- 11 Temmuz 2017
- 644
- 235
- 103
- 32
- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
-
Ahh diyebilsemBu nasıl bi dert anlatamamadır arkadaş beynim sulandı.. gözlerim pert..
Sadece şunu diyorum biri size laf getirince bana onu kötüleme deyin.. bitti bu kadar. Başınız hiç ağrımaz
Zaten cok oldu bunlar olalı anlatıp yorum almak istedim. İyide oldutakmissin eltiye. konunu okumadim bile. kendi hayatina bak yorulma takintinla.
Kimseyi arastirmiyorumki yalan söyleyince dikkat ettim. Yoksa böyle birşey aramızda olmadı hiç. Zaten normal aramiz. Cok samimi değiliz. Eltimin öyle davranmasi ve benim bunu sormam. Daha önceleriydi. Yani bu olay olmadan önce.Senin yerinde olsam,ki Allah korusun:)ne kv elti asla gereksiz muhabbetlere girip samimi olmam.Madem kv'niz dedikoducu aranızı bozuyor, inanan eltine'de mesafeni koy.Aynı binada hepiniz oturmuyorsanız kapat kapını mis gibi evinde otur.Kimseyi araştırma keyfine bak dicem ama sen pek rahat duran birine benzemiyorsun.Bu arada eltini arayıp sen bana niye böyle davrandın bişeymi yaptım çabalarına girme,bu seni küçük düşürür.
zor isiniz elti takintinizla. Allah kokaylik versin. kadin kesin umursamiyo sizi.Zaten cok oldu bunlar olalı anlatıp yorum almak istedim. İyide oldu
bu bir iç döküş.Canınız mı sıkılıyo? Ne saçma konular yarabbi
Vallahi umrumda bile degilki. Anlatıp yorum almak istedim.zor isiniz elti takintinizla. Allah kokaylik versin. kadin kesin umursamiyo sizi.
Sorsan melektir kendisi.kayinvalideniz gercekten nasil kötü bir insan ya cok fena biri belliki
Vallahi umrumda bile degilki. Anlatıp yorum almak istedim.
Bu umrunda olmayan halinmi?umrunda olan halini düşünemiyorum:)))Vallahi umrumda bile degilki. Anlatıp yorum almak istedim.
SnapcatEkran fotosu alindigi nerede gorunuyomus ya bilgilendirin
Ay kız gel senle sohbet edelim çayda hazır:))Bu umrunda olmayan halinmi?umrunda olan halini düşünemiyorum:)))
Bende konum hakkında yorum yaptın sandım. Bunun içinmiş girdin yazdınEkran fotosu alindigi nerede gorunuyomus ya bilgilendirin
Az önceki konunuza'da yorum yazdım,mesela orada demişsiniz kaynım numaramı silmiş yazmışsınız,ona istinaden dedim.Kimseyi arastirmiyorumki yalan söyleyince dikkat ettim. Yoksa böyle birşey aramızda olmadı hiç. Zaten normal aramiz. Cok samimi değiliz. Eltimin öyle davranmasi ve benim bunu sormam. Daha önceleriydi. Yani bu olay olmadan önce.
hHahaha Allah omurunuzu uzun etsin çok güldüm. :))))"Al dedi çocuklarını dedi git dedi" teyzeyi anımsattı bana. Okuyamadım ama bir meşgale bulun kendinize böyle hayat geçmez
Teşekkürler:)Ay kız gel senle sohbet edelim çayda hazır:))
Yok vallahi araştırsaydim merak etseydim. Ogun haberim olurdu. Abimin teli kırılali bir ay olmuş daha bugün öğrendim. Bende kötü düşünmeyim hemen diye size danistim.Az önceki konunuza'da yorum yazdım,mesela orada demişsiniz kaynım numaramı silmiş yazmışsınız,ona istinaden dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?