Kocanız ne diyor ??? Benden böyle bir şey istemeyi nasıl düşünürler ya da bu saçma teklifi kabul edeceğime nasıl inanırlar diyor mu? Kızgın ve kırgın mı yoksa içine kapanıp kara kara abisinin minnoş eşine nasıl bilezik takarım , karımı nasıl ikna ederim diye plan mı kuruyor???
Gayette net biliyor her şeyi biliyor ama işlerine gelmediği için bilmiyormuş gibi yapıyorlarKaynınız bilmiyor mu eşinizin altınları kendi aldığını
Kendi çalışsın alsın karısına altınGayette net biliyor her şeyi biliyor ama işlerine gelmediği için bilmiyormuş gibi yapıyorlar
eşinizin borcu yok ki o altını alıp olayı kapatsın aileye bak deccaller.Annesi bugün eşimi arayıp abine biraz altın al bu olay kapansın dedi.
Borcu yok demedim ki 150 200 binlik mobilya borcumuzu biz kapatmaya çalışıyoruz kartlarımız full borçla dolueşinizin borcu yok ki o altını alıp olayı kapatsın aileye bak deccaller.
Eşini uyar kendini kullandırtmasın kullandırtmıyorsa zaten gerek yok.
offff onlara borcu yok dedimBorcu yok demedim ki 150 200 binlik mobilya borcumuzu biz kapatmaya çalışıyoruz kartlarımız full borçla dolu
Tamam anlaşıldı kaynın kv kb senden önce kocanı arada tırıklayıp yemişler,biraz yüzü yumuşakmış ses etmemiş.Şimdi bakmışlar karı koca maaşlı oh iki katı yolarız diye plan yapmışlar.Çözüm basit arayıp ağızlarına sıçmak,mesafeyi koymak.Kırmadan,küstürmeden iyilikle olmayacak,şu teklifi yapan adamlardan mantıklı kararlar , empati beklemek tamamen aptallık olur ...Gayette net biliyor her şeyi biliyor ama işlerine gelmediği için bilmiyormuş gibi yapıyorlar
Ne münasebet. Adam kendi çalıştığı parasıyla karısına altın almış neden kardeşinin karısının da gönlünü hoş etmek zorunda. Elti çok kıskanıyorsa kocası alsın. Bu kaynanalar her seferinde çıta yükseltiyorAnnesi bugün eşimi arayıp abine biraz altın al bu olay kapansın dedi. Ben deli oldum. Eşimi de üzmek istemiyorum ama ne
Gerçekten daha nasıl saçmalarlar derken nirvana nın nirvanasını görüyoruz.Gerçek anne olsa bu teklifi yapmak bir yana düşünmez bileNe münasebet. Adam kendi çalıştığı parasıyla karısına altın almış neden kardeşinin karısının da gönlünü hoş etmek zorunda. Elti çok kıskanıyorsa kocası alsın. Bu kaynanalar her seferinde çıta yükseltiyor
Çünkü çift maaşlar, memurlar... Tüm parayı gelinleri olan konu sahibi mi yesinDillerini mi yutmuşlar oğlum onun altınlarını eşi aldı diyemiyorlar mı kaynınıza. Böyle saçmalık nerede görülmüş. Kaynınızla birlik olup sizden kırpma derdine düşmüşler belliki aksi takdirde bu kadar saçmalık olamaz. Onlara huzursuzluğun tillahını çıkarırdım bir daha sesleri çıkmazdı yerinizde olsam
Bakın şimdi sınır koymazsanızÇok net bir şekilde bu teklifle bana nasıl gelirsiniz bu saçmalıkla bana nasıl gelirsiniz diye ailesine tepki gösteriyor
Elti deli o belli..eşinizin anne babası niye seliyle deli oluyor onu anlamadımGüya dedikleri şu. Sen çok altın taktın onlar bu yüzden bu kavgayı çıkardı. Üstünü tamamla ona yenisini alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?