- 27 Temmuz 2017
- 362
- 515
- 53
- Konu Sahibi Yavrularmherseym
-
Bence eşiniz abisini daha iyi tanır onu dinlemelisiniz.selam hanımlar düşüncelerinize çok ihtiyacım var
Ben 6 yıllık evli iki çocuk annesiyim evlendiğimden beri eltimle görüşmüyoruz bir kaç defa yan yana geldik ama hep bi mesafe vardı çocuklarım oldu ne aradılar ne sordular bayramlarda eve mi hiç gelmediler ( 2 yıldır memlekete taşındık ) bunlar yazın evini memlekete taşıdılar 3 aydır eşime gidelim dedim boş ver dedim herseyi unutalım sen küçüksün dedim
Bana eğer gidersem o gelmezse çok kötü olur dedi boşuna kavga etmeyelim ben biliyorum o gelmez diyor.
Sizce ne yapayım tskler bu ara
Bunca zaman gelmemiş aramamış şimdi gelecek sanmam gitmeyin bence esiniz hakliselam hanımlar düşüncelerinize çok ihtiyacım var
Ben 6 yıllık evli iki çocuk annesiyim evlendiğimden beri eltimle görüşmüyoruz bir kaç defa yan yana geldik ama hep bi mesafe vardı çocuklarım oldu ne aradılar ne sordular bayramlarda eve mi hiç gelmediler ( 2 yıldır memlekete taşındık ) bunlar yazın evini memlekete taşıdılar 3 aydır eşime gidelim dedim boş ver dedim herseyi unutalım sen küçüksün dedim
Bana eğer gidersem o gelmezse çok kötü olur dedi boşuna kavga etmeyelim ben biliyorum o gelmez diyor.
Aman gidip napacan millet kendi kardeşini kendi bu kadar düşünmüyor sana niye dert oluyor boşveeerr yaaselam hanımlar düşüncelerinize çok ihtiyacım var
Sanorom biraz saf düşünceliyim ondanEşin bunu istiyorsa yapacak birleriniz yok. Evinizin huzuru önemli.
İlk defa elti meselesinin tersini okuyoruz
Ama gidip de gelmezse eşiyle kötü olack oda var yaniAcaba gelir miydi düşüncesiyle yaşayacağıma giderdim. Gelmezse o onun ayıbı olur. Ama gitmeden gelmeyeceğini göz önüne alarak giderdim ki gelmediğinde sorun yasamiyim.
Kusura bakmayın ben eşinin gelmezse kötü olur dediğini farklı okumuşum.Ama gidip de gelmezse eşiyle kötü olack oda var yani
Kusurluk bi durum yokKusura bakmayın ben eşinin gelmezse kötü olur dediğini farklı okumuşum.
Kavga falan mı ettiniz neden hiç gelmedi size?
Siz ona hiç gittiniz mi? Bunların cevapları önemli
Gitmemek daha hayırlı gibi duruyor haklısınızhaklısınızKusurluk bi durum yok
Eltisizlik sendromuna mı yakalandınız?
Yıllardır görüşmediğiniz eltinize gitme isteği bu saatte bana ağır geldi şu sağdan çıkayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?