- 19 Aralık 2011
- 1.742
- 34
- 113
- 33
- Konu Sahibi hayallperestt
-
Yahu neden ayıp olsun? Onun evine gittiğinizde size iş yaptırıyorsa ayıp ama başka bir evde kimse iş yapmak zorunda değil ki. İçinden gelen yapar, gelmiyorsa yapmaz.
Ben de başka bir evde iş yapamam mesela. Ama evime gelen misafiri de yerinden kaldırmam. Yapı meselesi.
haklısın bence uyanık olduğunu zannediyor çocuk biraz bahane gibi geldi bana her seferinde tesadüf olamaz ya , içinden gelmiyorsa sende yapma boşver
evet ama yapıcak bişey yok gibi bişey desen kavga çıkartır çünkü kesinİçimden gelmemekle alakası yok onun yardım etmemesi sinirime gidiyor.
Sizce ayıp, ona göre değil demekki.. Siz de yapmayın madem onun evine gittiğinizde, yapmak zorunda değilsiniz...Bence ayıp. Ve onun evine gittiğimde de yardım ediyorum.
normalde aranız nasıl?
bende öyle bi yere gidince misafirlik yapmak isterim iş yapmak istemem yardım edesim de gelmezBen kendi evinden başka bir yerde is yapamam misal elim ayagim birbirine dolanir o yüzden pek kalkmam yerimden. Evime gelenin de yardim etmesini istemem o zamanda kafam dagiliyor ne yapicagimi unutuyorum o otursun ben hizmetlenirim modundayim.
şu hayatta en tiksindiğim şeydir kurnazlık.. sizin yerinizde olsam çocuğu kucağından alır "bu sefer de ben uyutayım tombişimi" der arka odaya geçerim..
Yardıma çağırın mutfaktayken, annem bebeğe bakar falan deyin, dillendirin madem sinirinizi bozuyor.
Sizce ayıp, ona göre değil demekki.. Siz de yapmayın madem onun evine gittiğinizde, yapmak zorunda değilsiniz...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ben-boyle-insandan-korkarim-arkadas.759982/
Burdan aramızın nasıl oldugu gayet acıık zamanınız varsa ve ısterseniz okuyabilirsiniz. Aramız iyi değil.
çocuk yokken nasıldı
Merhaba kızlar,
Kaynanama ne zaman gitsek eltim sofra kurmaya yardım etmiyor. Bizde görümcemle bu duruma sinirleniyoruz. Ben kendi adıma konuşıyım iki tabak topladım diye biyerim eksilcek değil tek başıma da yaparım. Ama insan sinir oluyor ben yapıpta eltim yapmayınca.
Misal ne zaman sofra kurulcak olsa 1 tabak getirir sonra iki saat onla bunla konuşur sonra sofra kurulunca en son mutfaga gelir götürülcek bişey var mı der? Bende geçen gün yok x biz hepsini götürdük dedim imalı şekilde. Oda tamam ozaman dedi geçti. Oğlu var 6 aylık kendisi yemek yerken bizde yememiğimizi bitirdikten sonra çocuk benim,kaynanamın veya görümcemin kucagında oluyor. Yemek bittiği an cocugu alıyor sofra yine bize kalıyor tabi.
Yine geçen günde çay içmek için bardakları hazırladık getirdik görümcemle. Buda 3-4 defa diğer odaya gitti geldi çocugu uyutucam diye uyutamadı geri geldi. En son bardakları toplayalım derken bu yine gitti biz topladık mutfaktan cıktık cıktıgımız an geri geldi oda yine uyumadı yaa diye..
Sizce nasıl davranmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?