Eltim sürekli hamile misin diyor. Çıldıriiciiiim.

ayy biraz rahatlat kadini hayrina yoksa stresten menopoza girecek gibi duruyor

Abartmış ama psikolojik olduğunu düşünüyorum stres altında umarım Rabbim ona da verir sana da
şu an düşünmüyoruz olursa ilk sana söylicem söz de takıl...

2 yıldır hamile olmamasının sebebi kısırlıktan olabilir mi yoksa kendileri mi istemiyor.
Sanırım kısırlık , yoksa ilk torunu ben vericem davası gütseydi hemen yapardı.

Hayır çekinmiyorum neden çekineyim. Hassas bir konu olduğu için kalp kırmak istemiyorum.
Su anda psikolojisinin iyi olduğunu düşünmüyorum.
Ama burda okuduklarımda şu karara vardım bir sonraki aradığımda evet hamileyim diycm. Şok anını atlattıktan sonra hayır Değilim neden bu kadar takıyorsun stres yapıyorsun diyeceğim. Anlar umarım.

2 yıldır hamile olmamasının sebebi kısırlıktan olabilir mi yoksa kendileri mi istemiyor.
Sanırım kısırlık , yoksa ilk torunu ben vericem davası gütseydi hemen yapardı.
Kısırlık değildir inşAllah ama baştan beri istiyorlar olmuyor. Doktora gittiler çok önemli birşey yok galiba ama sperm sayısı mı hızı mı ne unuttum. İlaçta kullanıyorlar.

Öyleyse sen burda yapılan yorumların çoğuna bakma,insan psikolojisinden bi haberler.
Onun korkusu belli,ondan diretiyor bu kadar ters psikoloji gibi bişey bu olmamasını istediği bişeyi oldu mu diye sorması
Yapacak bişey yok inşallah allah ona da çocuk verir.

Bir çılgınlık yap. bir daha hamile misin derse evet elticim hamileyim de. Bakalım ne olacak. Artık ona inmemi iner yoksa sesi susar mı bilmem orasını

Ben evin ikinci cocuguyum.
Annem bana hamile kalmadan bir kac ay önce amcamka yengem evlenmisler. Herkes onlardan cocuk beklerken annem tekrar hamile kalinca babaannem dedem bana hic bir zaman sıcak davranmadi.
Amcamlarin çocuğu hic olmadi ne yazik ki.. 24 yıllık evliler.. bunlar nasip ancak olmayinca da insanlarin kalbi bozuluyor.
Yapilmasi gereken yani size düşen kulaklarinizi tikayip yuvaniza huzurunuza dönmeniz.. insallah en kisa zamanda size de onlara da nasip olur..

Bir elti hikayesi daha . Anam yasindaki eltim tarafindan kiskanildigim icin cok da yabanci bulmadim konuyu idare edin muhatp olmayin

Kiz kardesim benden 1 ay sora evlendi. Direk hamile kaldi ve ben cok rahat ettim. Cunku boyle seylerde önde olmamdan rahatsiz oluyor. Bense sevgi dolu boyle seyleri umursamayan biryim. Simdi onunkini seviyoruz o da rahat ben de. Yazik onlara nefsleriyle cok işleri var..

Bu yurek nelere gebe de
Bebeginin olmamasi sizin sorununuz degil evet kimin basina ne gelecek Allah bilir fakat bu da Takdiri Ilahi. Onun sinavi.

Sana psikolojik baski uygulamasini gerektirmez. Ilerde hamile kalsan hasedinden neler yapabilir dusunmek dahi istemiyorum.. Kiskancligi da cabasi. Allah korusun senin gebeligini lohusaligini mahveder.
Kimse uyarmiyor mu onu? Uzman destegi alsin. Boyle kendini strese soktugu icin bile olmayabilir bebegi...

Bir daha ilk karşılaştığınızda nasılsın demeden direk hamile değilim sen sormadan ben söyleyeyim direk de.Bide sende bebek istiyorsan bunu sorun yapma.Bu normal birşey.Allah önce kime verir bilinmez.

allah ikinizinde gönlüne göre, ama dogru zamanda versın inşallah.
paranoya yapmıs olmadıgı için. tabii ki yaptıgı dogru degıl. sen uyar onu. gercı suan düşünüyormussunuz çocuk, çok kıskanacak ve gözü kalacak. bol bol nazar duası okumanı tavsıye ederım.

Bende öyle diyorum. Stres yapma diyorum kabul etmiyor takmıyorum artık diyor. Nasıl göründüğünü tahmin bile edemiyor. Haklısınız hamile kalırsam durum daha da zorlaşacak. Farkındayım. Hayırlısı olur inşAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…