Eltimin bu yaptığı tesadüf mü yoksa özellikle mi yapıyor sizce ?

Bence ayıp. Ve onun evine gittiğimde de yardım ediyorum.

Ben kendi evinden başka bir yerde is yapamam misal elim ayagim birbirine dolanir o yüzden pek kalkmam yerimden. Evime gelenin de yardim etmesini istemem o zamanda kafam dagiliyor ne yapicagimi unutuyorum o otursun ben hizmetlenirim modundayim.

Her zaman böyleyse tabi tesadüf değil. Çünkü benim de bir tanıdığım var aynen bu tanıma uyan. Yemek boyunca bebek başkasında olur. Yemek sonrası cuk oturur emzirmeye.Ben çok yakın olmadığım ve çok görüşmediğim için sorun etmiyorum annemin misafiri sonuçta diye..
Ama sık gördüğüm biri olsaydı rahatsız olurdum. Sen de o an atlayacaksın " bugün kolum ağrıyor bebeği ver bana X ablana azıcık yardım ediver" gibi. Kız sizden akıllı çıkmış da işini götürüyor kullanın aklınızı.

Ben kendi evinden başka bir yerde is yapamam misal elim ayagim birbirine dolanir o yüzden pek kalkmam yerimden. Evime gelenin de yardim etmesini istemem o zamanda kafam dagiliyor ne yapicagimi unutuyorum o otursun ben hizmetlenirim modundayim.
bende öyle bi yere gidince misafirlik yapmak isterim iş yapmak istemem yardım edesim de gelmez banane ben misafirim

Yardıma çağırın mutfaktayken, annem bebeğe bakar falan deyin, dillendirin madem sinirinizi bozuyor.

insanın sinirinin bozulması için cok basit bir mevzu bence...
sinirlerini bozduğuna değmez, o derece...

Gorumcen bekar mi? siz k.v.altli ustlumu oturuyorsunuz?sanirim eltiniz biraz uzak oturuyor...

eltiniz iş yapmaktan kaçıyor ama iş yapmaktan kaçmak için daha çok strese girip kafasını yoruyor ve daha çok yoruluyor haberi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…