Eltimle aramızda olanlar

Peki o yalan söylemeden önce siz neden onun ağzını aramak için otobüsle bi yerlere gidiyor musun geziyor musun diye sordunuz? Sosyal medyada gezdiğini gördüğünüz herkese soruyor musunuz? Sonunda kendinizi komik duruma düşürmüşsünüz ekran fotolarıyla bilmem neyle. Belki de elti bile bile yalan söyledi onu takip ettiğinizi bildiği için. Eltiniz şu an sizi onu çok kıskanan ve takip eden biri olarak görüyor haberiniz olsun. Arkadaşıyla da oturup bol bol dalga geçmişlerdir siz fotoğrafları alırken. Gerçekler acıdır. Bunları sizi kızdrmak için söylemiyorum. Tekrar yapıp kendi kendinizi kötü duruma düşürmemenizi tavsiye ediyorum

Evet haklisiniz bir daha yaparmiyim

Diğer konunuzu da okudum.
Bu elti kıskançlığı sizi kanser edecek benden söylemesi.
Kendinize yeni hobiler edinin.
O, onu dedi.
Bu , bu dedi.
Dediydim, dediydi, dediydiler...
Böyle ömür geçmez wallahi.

Diğer konunuzu da okudum.
Bu elti kıskançlığı sizi kanser edecek benden söylemesi.
Kendinize yeni hobiler edinin.
O, onu dedi.
Bu , bu dedi.
Dediydim, dediydi, dediydiler...
Böyle ömür geçmez wallahi.
Anlattiklarimdan eltimi kiskandigimmi çıkıyor. Aksine hiç kıskanmıyorum. Umrumda bile değil.

Allahtan umurunda değil. Bide umurunda olsa eltiye çip takıp takip edeceksin.
Tamam orada hatalıyım ekran görüntüsü almakta. Ama kendisi madem çok doğruda ilk aldığımda neden söylemediler. Demekki bir daha alacakmiyim diye plan kurdular. Onlar bendende fenalar merak etmeyin. Ben aldım esime gosterdim sadece . Benimle dalga geçtiler iyi birisi olsa baştan söylerdi degilmi

sana hiçbir şey söylemek zorunda değil.
gezer tozar dilediğini yapar. onunla kocası arasında her şey.

eltinin derdi seni niye geriyor ki?

sanane arkadaşım.

Bırakın kadının peşini, yeni uğraşlar bulun bence kendinize eltiniz dışında.

Eltinizin kiminle görüştüğünden sizene ne demek kaynanamgil onunla görüşmesini istiyor kimin ne hakkı var buna karışmaya

sana hiçbir şey söylemek zorunda değil.
gezer tozar dilediğini yapar. onunla kocası arasında her şey.

eltinin derdi seni niye geriyor ki?

sanane arkadaşım.
Ben zaten karışmıyorum ki. Sadece sordum oda yalan söyledi. Görüyorum evet gezdim diyebilir. Madem benden çekincesi yok. Ben hesap sormadim ki. SADECE soru sordum. Oda güzel bir şekilde görende evden dışarı çıkmıyorum edalariyla konuştu. Bende görüntü aldım bikackez evet burada niye aldım yani saçmaladım onuda biliyorum. Esim bile dedi sen böyle birşey yapmazdın niye kendini küçük düşürdün. Onlar bilerek yaptılar dedi.

eltinin kimle nerelerde gezdiğini zaten görüyorsun. neden soruyorsun ki?
bariz kötü niyetin.
fırsatını yakalayınca ispiyonlamışsın işte.

eltinin kimle nerelerde gezdiğini zaten görüyorsun. neden soruyorsun ki?
bariz kötü niyetin.
fırsatını yakalayınca ispiyonlamışsın işte.
Konu sahibi hala kendini savunuyor. Gördüğün halde sormak FESATLIKtır konu sahibi. Onun yalan söylemesinden daha masum değil kesinlikle.

neden snapchatte gördükten sonra eltine "sen hiç dışarı çıkıyor musun geziyor musun" gibi sorular sordun ki? bunu neden sordun yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…