Eltimin amacı ne

Cevap alamayınca eltiniz davetini geri çekmiş, çünkü gelmeme ihtimali olan biri için hazırlık yapmak anlamsız diyerek mantıklı bir yol izlemiş, ama siz davete gördüğünüz halde evet yada hayır diye cevap vermediğiniz için hoş davranmamışsınız, eltinizi tebrik ettim, iyi yapmış :) ayrıca telefondan mı bilmiyorum ama eşiminki üstten bakınca da görüldü yapıyor mesajları:)

kadın incelik yapmış sizden kaynaklı bir yanlış anlaşılma olunca sinirlenmiş muhtemelen. bence arayın canım mesaj atmışsın silmişsin temizlik ev işi derken şimdi fark ettim nasılsın vs diyin

Usten görüldü yapıp, okumamış gibi yapanlara sinir oluyorum ben. Bu konu için demiyorum ama keşke kalksa bu özellik.

e arayıp canım mesaj attıgında mesguldum cevap veremedım sonra mesaj sılınmıs kusura bakma dönemedım demek bu kadar mı zor
sızı bırı davet etmıs sızde cevap bıle verme tenezzulunde bulunmamıssınız oda hıc cagırmamıs gıbı yapma hakkını kullanmak ıstemıs olabılır evet sılmesı cok sacma ama oncesınde aranızda gergınlıkler var mıydı ılıskınız samımıyetınız ne durumda bılemıyoruz tabı

e arayıp canım mesaj attıgında mesguldum cevap veremedım sonra mesaj sılınmıs kusura bakma dönemedım demek bu kadar mı zor
sızı bırı davet etmıs sızde cevap bıle verme tenezzulunde bulunmamıssınız oda hıc cagırmamıs gıbı yapma hakkını kullanmak ıstemıs olabılır evet sılmesı cok sacma ama oncesınde aranızda gergınlıkler var mıydı ılıskınız samımıyetınız ne durumda bılemıyoruz tabı
Çok samimiydik önceden bana laf sokmaya başladığından beri gardımı aldım
Ama yanlış zmanda yanlış gardlar almışım hahahha

1 saat önce mesaj atmış yeni uyandınız diye cevap yazmadınız. Sonrada işe güce daldınız. Sonra eltim mesajı sildi ne yapmaya çalışıyor. Kusura bakmayında aradan 3 saat geçmiş neredeyse. Kadın yemeğini yemiştir sizden cevap gelmeyince. Sonrada doğal olarak silmiştir. Bence eltinizin bişey yaptığı yok...
Aradan üç saat geçmedi. 1 saat hatta daha az geçti. Çağırmak zorunda değil çağırıp pişman olmayıversin

Bütün yorumlarını okudum
İlk başta uyuyodum yeni uyandimlar..
Saat 4 e doğru yemek daveti yapan insana kaçta cvp vermeyi dusunuyordun.
Bilerek cvp vermemissin
Akşam 4 e kadar yatınca kafan bulanmış galiba
Art niyetli ve kotusun
Bide kadın için burda bizim soylenmemizi sana destek cikmamizi bekliyorsun.
En nefret ettiğim şey ..bilerek görüldü yapmadan okuyup geç.sonra kadını suçla.
Kadın diğer eltini çağırırken yanında senide
Cagiriyorsa senin gibi fesat değil iyi niyetinden
Ayrımcılık olmasın diye seslenmiş ama sen haketmemissin oda silmiş.
Bide aptal demişsin kadına..
4 e kadar yatıp hazır yemeğe gidecekmissin ..
Bari susta otur yemeğini yeseydin😄
Ben fesat oldum hıı pekiii.. Benim melek eltim çok iyidr hep beni düşünür. Beni çok sevver

Back
X