• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emek verdiğim ilişkim, ilgisizlik ve ayrılık:(

seni rahatlatir mi bilmiyorum ama is hayatinda benim de basima geldi.belki gonul olayi kadar sarsmasada sonuc bece benzer.

vatandasin basina is gelmesi uc yil surdu ama sonucra karsiliksiz kalmadi.ben durumu cok alakasiz ve mutlu oldugum bi zamanda ogrendim.duyunca yurecigimin yaglari eridi.benim adimin da gecmesi dahada hosuma gitti ve olay tadindan yenmedi ben icin :D

sen de sabret.gecen zamanda da onune hyatina bak ;)

seni rahatlatir mi bilmiyorum ama is hayatinda benim de basima geldi.belki gonul olayi kadar sarsmasada sonuc bece benzer.

vatandasin basina is gelmesi uc yil surdu ama sonucra karsiliksiz kalmadi.ben durumu cok alakasiz ve mutlu oldugum bi zamanda ogrendim.duyunca yurecigimin yaglari eridi.benim adimin da gecmesi dahada hosuma gitti ve olay tadindan yenmedi ben icin :D

sen de sabret.gecen zamanda da onune hyatina bak :KK66:
Başka çarem yok bekliyorum ben Allaha sığındım o en iyisini bilir. Bilemiyorum belki öyle olmasını istediğim içindir belki o kıza gerçekten aşık olur ama ben bigün pişman olacağına o kadar eminim ki...3 aydır hergün rüyalarımda ilk başlarda o kızla mutlu görüyodum bu son zamanlarda hep kötü görüyorum mutsuz görüyorum gece sıçrayarak uyanıyorum korkudan :KK42:

Başka çarem yok bekliyorum ben Allaha sığındım o en iyisini bilir. Bilemiyorum belki öyle olmasını istediğim içindir belki o kıza gerçekten aşık olur ama ben bigün pişman olacağına o kadar eminim ki...3 aydır hergün rüyalarımda ilk başlarda o kızla mutlu görüyodum bu son zamanlarda hep kötü görüyorum mutsuz görüyorum gece sıçrayarak uyanıyorum korkudan :KK42:

Canım boşver artık onunla ilgili birşey düşünme kendi hayatını yaşa bak kendin diyorsun onun mutlu olduğunu görünce üzülüyorum diye ne biliyorsun belki mutsuzdur sen öyle görmek istiyorsundur. Artık onu rüyalarında dahi görme,düşünme tamamen çıkart hayatından ,Bundan sonra seni mutlu edecek şeylere yönelip onu mutsuz göreceğin anı beklemekten vazgeç bence, kendin için bişeyler yap ve mutluluğun aslında çokta uzaklarda olmadığını onu tamamen hayatından çıkarıp attığında farkedeceksin canım inan buna...

Canım boşver artık onunla ilgili birşey düşünme kendi hayatını yaşa bak kendin diyorsun onun mutlu olduğunu görünce üzülüyorum diye ne biliyorsun belki mutsuzdur sen öyle görmek istiyorsundur. Artık onu rüyalarında dahi görme,düşünme tamamen çıkart hayatından ,Bundan sonra seni mutlu edecek şeylere yönelip onu mutsuz göreceğin anı beklemekten vazgeç bence, kendin için bişeyler yap ve mutluluğun aslında çokta uzaklarda olmadığını onu tamamen hayatından çıkarıp attığında farkedeceksin canım inan buna...
Haklısın tabi ama dediğim gibi göz yaşlarıma yazık emeklerime yazık ben bi çırpıda silinip atılacak bi kız değildim o kıza bakıyorum kendime bakıyorum benden hiç bir üstünlüğü yok kendimi onunla kıyaslamam bile. Ama yazık günah değil mi ben aileme akrabalarıma arkadaşlarıma hep mahçup oldum o kadar övdüm iyi bi insan beni mutlu eder diye hani nerde iyiliği. Ben ilk defa annemin gözü önünde bi erkek için ağladım o orda mutluyken ben hayattamıydım değilmiydim o bile belli değildi ben bunu kaldıramıyorum babası bile kızın facesinde çocuk gibi iyiki varsın kızım iyi ki tanımışım kızım..İnsan braz karşısındaki insanıda düşünür yengesiyle kahvaltı selfieleri aşk sözleri havada uçuşuyo ben daha atlatamamışken. Kendini bir benim yerime koy canım :(

Haklısın tabi ama dediğim gibi göz yaşlarıma yazık emeklerime yazık ben bi çırpıda silinip atılacak bi kız değildim o kıza bakıyorum kendime bakıyorum benden hiç bir üstünlüğü yok kendimi onunla kıyaslamam bile. Ama yazık günah değil mi ben aileme akrabalarıma arkadaşlarıma hep mahçup oldum o kadar övdüm iyi bi insan beni mutlu eder diye hani nerde iyiliği. Ben ilk defa annemin gözü önünde bi erkek için ağladım o orda mutluyken ben hayattamıydım değilmiydim o bile belli değildi ben bunu kaldıramıyorum babası bile kızın facesinde çocuk gibi iyiki varsın kızım iyi ki tanımışım kızım..İnsan braz karşısındaki insanıda düşünür yengesiyle kahvaltı selfieleri aşk sözleri havada uçuşuyo ben daha atlatamamışken. Kendini bir benim yerime koy canım :KK43:

Canım yazdıklarında noktasından virgülüne kadar haklısın ben sana haksızsın demiyorum ,ama kendin ve ailen için mutlu olmayı seçmek yerine neden üzmeyi seçiyorsun bırak artık o çocuğu ve ailesini canım olan olmuş geçmişi sorgulayarak kendini üzmekten başka birşey yapmazsın, geçmişe artık sünger çek ve hayatından tat almaya bak,bak 3 ay uzun bir süre artık kendini toparlama zamanın gelmişte geçiyor bile kendin için yapamıyorsan en azından ailen için yap emin ol onlar seni böyle gördükçe daha çok üzülüyorlardır.

Kimse senin neler yaşadığını bilemez tabi canım ama ucuz atlatmışsın bence..Artık ilgini kendine ver işine okuluna vs..Çok daha güçlü ve özel olduğunu o da anlar ama iş işten geçmiş olacak:)) Evlendikten sonra bunların başına geldiğini düşünsene kaç katı daha zor olurdu herşey..Allahın sevdiği kuluymuşsun bence:eek: Burdan doğru unut demekle unutulmaz tabi ama unutulacak buna inan:)

Canım yazdıklarında noktasından virgülüne kadar haklısın ben sana haksızsın demiyorum ,ama kendin ve ailen için mutlu olmayı seçmek yerine neden üzmeyi seçiyorsun bırak artık o çocuğu ve ailesini canım olan olmuş geçmişi sorgulayarak kendini üzmekten başka birşey yapmazsın, geçmişe artık sünger çek ve hayatından tat almaya bak,bak 3 ay uzun bir süre artık kendini toparlama zamanın gelmişte geçiyor bile kendin için yapamıyorsan en azından ailen için yap emin ol onlar seni böyle gördükçe daha çok üzülüyorlardır.
Yavaş yavaş atlatıyorum tamamen atlatıcam Allahın izniyle ben sadece sizinlede paylaşmak istedim sorunumu etrfımdaki insanlara anlatamıyorum çünkü anlatınca gurursuz oluyorum yüzsüz oluyorum ama öyle bişey değil işte yaşamayan bilemez Allah çok büyük bu zamana kadar yapılan hiç bi kötülük cezasız kalmamış ki benimki kalsın. Ben haklı olduğuma inanıyorum rabbim er yada geç onun da pişmanlığını ve herkesin gerçek yüzünü göstericek bende bütün bunlara şahit olucam tüm kalbimle inanıyorum buna.:KK5:

Kimse senin neler yaşadığını bilemez tabi canım ama ucuz atlatmışsın bence..Artık ilgini kendine ver işine okuluna vs..Çok daha güçlü ve özel olduğunu o da anlar ama iş işten geçmiş olacak:)) Evlendikten sonra bunların başına geldiğini düşünsene kaç katı daha zor olurdu herşey..Allahın sevdiği kuluymuşsun bence:eek: Burdan doğru unut demekle unutulmaz tabi ama unutulacak buna inan:)
Çok haklısın ben zaten şükrediyorum rabbime gerçek yüzünü gördüm diye ama keşke bu şekilde olmasaydı keşke bu kadar ileri gitmeden yapsaydı bu pisliği istemeye geldiler 1 ay sonra tuttu bunları yaptı erkeklik mi bu? Madem nefsine hakim olamıyosun bari aileme anlattırmasaydı ailemin karşısına çıkmasaydı bütün çevrem biliyo ve kendisi anlattı herkese ben bi kızım beni hiç mi düşünmedi. Aşığın gözü kör kulağı sağır tabi, benimde hoşuma giderdi seviyo sevgisini çevremdekilerle paylaşıyo diye ben nerden bileyim bunlar başıma gelicek. Bana yapılan haksızlığın acısı bigün çıkar elbet şimdi mutlu olduğunu sansın benim Allahım var ona sığınıyorum

kız hala günahını almayalım diyosun o vesile olmustur seni düşünse ya yengesi 5 yıllık ilişkin var olmaz kardesimle dese ya

kız hala günahını almayalım diyosun o vesile olmustur seni düşünse ya yengesi 5 yıllık ilişkin var olmaz kardesimle dese ya
Hep iyi niyetli düşündüğüm için kaybettim zaten..Bilmiyorm naptılarsa günahı boynuna ama ben aptal yerine kondum ben ağlarken bütün aile mutlydu hiç bişey olmamış gibi

Insanın içini döküp rahatlamaya ihtiyacı vardır seni anlarım
Fakat üzerinde durmamaya, düşünmemeye gayret göster.
Hayat bunlarla bogusacak kadar uzun değil.
Düşün... 5 dakika sonrası için garantimiz yok.
Bile isteye yaşattığıni YASAYACAK!
Icin ferah olsun,incittigi yerden incinecek...
Bu toprağın bir de altı var.
Sen Rabbime havale ettin.
Yaşadığın anın tadını çıkar Hoppa

Insanın içini döküp rahatlamaya ihtiyacı vardır seni anlarım
Fakat üzerinde durmamaya, düşünmemeye gayret göster.
Hayat bunlarla bogusacak kadar uzun değil.
Düşün... 5 dakika sonrası için garantimiz yok.
Bile isteye yaşattığıni YASAYACAK!
Icin ferah olsun,incittigi yerden incinecek...
Bu toprağın bir de altı var.
Sen Rabbime havale ettin.
Yaşadığın anın tadını çıkar Hoppa
Çok teşekkür ederim zaten şüphem yok Allahın adaletine asla sorgulamam sadece içimdekileri yazıp sizlerden de fikir almak istedim rahatlamak için ve rahatladım da sağolsun bütün yorumlar da mantıklı ve istediğim cevaplardı. Üzerinde durmamak için çabalasamda kötü şeyler yaşadım her insan kaldıramaz ben ağlarken gülmeleri beni mutsuz eden

Çok teşekkür ederim zaten şüphem yok Allahın adaletine asla sorgulamam sadece içimdekileri yazıp sizlerden de fikir almak istedim rahatlamak için ve rahatladım da sağolsun bütün yorumlar da mantıklı ve istediğim cevaplardı. Üzerinde durmamak için çabalasamda kötü şeyler yaşadım her insan kaldıramaz ben ağlarken gülmeleri beni mutsuz eden

Bu kadar lakayt ilişkiler yaşayan biri ancak geçici mutluluklar yaşar,unutma.
Son gülen iyi güler.
Sabret, Rabbim bu sıkıntına bir ferahlık,bir genişlik verecek.:KK19:

Bu kadar lakayt ilişkiler yaşayan biri ancak geçici mutluluklar yaşar,unutma.
Son gülen iyi güler.
Sabret, Rabbim bu sıkıntına bir ferahlık,bir genişlik verecek.:KK19:
İnşallah canım teşekkür ederim pişmanlığını görsem tamamen kafamda bitiricem inşallah rabbim o günleri gösterecek bana inanıyorum..:KK16:

Back
X