Eltimin kıskançlıkları

Ve yine açılıp ortaya bırakılmış sahipsiz nir konu daha.
Bayılıyorum bu tip kullanıcılara. Konuyu aç, sorulara evet, hayır, bilmem de. Sonra ortadan kaybol millet de çene yorsun.

Terbiyesizin biri saçma bir istekte bulunuyor, diğer terbiyesiz hakkaten iyi düşünmüşsün ya diyor, başka iki terbiyesiz de bunları onaylıyor ve sizi arıyorlar.

Aynı terbiyesiz kişi çalışmayan boş beleş adamla evlenmek istiyor, bu adam cebimde kuruş yok demiyor evleniyor, diğer ikisi de bunları evlendiriyor ve kuruşa kadar evlilik masrafını ödüyor.

Eşiniz sorsa ya, ben daha az takabilseydim kendileri altın verip eşitlenecek miydi bizimle diye? Hiçbirinde utanma yok, oğlumuz gırtlağa kadar borçta çünkü her şeyini kendi yaptı ve hala borcunu ödüyor demiyorlar. Eşiniz her gün bu tartışmayı yapıp durmasın. Rest çeksin beni aramayın desin, böyle aile olacağına hiç olmasın. Umarım bir noktada lanet olsun diyip pes etmez. Gizli veya açık bunu yaparsa o gün boşanma davası açacağınız net ve kesin söyleyin. Bunlar tehlikeli tipler, akıl mantık yok. Her şeyi söyler her şeyi yaparlar. Uzak durmakta fayda var. Tekrar ediyorum, eşinizin tavrı dik durması çok önemli. Sizin aileden biri böyle saçmalasa siz ne yapardınız?

Biraz bana saydırmış gibi olmuşsunuz ama olsun en azından sinirinizi attınız
Kesinlikle size katılıyorum. Benim kaynanam da hamile halimle sabah ezanından önce kalkıp işe gittiğim günleri unutup çalışmayan kaynımla eltimden için bana laf sokmuştu yardım etmiyoruz diye, ben de "ayy anne Allah evde oturan kimseyi kimseye muhtaç etmesin" dedim.
Eltim benden küçük bu yaştan snr çalışamazmış, kaynım başkasının işinde çalışamazmış... Beni anam babam onlar otursun ben onlara çalışayım dıe doğurdu çünkü

Size bütün altınları eşinizin aldığından emin misiniz?

Eşinizin mesleği, kazancı ne kadar ki bütün altınları desteksiz o yapmış..

Bu saatten sonra alacagınız her şey sahip olacagnız her edinim için elti evinde kriz cıkacak haberiniz olsun.Bu sebeple direkt mesafenizi koyun ve temkinli davranın.

Belki eltiyle alakasi bile yoktur birebir kadindan duydunuz mu kayinaile bunlar cift maas dugunu takilari kendileri yaptiklarina gore bunlarda daha ne paralar vardir diye dusunup sizi yolmaya calisiyor olmasinlar bugun bunu bahane ederler yarin her turk erkek ailesinde oldugu gibi yarin obur gun bilmediginiz baska yerden bir bakmissiniz hacizlik borc gelir hemen yarina odenmezse evdeki esyalardan olmalik

Kıskanç elti her şeyi kıskanır. Altın eşit olsa ona gül desenli nevresim aldın bana almadın der onu kıskanır. Onun annesine 3 kere gittin benim anneme 2 kere gittiniz der. Onun sonu yok . En iyi cevap takmamak umursamamak . Altın senin eşin aldı ise senin olduğun yerde konu açılırsa cevap verirsin . Misal biri der eltin var iken bileziğin güzelmiş dersin kocamın alın teri tüm altınlarım.

Ay kusura bakmayın ben sadece dökülmek için yer arıyordum. Postunuz altına dökülüvermişim kırdıysam affola
Eltiniz bu yaştan sonra çalışamıyor kaynınız başkasının emrinde çalışamıyor onlar paşa torunu siz de köle herhalde

Ağzınızı açmanız lazım. Stirsin gitsinler. Kendi aldığınız altının hesabını vermek abine altın al ne demek ya? Siz cevap verin belliki eşiniz çözemeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…