Ben ameliyat olmadım direk tüp bebek denedim olmazsa tekrar yumurta toplayıp öyle ameliyat olucamAllah hiç birinizin emegini boşa goturmesin Allah yardımcımız olsun.bende çikolata kisti hastasiyim sekiz Şubat'ta ameliyat oldum iki tupumde alindi maalesef kistin zararlarından dolayı iki tupum kaybettim.mayis ayında Allah nasip ederse baslicam tedaviye çok tedirginim çok şaşkınım beş yıl boyunca hiç birşeyin yok denildi sebebsiz infertilite diye geçti iki ay içinde hayatım değişti
Yaaaa senin heyecanını o kadar iyi anlıyorum ki benim de 18 Mart Perşembe günü transferim var çok heyecanlıyıminşallah güzel sonuçlar alırız
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerin olurBen ameliyat olmadım direk tüp bebek denedim olmazsa tekrar yumurta toplayıp öyle ameliyat olucam
Normalde 30 Mart salı günüydü canım. Ama ben kendim hissettim idrar testi yaptım hassas testlerden 6. Gün pozitif gördüm. 7. Günde kan testi verdim 73.91 çıktı şükür rabbimeTest yapabildin mi? Aynı gün transfer olmuşuz ne zaman test günün
kaçıncı gün embriyosuydu?Normalde 30 Mart salı günüydü canım. Ama ben kendim hissettim idrar testi yaptım hassas testlerden 6. Gün pozitif gördüm. 7. Günde kan testi verdim 73.91 çıktı şükür rabbime
5. Gün dondurulmuş embriyoydu. 4AA kalitesi ilk denememkaçıncı gün embriyosuydu?
Senin nasıl canım kaçıncı gün embriyosukaçıncı gün embriyosuydu?
benim 3. gündüSenin nasıl canım kaçıncı gün embriyosu
Hakkında hayırlısı olsun inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınbenim 3. gündü
4bb neden olmasın ki dr biraz karamsarmis.gbayet iyi bir skorSeni okadar iyi anlıyorum ki canım ne demek sor tabi valla kuzum bizde sorun eşimdeydi spermleri yok oldu bir anda sıfır oldu sonra eşim ameliyat oldu varikoselden çok şükür spermleri geldi tüp benek denedik birinci olmadı ama hamd olsun allahım devamını getirsin inşallah bu defa oldu doktorumunda hiç umudu yoktu 4bb olduğu için kalitesi ilk konulan 5aa idi çünkü olmadı ama rabbim ol dedikten sonra ab hiç önemli değil İnan üçret olarak biz şehir dışından geldik gittik bize 20 buldu toplam ilaçlar falan hepsi orda kalma ücreti falan
Hakkında hayırlısı olsun inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Belirti falan hissediyor musun ? Gerçi herkesin bünyesi farklı diyorlar.
Benim ablamda yaptırdı tüp bebek canım değeri 20 çıkmıştı 12. Gün düşün 20 şuan evladı 3 yaşında. Rabbim ol dedikten sonra herşey oluyo. Bence o kadar umutsuz olma sende. Ablama göre ve bi kaç arkadaşa göre değerin iyiBenim idrarda ve kanda çıktı değerim bugün yani 11. gün 86 ama doktor pek memnun olmadı salı tekrar edelim dedi o yüzden sordum düşük mü sizce değerim.
Benim ablamda yaptırdı tüp bebek canım değeri 20 çıkmıştı 12. Gün düşün 20 şuan evladı 3 yaşında. Rabbim ol dedikten sonra herşey oluyo. Bence o kadar umutsuz olma sende. Ablama göre ve bi kaç arkadaşa göre değerin iyi
Amin inşallah. Sıkma canını olumlu düşünmeye çalışAy vallahi ağzınızdan bal damlıyor. gerçekten Rabbim ol derse oluyor. Allah evladınızı bağışlasın
Sıkmayın canınızı , 2 sene önce , 12. Günde değerim 70-80 arası bir şeydi unuttum tam hatırlayamıyorum. Kızım şu anda neredeyse 2 yaşındaBenim idrarda ve kanda çıktı değerim bugün yani 11. gün 86 ama doktor pek memnun olmadı salı tekrar edelim dedi o yüzden sordum düşük mü sizce değerim.
Allah bağışlasın darısı başıma olsun inşSıkmayın canınızı , 2 sene önce , 12. Günde değerim 70-80 arası bir şeydi unuttum tam hatırlayamıyorum. Kızım şu anda neredeyse 2 yaşındaiçinizi ferah tutun, bebeğiniz size sıkı sıkı tutunsun
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşCanım benim sonuç çıktı 241
Amin canım herkese nasip etsin Allah bu günün hürmetineGözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?