pardon siz kkdaki bizlere, densizmi dediniz şimdi,yoksa yanlışmı anladım?
[ı]yorumlarınıza bağlı yavrummmm eğerki haksız çıkacak olursam kuzu'nun başka foyalarını da çıkartırım ortaya hehehehehe [/ı]
KK kadınları olarak yine yaptık densizliğimizi, bi ton yorum yaptık ...........oysaaaaa konu sahibi zaten haklı olduğunu biliyor , herkes haksızsın dedi diye haksız olduğunu düşünecek değil ya zemuszemus ve bizler yine havanda su dövüyoruz gamyoncuiremsu
bence arkadaş sadece kinaye yapmış okadr canım..
pardon siz kkdaki bizlere, densizmi dediniz şimdi,yoksa yanlışmı anladım?
Kendimi densiz olmak suçlamasından tenzih ediyorum
Ama çoğul konuşarak biz diyerek kendini densiz addedenlere de hayırlı densizlikler diliyorum..
bence arkadaş sadece kinaye yapmış okadr canım..
bunu kinayesi olurmu canım ya. resmen hepimize densiz denmiş.
Madem tek konu açtın tartışıyoruz bizler müneccim değiliz tek konun hakkında düşündüklerimizi yazıyoruz. Kusura bakma ama söz&nişan gibi davetlerde çikolata almak&istemek ve gelemeyenlere götürmek adettendir, asıl bu gibi şeyleri yadsımak , yadırgamak, bu kadar küçük bişey için ailecek ortalığı karıştırmak tam olarak "nerde nasıl davranacağını bilmemek" tanımına uyuyor... Senin şu "Bir bildiğini" bizler bilemediğimiz için burda bizlere sunduğun konuda "tamamen sunduğun kadarını ele alaraktan" ben kendim adına tamamen seni ve aileni haksız görüyorum. (NOKTA)Bak canım diğer başımadan geçenleri buraya başında yazmadım çünkü buraya tek bir konu açtım ve onu tartışıyoruz aynı konu içinde birden fazla şeyden bahsetmek istemedim. Sen buna inanmamış olabilirsin ama bu doğru eltim nerde nasıl davranacağını bilmeyen bir insan artık buna kesin kanaat getirdim ben, bunu sadece son yaşadığım olay yüzünden demiyorum bir bildiğim varki konuşuyorum yoksa tabiki insanları sadece bir hatasından dolayı asla karalamam.
Benim vermeyeceğimi nerden biliyorsunuz zaten ben ona kızdım benim vermeme fırsat vermediki hemen aynı gün vermek zorundamıyım bir gün sonra gönderirdim ne var bunda yani onun istemesi çok ayıp biyere bişey götürüyosan ne olursa olsun istenmez ayıptır hiç mi çikolata görmedin.
♥gözyaşı♥;8404622 .!.:Madem tek konu açtın tartışıyoruz bizler müneccim değiliz tek konun hakkında düşündüklerimizi yazıyoruz. Kusura bakma ama söz&nişan gibi davetlerde çikolata almak&istemek ve gelemeyenlere götürmek adettendir, asıl bu gibi şeyleri yadsımak , yadırgamak, bu kadar küçük bişey için ailecek ortalığı karıştırmak tam olarak "nerde nasıl davranacağını bilmemek" tanımına uyuyor... Senin şu "Bir bildiğini" bizler bilemediğimiz için burda bizlere sunduğun konuda "tamamen sunduğun kadarını ele alaraktan" ben kendim adına tamamen seni ve aileni haksız görüyorum. (NOKTA)
♥gözyaşı♥;8404810 .!.:NOT: Evet Bu gibi işlerde çikolata kurdelalar kesilir kesilmez hayırlı olsun diye dağıtılır, hemen aynı gün aynı gece hatta aynı saat :1closedeyes: Bir gün sonra göndermek ayıptır, ne o hiç mi görgü görenek görmediniz.
sizin eltiniz çikolata istemiş gene iyi..
benimki elmalı kurabiyelerden istemişti, çok beğenmiş diye..
bak o kadar yıl geçti aradan şimdi jeton düştü..
vay terbiyesiz vayyyy.
yok anacım yok bu senin eltiyle benimkini kör kuyuya atıp üzerine de kireç dökmeli..
bi densizlik yapıp nişanda da pasta falan ister mazaallah..
sıkıldım yaa losap -zampule konu açsaa-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?