyi giden bir evliligimiz var bana değer veren eşim ailesiyle sorunları olduğu zaman onu yonlendirmemeasla izin vermiyor sen karışma diyor çeşitli nedenlerden dolayı babasıyla küs durumda şuan ne olursa olsun babana sırt çevirme gel konuşalım babanın elini op diye onu doğru yonlendirmeye çalışıyorum fakat dediğim dedik bir adım atmıyor benzer bir durumda kaynım olunca eltim aynı gün içinde babasıyla ailesiyle konuşması için onu ikna ediyor ve konuşuyor özürunu bile diliyor gel görün ki bu durumda görümcelerim sen nasıl kocamla baş edemiyorsun diyorlar kocam ailevi konularda kalp kırıcı olduğu için ablalarının abisininde kalbini kırabiliyor eltim kocasını ikna edebildiği için onu çok seviyorlar benim de kocamı aileden koparma gibi bi niyet icerisindeymisim gibi sanki benden haz etmiyorlar gibi sizce ne yapmalıyım ? (farklı konularda eşim dediklerimin hemen hemen hepsini uygular)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?