Eltim tam bir fiyasko 🤦‍♀️

Kayinvalidemle birlikte oturuyor cümlesi bence yeterince sıkıntılı üstelik kaçmış arkasında ailesi destek olmayan bir kız
Ailesi geri dönmesi için elinden geleni yaptı ama jet hızıyla nikah kıyıldı gitmemek için. Diyelim ki Ailesi destek olmasa bile burda onun için çabalayan bi sürü insan var. Kız çok sorunlu. Mesela kayınvalidemin annesi geldi kalmaya . 2. Gün kadına siz hala gitmediniz mi demiş kayinvalidem çok üzülmüş. Bu olaylari da gordukce kendime cok cok hak veriyorum. Hiçte yanlış düşünmüyorum

Kaynımın bi sevgilisi vardı. Çok maceralar yasadilar. ayrıldılar , ayrıldıktan 1 hafta sonra kız hamile olduğunu öğrendi. Kaynım çocuğu istemedi kızın ailesi öğrendi. Kürtaj oldu çok ağır şeyler yaşadı. Hep yanında oldum destek oldum . Onunla beraber ağladım. Neyse bu kız kaynimla tekrar barıştı. Beraber kaçtılar ve nikah kiydilar 1 hafta once. Kızın ailesiyle hep ben muhatap oldum kıza hep destek oldum. Ailesi hergun beni arıyor kızımız sana emanet diye. Kaynım daha yeni işe girdi. Kızda iş buldu şimdi çalışıyorlar 3 gündür . Bende kıza kıyafet falan aldım gönderdim. Her eksiğini tamamlamaya çalışıyorum. Ama kız çok nankör çıktı! Kargo gitmis eline ulasmis ama ne ariyor ne soruyor ne teşekkür ediyor. Ben aramasam zaten hiç aramıyor. 2 gündür aramıyorum arayacakmi bakalım diyorum asla aramıyor. Hiç bi beklentim yok ama insan bi teşekkür eder !
Diğer konu kapatılmış cevap verecektim şizofren kaynım hakkında

Kaynımın bi sevgilisi vardı. Çok maceralar yasadilar. ayrıldılar , ayrıldıktan 1 hafta sonra kız hamile olduğunu öğrendi. Kaynım çocuğu istemedi kızın ailesi öğrendi. Kürtaj oldu çok ağır şeyler yaşadı. Hep yanında oldum destek oldum . Onunla beraber ağladım. Neyse bu kız kaynimla tekrar barıştı. Beraber kaçtılar ve nikah kiydilar 1 hafta once. Kızın ailesiyle hep ben muhatap oldum kıza hep destek oldum. Ailesi hergun beni arıyor kızımız sana emanet diye. Kaynım daha yeni işe girdi. Kızda iş buldu şimdi çalışıyorlar 3 gündür . Bende kıza kıyafet falan aldım gönderdim. Her eksiğini tamamlamaya çalışıyorum. Ama kız çok nankör çıktı! Kargo gitmis eline ulasmis ama ne ariyor ne soruyor ne teşekkür ediyor. Ben aramasam zaten hiç aramıyor. 2 gündür aramıyorum arayacakmi bakalım diyorum asla aramıyor. Hiç bi beklentim yok ama insan bi teşekkür eder !
Diğer konuyu konu sahibi kapatmış kaynım ile evlenen kızı bu konuya yazdım

Bebeği aldırmadan kaçalardı madem günahını almasalardı.. uzak durun gerekmedikçe karışmayın. İyilik yaramaz.

Fazla iyi niyet kötü kardeşim boşver ne hali varsa..
Yani yine iyi düşünmek isterim ben olsam da sizin gibi ama iyi niyetinizin kıymeti bilinmiyor sa bir süre bekleyin ses etmeyin biraz o göstersin kendinj

Fazla iyi niyet kötü kardeşim boşver ne hali varsa..
Yani yine iyi düşünmek isterim ben olsam da sizin gibi ama iyi niyetinizin kıymeti bilinmiyor sa bir süre bekleyin ses etmeyin biraz o göstersin kendinj
Aynen öyle canım ben mesafeliyim artık hatta hiç aramıyorum . 10 gün sonra kv'me gitcem ona selam vermeyi dahi düşünmüyorum

Aynen öyle canım ben mesafeliyim artık hatta hiç aramıyorum . 10 gün sonra kv'me gitcem ona selam vermeyi dahi düşünmüyorum
Bak selam ver ama herkes gibi normel davran.. kâle alırmış gibi yapma yani suçlu gibi olursun. Sakın ve mutlu ol yeter ona zaten

Canim keşke seni gibi bir eltim olsaydi kardeşim yerine koyardım inan benim 2 eltide senin elti gibi nankör üstelik yalakalar görüşmüyorum ve kafam rahat sende takma kafana derim

Canim keşke seni gibi bir eltim olsaydi kardeşim yerine koyardım inan benim 2 eltide senin elti gibi nankör üstelik yalakalar görüşmüyorum ve kafam rahat sende takma kafana derim
Benimki beni paravan olarak kullanıyor sonra hiç eyvallah demiyor. Hamilelik meselesinde bana ağladı , kaçtı geldi ailesine beni muhatap etti sonra böyle. En güzeli hiç takmamak gerçekten

Kızlar valla en iyisi mesafe koymak.. herkese karşı mesafe koyun kafanız rahat olsun gerçekten. Yoksa kimse kıymet flan bilmiyor ister yaşça büyük ol ister küçük
Ne jadar uzak okadar saygı okadar iyi

Benimki beni paravan olarak kullanıyor sonra hiç eyvallah demiyor. Hamilelik meselesinde bana ağladı , kaçtı geldi ailesine beni muhatap etti sonra böyle. En güzeli hiç takmamak gerçekten
Aynen öyle canım kucuk eltimi uyardım kaynimi annesine düşman etme diye 2 yıldır konuşmayız lazimmi tabiiki değil ortanca eltimde kaynimdan boşandı dedim evlenin tekrardan dost hayatı gibi yaşamayın bak kaynana kayınbaba kızıyor dedim yok bilmemne benim bundan sonra kardeşim dedi kaynimlada kimseyi görüşmeyeceksin diye veto koydu onun bunun evinde kaynimin koynuna girdi sonrada kendini rezil edip evlendi uyardım diye ben suçlu oldum onlada 1 yıldır görüşmüyorum yine lazimmi tabiiki değil onun için sen burada debelenirken o eltin kıçını devirip fosur fosur uyuyor sende takma derim 😉

Kızın sizden bir talebi olmamış. Hem yapıp hem söyleniyorsunuz. Madem iyilik yapıyorsunuz söylenmeyin yani. Ayrıca kaçacak kadın da herşeyin hazır edip kaçsın bir zahmet. Bir bizim ülkede var böyle şeyler.

Kızın sizden bir talebi olmamış. Hem yapıp hem söyleniyorsunuz. Madem iyilik yapıyorsunuz söylenmeyin yani. Ayrıca kaçacak kadın da herşeyin hazır edip kaçsın bir zahmet. Bir bizim ülkede var böyle şeyler.
Talebi olmadı evet ama bu ailede birilerinin bazı şeyleri düşünmesi gerek . Gel gelelim elti hanım benimle aynı yaşta. Ben bazı ayrıntıları düşünüyorsam onun da düşünmesi gerekiyor. Teşekkür etmek , insan olmak gibi. Bazılarınızı gerçekten anlayamıyorum. Ama çokta görmüyorum artık. Ne de olsa onun kafadan olan birileri varmış onu gördüm.

Yerden göğe kadar haklısın. Aptal olduğum için yaptım diyorum kendime. Ama kızın yaşadıklarını düşünüyorum çok ağır şeyler yaşadı kimsede yanında olmuyor bari ben olayım dedim. Ama deveyi diken insanı.....

Hayır aptal degilsiniz kesinlikle. Anaç gordum sizi. Iyi niyetinizi hak etmemis. Kendinizi suçlamayın onun ayıbı. Siz kendisini koruyup kollamak arkadas destek olmak istediniz. Ben olsam ben de sizin gibi yapardim.
Mesafe koyun. Tavır alın. Çok da umursamayın.

Back
X