Eltimin patavatsızlığı

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Yerden göğe kadar haklısın canım, seni alkışlıyorum.
Hatta senin yazdığın sorunlara verilebilecek cevaplar da şöyle olacaktır,
1-Görümcem ayağıma bastı özür bile dilemedi: Görümcen sana aba altından sopa gösteriyor, seni eziyor kendini ezdirme, ezmeye ayağından başlamış yakında başına kadar çıkar,
2-Kaynım yanımda pırt yaptı: Muhtemelen seni zehirlemek içni yapmıştır, terbiyesiz adam. Hemen evinden kov bir dahada evine sokma.
3-kayınpederim benden su istedi,hem de akşamın bi vakti: Seni hizmetçi sandılar galiba, sakın verme, kalksın alsın kendi suyunu, amacı sana eziyet etmek, ezdirme kendini.
4-kaynanam gelirken bana yaptığı çorbadan getirmiş,bana sen yapamıyorsun mu demek istiyor: Aynen öyle canım, terbiyesiz kadın nolucak sanki sen çorba yapamıyorsun, at çöpe gitsin, kaynananla da daha az görüş hatta evine bile sokma.

ahahah doğru söze ne denir:))

ayrı bi boyut katmışsın kaydirigubbakcemile3

Bir çikolataya tenezzül edip istemesi bana garip geldi,ama bu kafaya takılacak birşey değil bence..

Son düzenleme:

altına imazamı atarım bu mesajların. Herkes ne kadar da olumsuz, ne kadar kolay insan harcıyor böyle. Arkadaşlar lütfen kendimize iyi bakalım bu kadar negatiflik çok sıkıcı çevrenizde kimse kalmaz.Ben şahsen çok sıkılırım sürekli gaz veren negatif agresif insanlardan lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:

ne var bunda samimi bulduğu için söylemiştir ben olsam söylemem ama çevremde bu tarz şeyler yapan çok insan var alıştım artık tanıyorum insanları onlar söylemeden ben yapıyorum istediklerini rezil olmamak için sende tanırsın eltini yavaş yavaş böyle bir şey tekrar yaşanmasın diye giderken al bu pastaları bebelerine götür diyiceksin ( gelemeyenler için) başka çare yok

aile olmanın verdiği değerler vardır..şakkıdı
ilk günden sizinde ailenizinde maşallahı var..kendi ayıbınızı kapatmak altında karşı tarafı çamurlamışsınız..:1closedeyes:
valla okurken szin cümlelerinizi ben burda sinir küpü oldum..
ne kadar ayıp cümleler onlar öyle..yazık..lmaz:
kadın bilse bu cümlelerinizi suratınıza bakmaz sizin...
ayrıca ayıp nerde;ayıp vars ortada sizin düşünemeyip göndermemeniz olmuş.ikiside aynı mnatıkta bana göre.benneyaptımki
yakında açılacak konuların bir çoğunuda sizin açacağını düşündüm yukarda arkadaşlar yazınca..
bu mantığınızla zira kurup kurup açarsınız..süprizzzzz
ne diyem;kolay gelsin

Bir çikolataya tenezzül edip istemesi bana garip geldi,ama bu kafaya takılacak birşey değil bence..

bir çikolata değil , sevdikleri bir insanın söz çikolatası ............hani şakasını da yaparız sözlen ( ya da nişanlan ) da çikolatanı yiyelim, evlen de düğün pastanı yiyelim ya da öl de helvanı yiyelim gibi ...........
bir çikolataya elbet tenezzül edilmez ama ev kalabalık olur diye gelemeyenler fedakarlık etmişler ( insanlara sıkıntı olmasın diye o törene katılmayarak ) karşılığında da gelirken çikolatamızı getirin demiş olabilirler pekala ...

neden bu kadar negatif yaklaşılmış bu olaya onu da anlamış değilim

ah canım bu ufacık bıseyı bukadar buyutursen ılerde yandın ki ne yandın

samimiyetindendir diye dusun ve hiç takma kafana bence

ay aman boşverr onun seviyesi düşükse onumu düşüneceksin. hiç umurumda olmaz valla. mesafeni koyarsın olur biter

kusura bakmayın ama ben ortada patavatsızlık falan görmüyorum...
Söz çikolatası özeldir bunu hepimiz biliriz eltinizde gelmeyenler için birer tane istemiş gariplik bunun neresinde?
Bence çok önyargılısınız şimdiden böyle olursa ileride hiç anlaşamayabilirsiniz...

İyi de bu normal bir şey...

Erkek tarafı getirdiği çikolatadan gelemeyen çok yakınları için ister... Kardeşimin nişanında da istediler.

Biraz rahat olun ya, illa ki bir yerden sorun çıkarmak zorunda değilsiniz.

Ben o an o günün heyecanını yaşıyorum kimsenin çikolatasını düşünmek zorunda değilim insan o an farklı duygular yaşıyor sonuçta. O kim oluyorda bana gönderme yapacak.
Ayıp çok ayıp , siz yüz yüze bakıcaksınız şimdiden böyel bir konu için kin gütmeyin.
asıl ayıp olan burda gıyabında konuşulanlar
Kadıncağız alt tarafı iki çikolata istedi diye ne terbiyesizliği kaldı , ne görgüsüzlüğü , ne patavatsızlığı nede seviyesizliği.

Son düzenleme:

keşke isteme dercesine getirmeden biraz verseydin canım.istese bile çok önemli bişi değil bence.sonuçta bi çikolata.böyle şeyleri kafaya takmaya bile değmez.evlilikte daha neler var bi bilsen.sen şuan tadını çıkar herşeyin.inan değmez

bakın negatiflik değil elbetteki gelmeyenlerede verilecek benim kızdığım nokta şu sanki ben bişey bilmeyen bir insanımda bana öğretiyor aklı sıra ben zaten onu yaparım o ne diye istiyorki hiç hoşlanmadığım şeyler bunlar, sanki o söylemese ben vermeyeceğim.

belki samimiyet olsun diye demiştir. bir yakınlık yada bak ben ilerde senle çok iyi arkadaş olacağım. o yüzden sana sanki kardeşimden ister gibi istiyorum bak ,,demek istemiştir. bir çeşit yakınlık kurmak isteği olamazmı??....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…