• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emek verdiğim ilişkim, ilgisizlik ve ayrılık:(

yorumlari ve sonraki gidisati okumadim.
direk ilk mesajina daliyorum. dayanamadim.
bu ne??
bu kiskanmak degildir abicim ya! bu kiskancligin yanindan bile gecmez.
kiskanclik ve bu durum bi degneyin iki farkli ucu bile olamaz. Ayni kefeye konulmazki bu.
bu, bu ne anlamadimki.
Sevgilin bunlari sana anlatiyor bide oylemi? Iki kiz kanki dedi kodu eder gibi?
Bu aynen sey der gbi ya.'kizim varya, bugun otobuste bi erkek beni fortladi, ve acayip hoslandim.'
Bu, budur ya.
Off kafam karisti. Beynim durdu.

Ben de bı an konu Aşkı memnu gıbı olacak ve yengesıyle cıkacak sandım heyecanla okudum ve sonunda olan oldu :):) Canım demek kı yengesı bılınclı olarak samımıyet kurup senın safı kandırmıs..Bu kadın bu kadar uyanıkken yakında dugun haberı alırsın..Bu aıleden kosarak uzaklas..Arkana bıle bakma..

Böyle muhabbetler yapabilen adamı silmek için bilmem kimle çıktığını ögrenmek gerekmez..çok bile beklemişsin..
o anda bitirecektin..

yorumlari ve sonraki gidisati okumadim.
direk ilk mesajina daliyorum. dayanamadim.
bu ne??
bu kiskanmak degildir abicim ya! bu kiskancligin yanindan bile gecmez.
kiskanclik ve bu durum bi degneyin iki farkli ucu bile olamaz. Ayni kefeye konulmazki bu.
bu, bu ne anlamadimki.
Sevgilin bunlari sana anlatiyor bide oylemi? Iki kiz kanki dedi kodu eder gibi?
Bu aynen sey der gbi ya.'kizim varya, bugun otobuste bi erkek beni fortladi, ve acayip hoslandim.'
Bu, budur ya.
Off kafam karisti. Beynim durdu.
Benimde beynim durdu 3 ay oldu atlatamadım hala

Ben de bı an konu Aşkı memnu gıbı olacak ve yengesıyle cıkacak sandım heyecanla okudum ve sonunda olan oldu :):) Canım demek kı yengesı bılınclı olarak samımıyet kurup senın safı kandırmıs..Bu kadın bu kadar uyanıkken yakında dugun haberı alırsın..Bu aıleden kosarak uzaklas..Arkana bıle bakma..
Yok hiçte saf biri değil aslında çok çapkın biri ilk başlarda aşık olduğunu sanar sonra sıkılır bıkar

Boyle adamlarin soyu tukense artik.
Aman arkadasim hirsini felan bir kenara birak.zaten o adam hicbir zaman mutlu olamaz.Piyasada mis gibi efendiler var.insallah denk gelir kisa zamanda sunger cekersiniz...

Boyle adamlarin soyu tukense artik.
Aman arkadasim hirsini felan bir kenara birak.zaten o adam hicbir zaman mutlu olamaz.Piyasada mis gibi efendiler var.insallah denk gelir kisa zamanda sunger cekersiniz...
İnşalah teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ama hazmedemiyorum işte o kadar emeğim boşa gitti ben ağlarken o gülüyodu en azından göstere göstere yapmasaydı bu pisliği kötü bitsede bi geçmişimiz vardı sonuçta ben burda millete laf anlatırken onun umrunda olmadı mutlu mesut hayatındaydı ben bunu kabullenemiyorum

Simdi.biz burda ne kadar aman bosver kurtuldun falan filan desekte aklinda olacak her zaman.İlerde yine hatirlayip uzuleceksin bu bir gercek.

Ama onemli olan bunu yasanmisliklar arasina katip yeni bir baslangic yapabilmek.Bunu saglikli olarak basarinca zaten zamanla mutlu olacaksin.:)

Simdi.biz burda ne kadar aman bosver kurtuldun falan filan desekte aklinda olacak her zaman.İlerde yine hatirlayip uzuleceksin bu bir gercek.

Ama onemli olan bunu yasanmisliklar arasina katip yeni bir baslangic yapabilmek.Bunu saglikli olarak basarinca zaten zamanla mutlu olacaksin.:)
Onun da mutsuzluğunu gördükten sonra ilerde hatırlayacağımı sanmıyorum ne kadar boşvermek istesem de bana yapılan haksızlığı kaldıramıyorum es geçemiyorum ben bana en büyük kötülüğü yapan insana bile hakkımı helal etmişim ama ona hakkımı helal edemiyorum mutlu olmasını istemiyorum kendimi zorluyorum olmuyo bigün mutlu olsun diyorum ertesi günü yaptığı aklıma geliyo hırs yapmışım ister istemez mutsuzluğunu görmeden pişmanlığını görmeden boşveremiyorum

boyle seyler hemen olmuyor malesef.zamana birakmak gerekli.zamani gelince gorursunuz surunmelerini.buraya da yazarsin ins o zaman.
baska seylerle ilgilenmeye calis.hoslandigin seyleri yap.yalniz kalma cok fazla :)

boyle seyler hemen olmuyor malesef.zamana birakmak gerekli.zamani gelince gorursunuz surunmelerini.buraya da yazarsin ins o zaman.
baska seylerle ilgilenmeye calis.hoslandigin seyleri yap.yalniz kalma cok fazla :)
Yazmaz olur muyum büyük bi mutlulukla yazacağım hemde:KK73: Ve inanıyorum görücem rabbim göstericek bana :)

Back
X