Eltime gitsem mi

eltime gitmelimiyim

• Ankete Katılan
    54
Ben evlendim başka şehire gittim 6 ay sonra hamile kaldım ne aradı ne sordu bende hiç aramadım zaten çok soguk bi karakter bense sürekli ağzı kulaklarında olan bi tip bir birimize çok zıttız
Çokta lazım olmayan biriymiş. Dertsiz başınıza dert almayın, eşiniz de istemiyormuş zaten.
Eltim yüzünden eşimle aramız bozuldu konuları açmanız istemeyiz

Hasret mi?
Ya konu sahibi cok hanimefendi iyi niyetli bence. Ben olsam eşime çanak tutardim ama benim esimde o karakter olmadigi için.. anca iste sinire kalır bazi kadinlar.
Mesela ben..
İşte devir hanimefendilik devri değil ki. Belli ki karşısındaki umursamıyor sonunda " Biz gittik onlar gelmedi" diye sinir olmak var. Yapmayıp kendini germemek daha iyidir. Hayatta edindiğim misyon üstüme fazladan sorumluluk olmamaktır. Mesela elti ziyareti eşle alakalı bir şey. Eşim gidelim kardeşimi ziyaret edelim demese hiç sormam bana ne. Ailesiyle-arkadaşlarıyla ilgili bana danismadigi hiçbir şeye karışmam kafam rahat. O da bana karışmaz. Aksi durumlara hiç gerek yok. Annem benim tam tersimdir her şeye karışayım her şeyi bileyim en iyi ben olayım ister. Yahu niye niye... Kimsenin de annemi takdir ettiğini görmedim. Ayrıca elti kim ya...

iliskiler durup dururken bu hale gelmiyor. kan davasi gibi biri birine kiriyor sonra biri birini oyle gecip
gidiyor omur. yas gectikce insan kardeslerin kitmetini daha cok anliyor. sonradan keske dememk icin bence deneyin. he eve gitmek iliskinizin su an kaldiracagi bir sey degilse disarida bulusmayi beraber bir seyler yapmayi teklif edin boyle boyle sicaklik yakalanir kuhabbet kurulursa eve gidip gelme baslar.

Vallahi billahi dogru söylüyorsun.. Gönüllü gibi boyle ziyaretler seven kizlar var. Konu sahibi icin soylemiyorum ben bunu.. Hele bazisi bos isleri cok sever,bana göre boş yani. Gelin gezmesi,gelin mevludu,bebek mevludu,kaynananin kizkardesinin evinde toplasma. Esinin ailesi biryere gidince kendine haber verilmedi diye kiskanani bile var. Kıskandığı yer bir türbe .. Ben mesela yeni nesilde bunlari görünce şaşırıyorum. Kesinlikle uzerine fazladan sorumluluk almamak lazım
Benim esim mesela diyor,anneme gidelim mi? Tamam diyorum.. devir kesinlikle oyle degil. Ve bende suan fark ettim organizasyonlari hep ben yapmışım,esim son derece rahat bir insan .. hatta sinir olmak dedin de aklima geldi.. biz evlendigimizde teyzesi bizi yemeğe aldı. Bizde gittik,hediyede götürdük hatta. Neden pasta almadikda hediye goturduk onu suan hatirlamiyorum benim sapsalligimdandir muhtemelen :)) sonra usulen,esime dedim cagiralim mi??? Mangal yapariz onlara..Olur anneme söyle dedi.. bende aradim söyledim. Oda tamam arayim onlari dedi. Sonra kaynana bize yalan söyledi. Bilmemnereye gidiceklermis diye oysaki evde kopek var diye tiksinmisler.. esim cooook bozuldu. Simdi teyzesi annesinde olunca gitmek istemiyor. Ama ben sucsuzum hakim bey esimi saymadılar .hepte buna benzer seyler oldu ve esim sinir olmustu

Eskiden olsa gitme derdim.
Ama şimdi yıllar bana şunu yapmayı öğretti: ölümlü dünya , sen yapcağını yap , karşılık vermezlerse onların ayıbı.

Millet acayip ya ne bileyim. Hiç sosyal bir tip olmadım. Bizim aile ilişkileri de çok kopuktur ondan belki. Hiç de aman herkes toplansın iyi olayım diye düşünmedim. Belki yabaniyimdir icten bir asosyalliğim vardır bilemem ama hiç gelemem öyle şeylere kalabalık aile toplantıları beni boğar. Akraba deyince kulaklarımda dedikoduuu dedikoduuu diye bir ses yankılanır. Evime benim pasaklı olup olmadığımı irdeleyecek arkamdan konuşacak beni cekistirecek insanları toplamak istemem. Düşün sen o kadar debelenip yemek hazırlıyor uğraşıyorsun millet çıktıktan sonra arkandan laf sayıyor. Yani neden yapayım ki?

6 senedir gorusulmemis bir akraba. Esin hakli, dikis tutmaz. Ben gitmezdim . Ne siz ne cocuklar pek bir kaybiniz olmaz
Ne onlarin size ne sizin onlara bi faydasi dokunmaz.

Tabikiidee benim ailemde ayni senin aile gibi 20 senedir akrabadan uzakta bir memleketteyiz birde, 3 4 kez görmüşümdür kuzenlerimi yani 20 yıldır . Bayram bilmem. Bayramda mesela oglen uyanirdik biz kizkardesimle,aksam babamla bayramlasirdik. Eve misafir gelince kacardik odamiza,(uyuma numarasi) ay çok güldüm. Yabaniyiz galiba

Kesinlikle..sen kiymet verip ugrasiyorsun millet kusur ariyor.. kimi insanda gelir evinde esyana falan bakar o varmi bu varmi. Sanane yaaav.
Evimize cok.misafir gelirdi ama bizim belki ondan dolayi tiksindim bende,annemin komsulari babamin raki arkadaslari akraba demek dedikodu kazani demek. Acik aramak demek. Merakli sorular demek zaten. Benim esimle evliligimde en büyük kavgalarim akrabalara gitme yuzunden çıktı. Esim çünkü arada derede kaldı hep. Benim esim de kötü. Eskiden bayramda bile uzakta oldugu icin gelmeyen adamin evlenince akrabalari kiymetli oldu sanki.. son gelmelerinde tek gitti banane.. gidip orda sinirmi etcem kendimi cok zayifmisim cocuk varmıymış hamilelik varmiymis zaten evlilikleri bozan seyler bu kalabalik aile ortamlarinda donen dedikodular ve o bunu dedi su bunu dedi meseleleri.

Öyle ya. Akraba ziyareti önemlidir amenna ama çok cok yıpratıcı akreplik ediyor çoğu. Ben bizim memleketten bu yüzden kaçtım. Hiç görmedikleri kocam hakkında ki o zaman nisanlimdi yok serseri yok işsiz güçsüz yok okumamış diye laf çıkarıp dedikodu etmişler. Adam Boğaziçi mezunu daha ne yapsın bizim memleketten biri ile evlensem burnum b.ktan çıkmazdı. Dedim-dedi ile uğrasmamak için tüydüm. Bu şehirde hiç akrabam yok eşimin de yok. Kafalar pırıl pırıl.

Gitme bacım ben yıllarca gittim geldiler yediler içtiler afedersin mıctilar evine şuan benden kötüsü yok görme duyma bilme kafan rahat olsun

Acaba gelir miydi düşüncesiyle yaşayacağıma giderdim. Gelmezse o onun ayıbı olur. Ama gitmeden gelmeyeceğini göz önüne alarak giderdim ki gelmediğinde sorun yasamiyim.
Arkadasa katiliyorum. Esinizi yinede zorlamayin. Düsüncenizi söyleyin. Secenegi Sunun Ve yinede hayir derse israr etmeyin. Gönülsüz yaptiklari zaman erkekler bir pürüzlük cikartiyorlar. Sonra üzülen sıkıntıyı evinde yaşayan siz olursunuz.

Vallamii. Ayip yaaa insanlar cok kiskanc olmuslar. Acaba o okulun kapısından geçebilirlermi :) senin yerinde olmayi cok isterdim. Sen gerçekten şanslı birisin ve esinde tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…