Eltimin kıskançlıkları

On teker nereyw arka teker oraya. On teker konuda kayinvalide. Yani boyle sacma sey mi olur diyip kimseye duyurmayacagi yerde al altin abine demek valla cok utanc verici ya

Tahminimce olay soyle oldu,

Sizin kayinaileniz, size takilan altinlari kendileri takmislar gibi hava atti (fakat esiniz takmis), eltide beni onemsemiyorlar diye dusunerek haset edip olay cikariyor.

Abiyi arayıp esimin altınlarının tamamini ben yaptim, anne babamizin hic katkisi olmadi, simdi annem bana diyor ki, yengene altin tak. Abi olacak sey mi bu? Durdur sunlari diyecek.

Okuduğum en saçma konularda zirveye oynayabilir :)

Sanırım eşinizin memuriyetinden yeterince nemalanamadan evlenmişsiniz. Aile hep birlikte bunun derdine düşmüş gibi.

Pekiii abi neden işsizken evlendi? Şu anda memuriyet ya da iyi bir işi var mı? Eşiniz üniversite okumuş abisi okumamış mı? Aile sırf eşiniz okuduğu için abisinden daha fazla harcama yaptıkları için abisine borçlu olduğunu düşünen ailelerden mi? Böyle bir saçmalık birkaç kez duydum da.

Bırakın altın almayı kuruş bile koklatmayın. Normal şartlar altında artık eşinizin parası sizin paranız diye bir şey olmamalı, ne varsa ortada ikinizin. Eşiniz de kalkıp sizin paranızla yengesinin gönlünü yapacak değil. Borçları bitirip altın alabildiğinizde kendinize yapın takın altınları da.

Daha saçma çok az şey okudum.
Bu garabeti size nasıl teklif edebildiler?
Kendileri eşitlesin o zaman durumu.

Çalışıp taksaymis ozaman evlenirken kocası sacmalardan seçmeler yani, şuanda da bı zahmet çalışıp taksin kendi kocası, ayrıca nasıl bir yuzsuzluk kendini asagilamaktir resmen ya

Eltilerden ilki kaçarak evleniyor. Damadın birikimi yok. Kayın aile usulünce düğün yapıp takı takmışlar.

İkinci çocuk evlenirken Mardinden bir ağa kızı ile evleniyor. Onlardada altın kemer falan var Damadın birikimi de var ailesi ile ortak takı takmışlar. Bilemiyorum miktarlar arasında ne kadar fark var.
Çok kavga oluyor bu sebepten. Gel zaman ilk gelin eltisine okul kapısı önünde saldırmış, kavga etmeye çalışmış.
Çok geçmedi boşandılar.
Meseleyi yanlış taraftan ele alınca en çok kişinin kendine zarar.

Sizin durumunuzda bütün altınlarınızı eşiniz yapmış huzursuzluğa pabuç bırakmamanız lazım. 'Bu konuda muhatab eşim ve ben değiliz ne münasebet' deyin.

Güya dedikleri şu. Sen çok altın taktın onlar bu yüzden bu kavgayı çıkardı. Üstünü tamamla ona yenisini alın
olur sen çalış kazan eltine bilezik al ay hiç güleceğim yoktu. Düğün yapmadan evlenen bizden kaynımın düğününü yapmamızı istemeleri kadar saçma bu. Oysa saçmalamakta kimse kp mi geçemez sanıyordum siz evlenirken bir şey takmış mıydı bari kaynınız/eltiniz

Çünkü çift maaşlar, memurlar... Tüm parayı gelinleri olan konu sahibi mi yesin
Doğru çift maaşlılar parayı ağaçtan topluyor, havadan para geliyor çünkü o yüzden herkese dağıtmalılar. Ben 6 aylık bebemi evde bırakıp 3 vesait işe gidip çalışırken eltim uyanabilmek için saatini 11e kuruyordu. Yoksa öğlene kadar uyuyormuş hatun.. aa ama sorsan siz “çift maaşlısınız” ifrit oluyorum bu tabire.. soyları tükenesiceler he bir de memurların çok kazandığı fikrini ortaya atanların da abv.. oh rahatladım walla mesajınızın altında içimi döktüm

Ayyy manyak herhalde bunlar. Ne alaka eşin almış sana. Eltiye niye alınıyor. Alacaksa da kocası alsın. Fırsat bu fırsat hiç muhattap olma. Kes ilişkini.

Çift maaş olunca ne oluyor acaba??? Elti kayın ,öğlene kadar kıçlarını yaya yaya yatarken siz sabahın köründe işe gidiyordunuz.Gerçekten bencillikte nirvana ,bana öyle teklif edilse hiç düşünmem arar hepsinin ağzına sı......

Benim eltim 15 yıllık gelinken ben nisanlandim nisanda bana gelin kolyesi takıldı diye o gece evde kavga çıkarmış kaynanamgile banada takcaksiniz diye böyle insanlari anlamak istemiyorum. Muhabbeti kez konuşma altın filanda vermeyin sacmalik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…