- 26 Ağustos 2014
- 2.027
- 2.989
- 133
Hamile kalirsan karnin cikana kadar soyleme, senden de duymasin ki surekli sana sorular soramasin, hamile kalirsan o zaman seni daha da darlar gibi geldi bana, ben de 4 senedir istiyorum ama yok, eltim evlendigi ay hamile kaldi, insan tuhaf oluyor tabi ama kimseyi bunaltmadim sorularimla, tamam cocuk konusunda hassas olabilir ama yerini de bilmeli bence, biraz tepkini koymalisinKızlar merhaba,
Şimdi şöyle açıklayayım ben evliliğimin 4. ayındayım eltim 2 yıllık evli. 2 yıldır çocuk istiyor henüz nasip olmadı. Evlendiğim haftadan beri strese girdi ben önce hamile kalırsam diye. Sanırım 2. haftaydı aradı beni hamile misin diye laf arasında sordu hayır dedim.
1-1,5 ay sonra kadın kadına kalabalık bir grup oturuyorduk bu birden laf açtı "rüyamda gördüm biri hamile ama kim" dedi. Birkaç kişiyi aramış rüyadan sonra "sen mi hamilesin " diye hepsi "hayır" demiş. "Onlar değilse bu hamile kim kesin aramızda bir casus var" dedi üstüme bile alınmadım 1 aylık evliyim ve henüz düşünmüyoruz diye. Neyse bu olayın akşamı türk kahvesi içelim denildi fincan sayısı yetersizdi o yüzden ben içmeyeceğimi söyledim. Sağolsun eltim bunu ikimiz içebiliriz dedi bende "yok, sağol canım" dedim. cümle tam olarak bu. Bir anda döndü "neee hamile misin" dedi. Ben ve ortamdaki herkes şok oldu. "Ne alaka hayır değilim. Sen duymak istediğini duyuyorsun." deyip güldüm.
Bu haftasonu aradı beni "nasılsın" dedi "iyiyim" dedim direkt "hamilesin di mi" dedi. "hayır" dedim. "o zaman bu ay kalacaksın rüyamda gördüm" diyor.
Kızlar nasıl davranmalıyım. Kalbini kırmak istemiyorum. Üzülüyorum da. Benim yüzümden strese giriyor. Ama o böyle yaptıkça bende stres oluyorum. Biz bu aydan itibaren çocuk istiyoruz e olursa nasıl söyleyeceğim bunu bile düşünür oldum. Hatta karar verme aşamalarımızda acaba önce onların olsa sonramı biz düşünsek dedik. Gerçekten üzülüyorum Ki o böyle yaptıkça "ya benimde 2 yıl olmazsa" diye düşünüyorum.
Sizce kalbini kırmadan nasıl halledebilirim bu sorunu, bu sorudan rahatsız olduğumu bilsin istiyorum. Biliyorum dert değil ama fikirlerinizi rica ediyorum.
Hamile kalsam bile soylemem ben.
Gercekten de 4 ay kimseye soylemedim annem kv haric.
Ben öyle olsun inanın istemezdim dışarı çıkıp gezeceğim sinemaya alışverişe gideceğim sırdaşım olacak biri isterdim ama olmadı insanlar çok fesat.Evlendiğim gece kayınpederimin evine gittik aile apartmanı eltimde o apartmanda oturuyor bütün bina eve geldi beni görmek için 1 saat anca durdum o hep hastaydı hamileymiş düğünümde en arkada sinsi bakışlarla hep izlemiş beni videoda gördüm.Bebeğine ilk bayramdı hamileydi heveslendim hediye aldım .Bebeği öldü 6 aylıkken önceden kıyafet almak uğursuzluktur dedi bana .EN son bi davette yanımda o an kimse yoktu geldi eee çocuk düşünmüyo musunuz dedi bilmem dedim daha erken falan e tabi borcunuz var dedi (kredi borcumuz var )yapamazsınız .Bende annem var dedim dünden razı bakmak için dedim .Ama eşim istiyor her an olabilir dedim bir ay sonra hamile old duyduk.İnşallah bu fesatlığıyla bebeğin başına birşey gelmez çünkü bariz nispet yapıyor bana .Ayy içimi döktüm sana birazcıkNe fesat bu elti olacak insanlar mübarek onların yaptığı kuma bile yapmaz be
Kv ve anneme soyledim. Dolayisiyla kardesler de ogrendi. 4 aylikken akrabalarin oldugu ortamda soyledim bende. Kimse birsey demedi herkes hayirli olsun dedi.Ben de hamile kalınca 3 ay bitene kadar söylemek istemiyorum da, eşimin ailesinin olduğu şehirde yaşıyoruz. Bozulup trip atabilirler yani, aynı şehir olunca. Siz nasıl yaptınız mesela, kimse birşey dedi mi size?
Kv ve anneme soyledim. Dolayisiyla kardesler de ogrendi. 4 aylikken akrabalarin oldugu ortamda soyledim bende. Kimse birsey demedi herkes hayirli olsun dedi.
Sen de hesap vermek zorunda degilsin kimseye.
Eltınız ıcın de bence kotu nıyetlı degıl .kesın ona da cevreden buyuk baskı yapmıslardır.psıkolojısı bozulmustur.senı korumaya calısıyor sen de yasama dıye.zaten saglıklo dusunse sana boyle bır baskı yapmaz.ben onu az da olsa anlayabılıyorum.ıkıncı cocugumu beklerken nasıl ruh halım oldugunu ne kadar uzuldugumu.kırmamaya calısın o yaralı bır kadın .
Ben öyle olsun inanın istemezdim dışarı çıkıp gezeceğim sinemaya alışverişe gideceğim sırdaşım olacak biri isterdim ama olmadı insanlar çok fesat.Evlendiğim gece kayınpederimin evine gittik aile apartmanı eltimde o apartmanda oturuyor bütün bina eve geldi beni görmek için 1 saat anca durdum o hep hastaydı hamileymiş düğünümde en arkada sinsi bakışlarla hep izlemiş beni videoda gördüm.Bebeğine ilk bayramdı hamileydi heveslendim hediye aldım .Bebeği öldü 6 aylıkken önceden kıyafet almak uğursuzluktur dedi bana .EN son bi davette yanımda o an kimse yoktu geldi eee çocuk düşünmüyo musunuz dedi bilmem dedim daha erken falan e tabi borcunuz var dedi (kredi borcumuz var )yapamazsınız .Bende annem var dedim dünden razı bakmak için dedim .Ama eşim istiyor her an olabilir dedim bir ay sonra hamile old duyduk.İnşallah bu fesatlığıyla bebeğin başına birşey gelmez çünkü bariz nispet yapıyor bana .Ayy içimi döktüm sana birazcık
Kv ve anneme soyledim. Dolayisiyla kardesler de ogrendi. 4 aylikken akrabalarin oldugu ortamda soyledim bende. Kimse birsey demedi herkes hayirli olsun dedi.
Sen de hesap vermek zorunda degilsin kimseye.
Hamile kalırsam ilk sana söylicem söz de de rahatlasın bari. Bu işler nasip kısmet önce o sonra bu demeyle olmuyor bazenKızlar merhaba,
Şimdi şöyle açıklayayım ben evliliğimin 4. ayındayım eltim 2 yıllık evli. 2 yıldır çocuk istiyor henüz nasip olmadı. Evlendiğim haftadan beri strese girdi ben önce hamile kalırsam diye. Sanırım 2. haftaydı aradı beni hamile misin diye laf arasında sordu hayır dedim.
1-1,5 ay sonra kadın kadına kalabalık bir grup oturuyorduk bu birden laf açtı "rüyamda gördüm biri hamile ama kim" dedi. Birkaç kişiyi aramış rüyadan sonra "sen mi hamilesin " diye hepsi "hayır" demiş. "Onlar değilse bu hamile kim kesin aramızda bir casus var" dedi üstüme bile alınmadım 1 aylık evliyim ve henüz düşünmüyoruz diye. Neyse bu olayın akşamı türk kahvesi içelim denildi fincan sayısı yetersizdi o yüzden ben içmeyeceğimi söyledim. Sağolsun eltim bunu ikimiz içebiliriz dedi bende "yok, sağol canım" dedim. cümle tam olarak bu. Bir anda döndü "neee hamile misin" dedi. Ben ve ortamdaki herkes şok oldu. "Ne alaka hayır değilim. Sen duymak istediğini duyuyorsun." deyip güldüm.
Bu haftasonu aradı beni "nasılsın" dedi "iyiyim" dedim direkt "hamilesin di mi" dedi. "hayır" dedim. "o zaman bu ay kalacaksın rüyamda gördüm" diyor.
Kızlar nasıl davranmalıyım. Kalbini kırmak istemiyorum. Üzülüyorum da. Benim yüzümden strese giriyor. Ama o böyle yaptıkça bende stres oluyorum. Biz bu aydan itibaren çocuk istiyoruz e olursa nasıl söyleyeceğim bunu bile düşünür oldum. Hatta karar verme aşamalarımızda acaba önce onların olsa sonramı biz düşünsek dedik. Gerçekten üzülüyorum Ki o böyle yaptıkça "ya benimde 2 yıl olmazsa" diye düşünüyorum.
Sizce kalbini kırmadan nasıl halledebilirim bu sorunu, bu sorudan rahatsız olduğumu bilsin istiyorum. Biliyorum dert değil ama fikirlerinizi rica ediyorum.
Ya simdi onunki olmuyor gòzu senin üzerinde acaba onunkide olurmu diye bekliyor kiskaniyor sen hic takma bncede baslayin en yakin zamanda olursa kalpten gider kadin yazik Allah onada verir ins :)Kızlar merhaba,
Eşimde taktı bu lafına.Ay hem güldüm hem tuhafıma gitti (nee hamilemisin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?