Eltimin patavatsızlığı

bide şu var sizin ailenizide anlamak mümkün değil,

ben kaynanamdan neler duydum,karnım burnumda bana neler yaptı ,ve annem bana her zaman şunu söyledi "olsun kızım,olur böyle şeyler,yaşlı kadın,onun huyunu herkes biliyor,büyüklük sende kalsın,sen iyi davranki o utansın vs vs..."

annemden hep bu tarz şeyler duydum

ailenizin bu tutumu devam ederse sizin evliliğinizde yürümez bende söylemesi

bence arkadaş sadece kinaye yapmış okadr canım..

bunu kinayesi olurmu canım ya. resmen hepimize densiz denmiş.

[
pardon siz kkdaki bizlere, densizmi dediniz şimdi,yoksa yanlışmı anladım?

arkadaş eltisine densiz demiş benimle yaklaşık aynı yorumu yaparak ortada densizlik olmadığını söyleyenler muhtemelen konu sahibi için densizdir demek istedim

Kendimi densiz olmak suçlamasından tenzih ediyorum
Ama çoğul konuşarak biz diyerek kendini densiz addedenlere de hayırlı densizlikler diliyorum..

dilarem sana altyazı ile açıklama yapmayım nasılsa onu da yanlış anlamaya kurulusun , boşver o nedenle, seni aşar

bence arkadaş sadece kinaye yapmış okadr canım..

a.s. bumuyani evet BUDUR , teşekkür ederim , sanırım kinaye konusunda herkesten aynı yüksek sezgiyi beklememek lazım Şeniz

Madem tek konu açtın tartışıyoruz bizler müneccim değiliz tek konun hakkında düşündüklerimizi yazıyoruz. Kusura bakma ama söz&nişan gibi davetlerde çikolata almak&istemek ve gelemeyenlere götürmek adettendir, asıl bu gibi şeyleri yadsımak , yadırgamak, bu kadar küçük bişey için ailecek ortalığı karıştırmak tam olarak "nerde nasıl davranacağını bilmemek" tanımına uyuyor... Senin şu "Bir bildiğini" bizler bilemediğimiz için burda bizlere sunduğun konuda "tamamen sunduğun kadarını ele alaraktan" ben kendim adına tamamen seni ve aileni haksız görüyorum. (NOKTA)

Son düzenleme:

NOT: Evet Bu gibi işlerde çikolata kurdelalar kesilir kesilmez hayırlı olsun diye dağıtılır, hemen aynı gün aynı gece hatta aynı saat :1closedeyes: Bir gün sonra göndermek ayıptır, ne o hiç mi görgü görenek görmediniz.

+rep weremedim bari böle desteklim dedim...:lepi:

öffffffff....
bu konununda gidişi belli
hayde Allah rızası için bir geyikte konu aça ya...biz bu çeneyle ve enerjiyle inanılmaz geyik yaparız..
var mı kendine güvenen teze:lepi:

Söz çikolatası yüzükler takılıp kurdela kesildiği gibi dağıtılır ve isteyen varsa üçer beşer verilir ve ertesi gün kız tarafından akrabalar komşular tebrik etmeye geldiklerinde onlara da verilir.Benim bildiğim ve yaptığım böyledir.Hatta benim eltim de istemişti komşular istemiş bende memnuniyetle vermiştim.Bunu da sorun etmemiştim.Ben kendi çikolatamdan bir tane yiyebildim.Gelenlere kalsın diye.Yine de yetmemişti de üstüne biz ilave etmiştik.Gelen olursa yok bitti demeyelim diye zemuszemus

sizin eltiniz çikolata istemiş gene iyi..
benimki elmalı kurabiyelerden istemişti, çok beğenmiş diye..
bak o kadar yıl geçti aradan şimdi jeton düştü..
vay terbiyesiz vayyyy.
yok anacım yok bu senin eltiyle benimkini kör kuyuya atıp üzerine de kireç dökmeli..
bi densizlik yapıp nişanda da pasta falan ister mazaallah..

Amannn dogru len....:1shok:

Ehh birde dügün var,.....istermisin ordada birsey istesin...:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…