Eltimin amacı ne

Aslında dğğer eltimler davetliydi beni de öylesine çağırcaktı.
Mesajı görüldü yapmdım ama
Mesajı görüldü yapmadım üsttrn gördüm ama crvap vermedim yrni uyanmıştım çünkü
Görmedimm görüldü yapmadım
Eltimin dediği şey oğlum fotoğrafımı çekmişti onun altını değiştirirken sildim dedi aptal herhalde
Eltim hamile kaldığımdan beri triplere girdi. Saçma sapan laf sokma derdinde sürekli oğlum senin çocuğumu dövücek tarzı şeyler söylüyordu. Bunun gibi bi çok şey
Yrmeği akşam

Akşam altıya çağırdı yemeğe. Bide çok geçnedi inanınki. Eltimle arama biraz mesafe koydum ondan dolayıda. Brn dört sene sonunda hamile kaldım ve eltim bdn hamile kaldığımdan beri triplerde. Daha yeni hamileliğimi öğrendiğinde kalkıp benin çıcuğum senin çocuğunu döver şimdiden söyleyim diyodu ve her fırsatta bunu dile getiriyodu. Bende evimiz barkımız ayrı çok çok birbirmizi görmeyiz dedim sonra sustu. Bu ve bunun gibi bir çok şey. Ondan dolayı mesafe koymuştum. Mesajına brazda ondan dolayı geç cevap verdim. O benim mesajıma sabah atup akşam cevap vermişliği var ben hiç öyle yapmadım
Bütün yorumlarını okudum
İlk başta uyuyodum yeni uyandimlar..
Saat 4 e doğru yemek daveti yapan insana kaçta cvp vermeyi dusunuyordun.
Bilerek cvp vermemissin
Akşam 4 e kadar yatınca kafan bulanmış galiba
Art niyetli ve kotusun
Bide kadın için burda bizim soylenmemizi sana destek cikmamizi bekliyorsun.
En nefret ettiğim şey ..bilerek görüldü yapmadan okuyup geç.sonra kadını suçla.
Kadın diğer eltini çağırırken yanında senide
Cagiriyorsa senin gibi fesat değil iyi niyetinden
Ayrımcılık olmasın diye seslenmiş ama sen haketmemissin oda silmiş.
Bide aptal demişsin kadına..
4 e kadar yatıp hazır yemeğe gidecekmissin ..
Bari susta otur yemeğini yeseydin😄

Bence eltinden uzak dur yakındır sana zarar verecektir fırsat kolluyordur,

Bütün yorumlarını okudum
Bilerek cvp vermemissin
Art niyetli ve kotusun
Hahaha bu yoruma çok güldüm. Emin olun beni gerçekten tanısanız benim fesat biri olöadığıma inanırsınız. Ben eltimin amilelik haberini duyduğumda çok aevindim onu kız kardeşim yerine koydum. O benim hamilelik haberimi duyduğunda ise oğlunun benim daha kucağıma bile almadığım çocuğumu döveceğini söyledi. Benim çocuğum olmazkzen yanımda sürekli ona çocuğundan dolayı sürekli nazar dedğdiğini insanların onu kıskandığını söyledi yüzüne direk. Hamikeyken bi kere ayyhh tansiyonum düştü diyip mutfağa gidip limon yediğinde tansitonun düştü limon yeme dediğimde yüzünü gözünü o yorgun ifadeden değiştirip sinsi bir ifadryle bir şey olmaz dedi. Benim eşimle sorunlarım varken o ballandıra ballandıra eşiyle yaşafığı tatlı güzel anılarından bahsetti. Ben evin içinde yaşarken çok sanslı olduğunu çünkü eşinin onu evini direk ayırdığını benim şansımın ayru ev için çok öok zor olduğunu söyleid. Hep beni kıskandırmaya çalıştı. Ben eltimin samimiyrtini ne zaman sorfuladım biliyomusunuz, benim sorunlarım düzeldikçe o bana karşı cephe aldı. Vurucak başka şeyler aradı. Çocuğunu kendi çocuğum gibi benimsedim. Ama o onlara gittiğim gün çocuğunu başına bir şeyler geldiğinden, çocuğunun iştahsız olduğundan bahsetti. Ben onun niyetini anladıktan sonra ona yavaş yavaş cephe aldım. Mesafe koydum.

İyide yeni uaynmıştım normalde mesaja cevap vermemzlik eden biri değilim. Yeni uayndım kahvaltı ettim evi topladım.
Ya tamam yada gelemem yazsaydınız kadın cvp gelmeyince silmiş. Benfe olsam silerdim. Ona göre hazırlık yapıcakyı demek senin keyfini beklicek hali yoktu :)

Mesajı görüldü yapmadım üsttrn gördüm ama crvap vermedim yrni uyanmıştım çünkü
Eltin son derece normal bir hareket yapmış, görür görmez haber verseydin ona göre hazırlık yapar veya yapmazdı. Senden haber alamayınca teklifinden vazgeçmiş kendilerine göre bişey hazırlamıştır. O yüzden silmiştir. Amacının sorgulanması gereken kişi sendin burada

Kadın belli bir saate kadar cevap beklemiş. O saatten sonra daha ne pişirip koyacaktı önünüze? Gayet normal bir şey yapmış.

Bütün yorumlarını okudum
Bilerek cvp vermemissin
Art niyetli ve kotusun
Muhteşem yorum 👏

Belki başta çağırıp sonra vazgecmistir yorulmustur ,başka Program yapmıştır . Mesaj da hazır görülmemişken vazgeçmiştir. Olabilir yani bazen kendimı enerjik hissedip cagiracakken vazgeçtiğim olur arkadaşlarımı.
Siz neden cevap vermediniz anlayamadım ne alakası var uyku sersemliğiyle?olur ya da olmaz diyebilirdiniz ki ona göre hazırlık yapılsın değilmi ?
Tahminimce 2 elti vakası var🙈

Hahaha bu yoruma çok güldüm. Emin olun beni gerçekten tanısanız benim fesat biri olöadığıma inanırsınız. Ben eltimin amilelik haberini duyduğumda çok aevindim onu kız kardeşim yerine koydum. O benim hamilelik haberimi duyduğunda ise oğlunun benim daha kucağıma bile almadığım çocuğumu döveceğini söyledi. Benim çocuğum olmazkzen yanımda sürekli ona çocuğundan dolayı sürekli nazar dedğdiğini insanların onu kıskandığını söyledi yüzüne direk. Hamikeyken bi kere ayyhh tansiyonum düştü diyip mutfağa gidip limon yediğinde tansitonun düştü limon yeme dediğimde yüzünü gözünü o yorgun ifadeden değiştirip sinsi bir ifadryle bir şey olmaz dedi. Benim eşimle sorunlarım varken o ballandıra ballandıra eşiyle yaşafığı tatlı güzel anılarından bahsetti. Ben evin içinde yaşarken çok sanslı olduğunu çünkü eşinin onu evini direk ayırdığını benim şansımın ayru ev için çok öok zor olduğunu söyleid. Hep beni kıskandırmaya çalıştı. Ben eltimin samimiyrtini ne zaman sorfuladım biliyomusunuz, benim sorunlarım düzeldikçe o bana karşı cephe aldı. Vurucak başka şeyler aradı. Çocuğunu kendi çocuğum gibi benimsedim. Ama o onlara gittiğim gün çocuğunu başına bir şeyler geldiğinden, çocuğunun iştahsız olduğundan bahsetti. Ben onun niyetini anladıktan sonra ona yavaş yavaş cephe aldım. Mesafe koydum.
E öyleyse neden hala davetin peşine düşmüş amacı ne filan diyorsun ki? Mesafe koyduğum kişi neden daveti sildi demem. Üstteki üye tüm mesajlarını alıntılamış tutarsız mesajların var. Mesafe koymak istiyorsan silinen mesajı niye sorguluyorsun? Anlattığın olayları bir de karşı taraftan dinlemek gerek ama bence birbiriniz için çok uygunsunuz.

Yani demekki gündüzden yazdo davet etti ama sizden ses çıkmayınca bir hazırlık da yapmadı sonra da vakit geç oldu bu saatten sonra gelelim deseler de hazırlanamam diye sildi mesajı.

Eger sevmiyorsan mesaj yazip gelmiyorum desen iyi olurdu ama bosver bilmemezlikten gel ne kadar uzak olsan o kadar iyi eger seni kiskaniyorsa uzak dur

Niye sorulanlara cevap vermiyorsunuz?
Bu kadar sevmediğiniz, mesafe koyduğunuz biri davet mesajını sildiği için oh demeniz gerekmezmiydi? Peşine neden bu kadar düşüp dert ettiniz o zaman?

Eltimle karşılıklı binalarda oturuyoruz. Bir saat önce mesaj atmıştı yrmeğe davet etmişti ben yeni uyandığım için cevap vermedim evi falan toplayım drrken de unuttum. Şimdi baktım mesajı silmiş. Amacını anlayamadım. Ne yapmalıyım sizce. Mesajı üstten bildiirm olarak okudm ama cevap vermedim. Görüldü yapmadım yani. Sonra cevap vericekken aildiğini gördüm
baska plan yapmistir. tum gun gonlunuzu bekleyecek degil ya.

Back
X