Embriyo transferim 15 Mart gelin beraber bekleyelim🤲🤲

Ben ameliyat olmadım direk tüp bebek denedim olmazsa tekrar yumurta toplayıp öyle ameliyat olucam

4bb neden olmasın ki dr biraz karamsarmis.gbayet iyi bir skor

Hakkında hayırlısı olsun inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın . Belirti falan hissediyor musun ? Gerçi herkesin bünyesi farklı diyorlar.

Benim idrarda ve kanda çıktı değerim bugün yani 11. gün 86 ama doktor pek memnun olmadı salı tekrar edelim dedi o yüzden sordum düşük mü sizce değerim.

Benim idrarda ve kanda çıktı değerim bugün yani 11. gün 86 ama doktor pek memnun olmadı salı tekrar edelim dedi o yüzden sordum düşük mü sizce değerim.
Benim ablamda yaptırdı tüp bebek canım değeri 20 çıkmıştı 12. Gün düşün 20 şuan evladı 3 yaşında. Rabbim ol dedikten sonra herşey oluyo. Bence o kadar umutsuz olma sende. Ablama göre ve bi kaç arkadaşa göre değerin iyi

Ay vallahi ağzınızdan bal damlıyor. gerçekten Rabbim ol derse oluyor. Allah evladınızı bağışlasın

Sıkmayın canınızı , 2 sene önce , 12. Günde değerim 70-80 arası bir şeydi unuttum tam hatırlayamıyorum. Kızım şu anda neredeyse 2 yaşında içinizi ferah tutun, bebeğiniz size sıkı sıkı tutunsun

Kızlar merhaba benimde sonuç negatif malesef diğer arkadaşların sonucu pozitif olur inşallah hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…