ben olsam tınlamaz keyfime bakardım
ya yanlış anlamayın demişsin ama bu elti dertlerinde hemen konu ben eğitimliyim o değil ben şehirliyim o köylü durumuna gelince hoş olmuyor, insanlığın, kapı çalının açmamanın, bi geçmiş olsuna gitmemenin altında eğitim köylü ya da şehirli olmak yatmaz, tamamen insanın insanlığı ile, terbiyesi ile alakalı bi durum
açıkcası kendi kendine nefret etse neyse ama kocasını ve çocuğunu doldurması çok çirkin
bu kadar kanlı bıçaklı olacak ne var anlamıyorum, yani yazdıklarında bişey yok
sanırım işlerin bir olması temel sorun, öyle olunca kim daha çok para harcıyor davası oluyor, eşleriniz işleri ayıramıyor mu, sanki ayırsalar sorun kalmıcak
aman boşver, herkes kendine eder nefretide kendine sevgiside, kafayı taktığına değmez
yok canım aslında haklısın kesinlikle yanlış anlamıyorum ama sadece bir etken olabileceğini düşündüm yoksa ne ilkokul mezunu var yeterki insan asil olsun kaliteli olsun yanlış aktarmış olabilirim. kesinlikle bir diğer sebep te ortak iş olması. zaten abisi başlamış eşime sen çok harcıyosun giblerden bunuda karısı dolduruyor hesapları ayırmak istedi eşim benim borçlarım var borçlarım bitecek sonra hesap ayrılacak dedi. mobilya taksitlerimiz ödeniyor ya karısı sanırım bunu da kaldıramıyor iyi de baba malı kendide oradan evlendi çocuk meydana getirdi okutuyor biz daha yeni evliyiz eşlerin işini bile ayırmaya kalkıyor. zaten ayrılması en güzeli herkes kendi hesabını bilir ama hele bir borcumuz bitsin bitmeden nasıl geçiniriz ki hem borç harç hem de ev geçimi
mesafeli olmalısın diğer arkadaşların da dediği gibi. ama görüştüğün zamanlarda da çok dikkatli ol. her lafını farklı bi şekilde yansıtıyordur kesin sağa sola. tehlikeli bi insan, bişey paylaşma bence. eşin de bilsin ama, ondan bişey gizleme.
eşim herşeyi biliyor zaten o da çok şükür destek veriyor bana çünkü kadın sadece huzurumu kaçırmaya çalışyopr ohh ne güzel konuşmuyoruz işte görmüyoruz birbirimizi diyorum eşim eve geliyor bugün yengem ablama böyle demiş diyor yine fıttırıyorum bazen onun yüzünden birbirimize giriyoruz ilk aylarda daha çok oldu bu şimdi eşimde bende herşeyin farkındayız.
ben zaten takmıyorum evimden dışarı çok çıkmıyorum kimseyi tanımam etmem ama sağda solda aynene öyle olayları değişik anlatıyor anladığım kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?