Eltimin amacı ne

Eltimle karşılıklı binalarda oturuyoruz. Bir saat önce mesaj atmıştı yrmeğe davet etmişti ben yeni uyandığım için cevap vermedim evi falan toplayım drrken de unuttum. Şimdi baktım mesajı silmiş. Amacını anlayamadım. Ne yapmalıyım sizce. Mesajı üstten bildiirm olarak okudm ama cevap vermedim. Görüldü yapmadım yani. Sonra cevap vericekken aildiğini gördüm
Bende sizin gibi ustten bazi mesajlara bakarim genelde ne yazdiklarina okumadan sizde ole yapmissiniz belli ama zaten eltiniz davetinde istnrarli olsaydi bi caldirirdi sizi veyada baska mesaj atarak uyanmadinmi hala diyerek orene bilirdi bence oda davetinden vaz gecmisdir ondan siz gormeden silim demisdir mesaji

Bence hiç muhatap olmayın, demekki anında cevap bekleyen onaycı biri

Çok sıkıntıdır böylesi

Görüşmemenizi tavsiye ederim

Ne sitediğini bilmeyen biri eğer yemeğe çağırıyorsa meaajı görmediyseniz arayarak çağırabilir

Ben sorunlu olduğunu düşünüyorum.

hepiniz konu sahibine tepki göstermişsiniz de kadın yeni uykudan uyanmıştım diyor rüyalar aleminden mi cevaplasaydı mesajı ? görüldü bile yapmamış.
hem madem o kadar düşünceli arasaymış belki mesaj Hakkı yok, belki interneti yok

hepiniz konu sahibine tepki göstermişsiniz de kadın yeni uykudan uyanmıştım diyor rüyalar aleminden mi cevaplasaydı mesajı ? görüldü bile yapmamış.
hem madem o kadar düşünceli arasaymış belki mesaj Hakkı yok, belki interneti yok
Güzelim herkes "gerizekalı " bir biz çok zeki olmuyoruz cogunlukla.Buyuk olasılıkla konu sahibi arkadaş sosyal medyada bir beğeni paylaşım yapmıştır elti de gormustur.Ama zaten bu belkilerin hiçbirinin doğru olmadığını biliyoruz öyle değil mi? Sonuçta yemek daveti artık geçerli değil..davetin peşine düşulmesi de çok saçma değil mi

Güzelim herkes "gerizekalı " bir biz çok zeki olmuyoruz cogunlukla.Buyuk olasılıkla konu sahibi arkadaş sosyal medyada bir beğeni paylaşım yapmıştır elti de gormustur.Ama zaten bu belkilerin hiçbirinin doğru olmadığını biliyoruz öyle değil mi? Sonuçta yemek daveti artık geçerli değil..davetin peşine düşulmesi de çok saçma değil mi
Ne demek istediğinizi tam anlayamadım ama elti diyorum madem bir davette bulunmuş mesaj görülmediği için ardından hemen arayabilirdi. o zamanda cevap gelmezse durumu açıklayıp yemek programını iptal ettiğini söyleyebilirdi.şekillere girmeye gerek var mi?

Mesajı merak edip okuyup cevap yazmamak hatta gördüğünüzü anlamasın diye bildirimden okumak bana eltinizden daha art niyetli geldi.
Onun amacı gayet açıkmış ama sizin amacınız ne?
Müsait değilim bugün,işlerim var.
Yeni uyandım şu saatte gelebilirim evi toparlayıp vb bir cümle yazmak ne kadar zor olabilir ki.
Benim eltim iyi niyetli biri değil ve benim bunu anlamam zaman aldı. Şuanda arama mesafe koydum çünkü değmeyen brii olarak düşünüyorum

Ay benim de bir arkadaşım var sürekli buluşalım neden yazmıyorsun merak ettim falan der ben mesaj atınca da saatlerce yazmaz. Sanki anlamıyoruz görüp cevap vermediğini. Öğlenden akşama kadar eli boş bir insanın tam 8 saat telefona bakmama ihtimali yok genelde böyle yaptığı için yazmıyorum artık kendisi yazıyor. Ama komik görünüyor ve itici bilin istedim.

Kendi kendine davet etti. Ben gitmeye meraklı da değilim zaten. Sorduğumda yalan atması gerekiyor muydu.

Saat 4 e kadar cevap vermezseniz tabi siler. Akşam yemeği saati gelmek üzere nerdeyse ona göre hazırlık yapacaktır o da. Baktı cevap yok saat ilerliyor silmiştir mesajı
Diğer eltimler davetli aslında. Beni de öyleisne çağırdı ama sonra pişman oldu sanırım. Kendsi canı istemedğinde kapıyı bile bile açmayan insan

Belki niyetinde uzun sürecek bir yemek vardı size mesaj attığında saat 3 buçuk gibiymiş sonuçta e saat 4 buçuk olmuş dönmemişsiniz. O da bu saatten sonra uğraşmak istemedi belki.. Cevap vermeyince de silmiştir son dakika tamam yazmayın diye. İyi de yapmış. Kendinizi sanırım ağırdan satmak istemişsiniz eltinizde cevabınızı vermiş:)
Aslında dğğer eltimler davetliydi beni de öylesine çağırcaktı.

Eltimin dediği şey oğlum fotoğrafımı çekmişti onun altını değiştirirken sildim dedi aptal herhalde
Niye? Siz okuyup, yeni uyandığınız için cevaplayamadınız ya, oda yanlışlıkla silmiş. Onun bahaneside sizin ki gibi olmuş işte.

Gordugunuz an yazsaydınız keske sonucta davet etmıs ısınızı 5 dakıka sonrada yapabılırdınız. Buyuk ıhtımal usten okudugunuzu anlamıstır ondan sılmıstır. Onemsemedıgınız ıcın

Kadının ne hatası var? Vakitlice haber vermemişsiniz, o da evet deseniz de hazırlık yapamayacağı bir saat olunca teklifini geri almış.

Tavır aldığını bile sanmıyorum. Ben de akşam yemeğine az kala bir saatte hala cevap gelmese, artık yetiştiremeyeceğim için teklifi çekerim.

Hem cevap vermiyorsunuz, hem art niyet arıyorsunuz. Sizi haksız buldum.

Back
X