Eltimin bu yaptığı tesadüf mü yoksa özellikle mi yapıyor sizce ?

Hadi şuan çocuk var. Peki çocuk yokken neden aynıydı ?

Benim çocugum yok. Ve eltim çocugu yokkende aynıydı. Ve cocuk hep baskasında sofra kurulurken ve kaldırılırken alıyor cocugunu kucagına.

bu durumda siz iş yapmayıp bebeğe mi bakmak istiyorsunuz anlamadım ki?
bence fesat düşünüyorsunuz,küçük bebeği var kadının,2 kişi iş yaparken bebek ile ilgilnemsi normal..ben olsam ben de kendimi parçalamam ,siz bebeğime bakın da ben çay koyayım diye..

Çocugada bakmıyor baskasında cocuk hep sofra kurulurken alıyo cocugunu 2 dk gecmıyo baskasına verıyo oturuyo bizde sofra kuruyoruz..

Benim bildiğim de misafire iş yaptırmak ayıp sayılır...
Misafirimden iş beklemem, ben misafirsem de yapmam. Nesi ayıp bunun?
Cnm ayni toplumda yasamiyor olabiliriz.

Is yapmak dedigin yemek masasina 2,3 tabak getirip sonra toplamak , cay servisine yardim etmek falan yani,

Yakinlik durumuna gore degisir yardim miktari,

gelin kv evinde yemegi pisisirde bulasigi da yikar,

ama ilk defa gittigi yerdir, uzak akrabadur, arkdasnn arkdasi falan filandir orda bise yapmayabilirsin, kimse bise demez , ortama bagli yani

Kimse sana aksam oturmasinda camlari sil aynalari parlat demiyo

Bahsettigim basit kibarlik olsun diye yapilan isler yani

Yemek masasindan 1 tabak kaldirmayan bir bayana iyi demezler benim yasadigim toplumda

Sizinkileri bilemem

Kaytarıyor bence eltiniz bizde 3 eltiyiz kayınvalime gideriz mutfaktan hiç çıkmayız kayınvalidem gelinin G sini görünce yerinden kıpırdamaz ve sobalı evleri her gittiğim de hasta olarak dönerim evime.Bi tanesi çakal diğeri uyumlu o uyanık olan eline bir bardak alır lakırdı yapar sallanır bana geldiler çok kalabalık bir şekilde bir bardak dahi yardıma kalkmadı eşime belirttim ne biçim kadın bu diye baktım ben kötü oluyorum ona gidince kı...yerden kaldırmıyorum ha kayınvalidem de yapıyorum yapmam lazım ama ona gidince sende öyle davranabilirsin

Sephoraa'cım bazı yerlerde böyle.
Bizde de misafire iş yaptırılmaz. Ama eşimin memleketinde misafir yardım etmezse ayıplarlar.
Bizde böyle der geçerim ben. Görümceme "abla ben başkasının evinde iş yapmayı beceremem kusura bakma ama yardıma ihtiyacın olursa çağır" dedim. Ayıplamış mıdır bilmem.

Çocugada bakmıyor baskasında cocuk hep sofra kurulurken alıyo cocugunu 2 dk gecmıyo baskasına verıyo oturuyo bizde sofra kuruyoruz..
madem bu kadar dert ettiniz bu konuyu çocuğu aldığında,size göre iş yapmamak adına;ver de azıcık seviyim dersiniz,o da iş yapmak sorunda kalır...

İnsan tavrından anlar gercekten namüsait mi yoksa uyanık mı diye..Sizin eltiniz bence uyanık kısmından:))

Valla toplum bazı konularda çok umurumda değil benim.
Bana iyi diyecekler diye de kendimi farklı gösterip yardım edemem. Varsın ayıplasınlar. Konu sahibinin yaptığı gibi arkamdan konuşurlar en fazla.

6 aylık bebeği varmış o şimdi gecede sürekli uyanıyordur ve yorgun oluyordur biraz anlayışla karşılayın bence

NE KADAR SIKLIKTA OLUYOR Kİ BU ORTAM.

bak şimdi, aklıma takıldı, bana kim gelirse ya hiç girmez mutfağa, ya da baktılar ben işten güçten çıkamıyorum salona..zahmet edip gelirler, kendi bardaklarını vs doldurmaya..
ama ben gidince, hem onlar hem ben kendi evim gibi, hiç oturmadan iş yaparım.
şimdi ben bayağı saf yerine konmuşum, ayrıca bunu yıllar sonra farketmem çok acı

Ayıp değil mi peki ? Yeri geldiğinde kaynanam bile kalkıyo eltim oturuyor. İnsanın azıcık yüzü kızarmaz mı?
bu onun sorunu sizin değil...bırakın o düşünsün ..ima ile değil, ya açıkça bu durumdan rahatsız olduğunuzu ONA söyleyin söylemeyecekseniz kabullenin...değiştiremeyecekseniz sinir olduğunuzla dedikodu yaptığınızla kalırsınız...size tavsiye bunu görümcenizle de konuşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…