♥gözyaşı♥;8388313 .!.:Ve eltin görmemiş yok ayıp etmiş gibi cevaplar yazan arkadaşlar insanların adetlerini bilmeden yorum yapmayın. İşte asıl sizler görmemiş gibi kendinizi yükseklerden satmayın. burnumun ucundan bakıcam derken etrafdakileri görmeyip adet gelenek ve göreneklerden bu kadar uzak olduğunuzu alenen belli edip cehaletinizi ortaya koymayın. Valla açıkca söylüyorum herşeye kötü bakan her işten kötülük çıkaran en ufacık bir hareketi dahi hazmedemeyen insanlara gıcığım. Konuya bak ya valla ben bile o eltinin yerine strese girdim burda yazık yazık insanlar ne hale gelmiş eleştirecek konu bulunmuyorda sıra çikolatalarda :)
bir derdim var bölümünde gidişat çok kötü -tatlicadiarzu-
yakında :
-görümcem ayağıma bastı,özür bile dilemedi
-kaynım yanımda pırt yaptı
-kayınpederim benden su istedi,hem de akşamın bi vakti
-kaynanam gelirken bana yaptığı çorbadan getirmiş,bana sen yapamıyorsun mu demek istiyor
vs türevi başlıklar iyice çoğalacağa benziyor..
yahu azıcık tahmmüllü olun.
istediyse kutusuyla ver gitsin..
Yerden göğe kadar haklısın canım, seni alkışlıyorum.
Hatta senin yazdığın sorunlara verilebilecek cevaplar da şöyle olacaktır,
1-Görümcem ayağıma bastı özür bile dilemedi: Görümcen sana aba altından sopa gösteriyor, seni eziyor kendini ezdirme, ezmeye ayağından başlamış yakında başına kadar çıkar,
2-Kaynım yanımda pırt yaptı: Muhtemelen seni zehirlemek içni yapmıştır, terbiyesiz adam. Hemen evinden kov bir dahada evine sokma.
3-kayınpederim benden su istedi,hem de akşamın bi vakti: Seni hizmetçi sandılar galiba, sakın verme, kalksın alsın kendi suyunu, amacı sana eziyet etmek, ezdirme kendini.
4-kaynanam gelirken bana yaptığı çorbadan getirmiş,bana sen yapamıyorsun mu demek istiyor: Aynen öyle canım, terbiyesiz kadın nolucak sanki sen çorba yapamıyorsun, at çöpe gitsin, kaynananla da daha az görüş hatta evine bile sokma.
Yerden göğe kadar haklısın canım, seni alkışlıyorum.
Hatta senin yazdığın sorunlara verilebilecek cevaplar da şöyle olacaktır,
1-Görümcem ayağıma bastı özür bile dilemedi: Görümcen sana aba altından sopa gösteriyor, seni eziyor kendini ezdirme, ezmeye ayağından başlamış yakında başına kadar çıkar,
2-Kaynım yanımda pırt yaptı: Muhtemelen seni zehirlemek içni yapmıştır, terbiyesiz adam. Hemen evinden kov bir dahada evine sokma.
3-kayınpederim benden su istedi,hem de akşamın bi vakti: Seni hizmetçi sandılar galiba, sakın verme, kalksın alsın kendi suyunu, amacı sana eziyet etmek, ezdirme kendini.
4-kaynanam gelirken bana yaptığı çorbadan getirmiş,bana sen yapamıyorsun mu demek istiyor: Aynen öyle canım, terbiyesiz kadın nolucak sanki sen çorba yapamıyorsun, at çöpe gitsin, kaynananla da daha az görüş hatta evine bile sokma.
Bir çikolataya tenezzül edip istemesi bana garip geldi,ama bu kafaya takılacak birşey değil bence..
ay aman boşverr onun seviyesi düşükse onumu düşüneceksin. hiç umurumda olmaz valla. mesafeni koyarsın olur biter
eltisi olacak kişinin çikolatasını isteyerek seviyesinin düşük olduğunu mu gösterdi yani?CADIARZU
Ayıp çok ayıp , siz yüz yüze bakıcaksınız şimdiden böyel bir konu için kin gütmeyin.Ben o an o günün heyecanını yaşıyorum kimsenin çikolatasını düşünmek zorunda değilim insan o an farklı duygular yaşıyor sonuçta. O kim oluyorda bana gönderme yapacak.
aile olmanın verdiği değerler vardır..şakkıdı
ilk günden sizinde ailenizinde maşallahı var..kendi ayıbınızı kapatmak altında karşı tarafı çamurlamışsınız..:1closedeyes:
valla okurken szin cümlelerinizi ben burda sinir küpü oldum..
ne kadar ayıp cümleler onlar öyle..yazık..lmaz:
kadın bilse bu cümlelerinizi suratınıza bakmaz sizin...
ayrıca ayıp nerde;ayıp vars ortada sizin düşünemeyip göndermemeniz olmuş.ikiside aynı mnatıkta bana göre.benneyaptımki
yakında açılacak konuların bir çoğunuda sizin açacağını düşündüm yukarda arkadaşlar
Benim vermeyeceğimi nerden biliyorsunuz zaten ben ona kızdım benim vermeme fırsat vermediki hemen aynı gün vermek zorundamıyım bir gün sonra gönderirdim ne var bunda yani onun istemesi çok ayıp biyere bişey götürüyosan ne olursa olsun istenmez ayıptır hiç mi çikolata görmedin.
bir çikolata değil , sevdikleri bir insanın söz çikolatası ............hani şakasını da yaparız sözlen ( ya da nişanlan ) da çikolatanı yiyelim, evlen de düğün pastanı yiyelim ya da öl de helvanı yiyelim gibi ...........
bir çikolataya elbet tenezzül edilmez ama ev kalabalık olur diye gelemeyenler fedakarlık etmişler ( insanlara sıkıntı olmasın diye o törene katılmayarak ) karşılığında da gelirken çikolatamızı getirin demiş olabilirler pekala ...
neden bu kadar negatif yaklaşılmış bu olaya onu da anlamış değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?