- 13 Mart 2021
- 20
- -17
- 16
- Konu Sahibi gayeee5252525
-
Cumleyi okurken, bunun birilerinin hayali olmasi canımı o kadar yaktı ki... ne olacak kaynananın gözünde one geçince? Zaten sizi yarışta hissettiren bir kv, sen yokken seni, o yokken onu çekiştirir. Rabbim boyle gelin verecekse erkek evlat vermesin bana.Hayattaki tek amacı evin gelini olup, eltiyle rekabete girmek. Çıldırmamak elde değil
+1Evli değilken nasıl elti oluyorsunuz anlatsana birazPsikoloğa gitmelisin
Sevgiliside aynı kafadır yoksa kim bu düşüncelere sahip biriyle sevgili olur. Bizde bu yaşlarda flört ettik lakin bu kafalara çok şükür erişmedikNasil bir ruh sagligidir bu anlamadim. Kesinlikle saglikli bir dusunce degil. Ben sevgilisine uzuldum.
Belki söylemiyordur sevgilisine. Rol yapıyordur şimdilik. Doğruya doğru bu konuda biz kadınlar daha iyiyiz.Sevgiliside aynı kafadır yoksa kim bu düşüncelere sahip biriyle sevgili olur. Bizde bu yaşlarda flört ettik lakin bu kafalara çok şükür erişmedik
Valla burada belli konuları gördükçe rol yapma ihtimaline bile inanıyorumBelki söylemiyordur sevgilisine. Rol yapıyordur şimdilik. Doğruya doğru bu konuda biz kadınlar daha iyiyiz.
Yapıyor bence. Hiç gidip kardeşinin sevgilisi gelecekmiş kıskanıyorum senden, ya benden daha iyi bulursan, ya incelersen onu vs denir mi? Resmen karşıdakine hakaret, şeref yoksunu demek gibi bir şey bu. Göze alacağını hiç sanmıyorum.Valla burada belli konuları gördükçe rol yapma ihtimaline bile inanıyorum
Verilmiş sadakası varsa çocuğun inşallah bu düşüncelerini bir şekilde öğrenir ve topuklarYapıyor bence. Hiç gidip kardeşinin sevgilisi gelecekmiş kıskanıyorum senden, ya benden daha iyi bulursan, ya incelersen onu vs denir mi? Resmen karşıdakine hakaret, şeref yoksunu demek gibi bir şey bu. Göze alacağını hiç sanmıyorum.
İdrak etmem çok zor oldu acaba dedim eşini aldatıyor ailede bunu biliyorda eltiyle nasıl niye nerede tanışacakIkiniz de evlenmediniz ve eltisiniz. Peki.
Şimdikiler üniversiteye değil gelin olmaya hazırlıyor kendilerini.Ahh bizim zamanımız da elti ile evlendikten sonra çekişilirdi
Kocası bile yok, eltisi var jzjsjdjxjcjxjcjxnc.Bir de "yaşamayanlar ne kadar kolay yorum yapıyor" demişsiniz. Okuyan da zanneder ki sevgilinizin ailesine uzaylı gelecek. Yaşadık yahu, burda hemen hepimizin eltisi var çok absürt ilginç ender yaşanan bir olay değil "elti sahibi olmak". Benim de eşimin ailesi eltilerimi öve öve bitiremez, bir koyunu tek başına keser 5 dk içinde derisini şöyle yüzer etini böyle doğrar şöyle hamarat böyle becerikli diye anlatmakla bitiremezler ne yapayım çatlayayım mı orta yerimden bir vejetaryen olarak =)))))
Aklın yok fikrin var der gibi kocan yok eltin varKocası bile yok, eltisi var jzjsjdjxjcjxjcjxnc.
Hakkatten ya koca sahibi olmadan elti ve kayınvalide sahibi olmak ne güzel =)))) Lütfen eltiniz kadar konuşunuz kaç tane var mesela hı? Benim tam 4 tane =))) Hepsi de birbirinden hamarat ben aralarında eğretiKocası bile yok, eltisi var jzjsjdjxjcjxjcjxnc.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?