• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emek verdiğim ilişkim, ilgisizlik ve ayrılık:(

Haklısın ama ister istemez sindiremiyorum ben o kadar emek vermişim ailemi karşıma almışım ağlamışım sızlamışım o hiç bişey olmamış gibi hayatına devam ediyo erkeklik midir bu
Kesinlikle degil kabiliyetsiz kisiliksiz biriymis sindiremezsin tabiki kolay degil ama sen yol yakinken gercek yuzunu gormussun ya evlendiginizde olsaydi bunlar daha zor olmazmiydi? Hiic uzme kendini inan bana ne 10 yillik iliskiler bitiyor ne emekler heba olup gidiyor sen sukret yol yakinken buyuk bi yanlistan dondugun icin :) ileriye bak cikar aklindan daha iyileri seni hakeden daha durust birileri cikicaktir karsina hayirlisini iste.

Kesinlikle degil kabiliyetsiz kisiliksiz biriymis sindiremezsin tabiki kolay degil ama sen yol yakinken gercek yuzunu gormussun ya evlendiginizde olsaydi bunlar daha zor olmazmiydi? Hiic uzme kendini inan bana ne 10 yillik iliskiler bitiyor ne emekler heba olup gidiyor sen sukret yol yakinken buyuk bi yanlistan dondugun icin :) ileriye bak cikar aklindan daha iyileri seni hakeden daha durust birileri cikicaktir karsina hayirlisini iste.
Çok teşekkür ederim haklısın söylediklerinin hepsinde ama onun mutlu oluşuna gördükçe daha kötü oluyorum

5 senelik bi ilişkim vardı ayrıl barış bugünlere kadar geldik çok emek verdim ama evliliğe de hazır değildim bekleyelim dedim sonra o istiyo diye tamam dedim ailemi krşıma aldım annem istemiyodu ağladım sızladım yalvardım yakardım ikna ettim geldiler tanıştılar annem yşne istemedi ikna etmek için çok şey yaptım tam oldu bunun ilgisizliği başladı bişeylerden şüphelendim. ayrılmadan 3 gün önce buluşmuştuk gözümün içine baka baka evlenme teklifi etti dans ettik o gün çok güzel geçti ta ki sonuna kadar. bu bekar olan abisiyle kavgalı diye diğer abisinde kalıyodu son bir kaç aydır abisi 3 yıllık evli iki tane çocuğu var bu sürekli yengesinden bahsetmeye başladı sinir oluyodum ama hiç belli etmedim buluştuğumuz gün bana dedi ki yengemle karşılıklı oynuyoruz bizi karı koca sanıyolar dedi ben çıldırdım dondum kaldım yine o kdar tepki vermedim başkası olsa neler yapardı ben sadece dedim ki yanlış konuşuyosun o senin yengen dedim nasıl öyle bişey söylüyosun saçmalıyosun dedim

oda doğru söylüysun yani lafın gelişi gibi bişey dedi tam olarak hatırlamıyorum bide dediki yengemin kız kardeşleri geldi bugün ayağıma çelme taktı dolabın kapağını bana çarptı, yengesinin kız kardeşine bide demiş ki sevgilnle aran nasıl bide geldi bunu bana anlatıyo o gün. bende sinirlendim dedim ben bir erkekle konuşmazken sen nası bunu yapıyosn bide anlatıyosun bana dedim dediki onlar benim kardeşlerim kıskanma falan ddi ben dedim ben kıskanırım ben böylyim samimi olmycaksn kmseyle falan aklımın ucundan kötü bişey geçirmedim o gün kötü ayrıldık eve geldim yengesine karşı ilgisimi var falan diye düşündüm çnkü konuşmaları onu gösteriyodu ilk defa böyle bişey gördüm şaşırıyorum bizde öyle bişey yok çünkü ne bilim ya öyle düşündürdü ama sen olsan sende öyle anlarsın her neyse işte bunun bana karşı ilgsizliği başladı aramızda soğuktu o günden sonra.

ona defalarca dedim niye ilgisizsin ayrılmak mı istiyosun yok dedi yine ilgilenmemeye başladı. o yengesinin annesi onları yemeğe çağırmış yine bişey demedim sesimi çıkarmadm ne güzel seni seviyolar falan dedim kıskandğm halde. bunun bu halleri devam etti en son dedm ki ben kabul edemiyorum bunu dedim ilgisizsn dedm değiştin dedm kırdım hattı annemlerde istemiyodu zaten. aradan 3 5 gün geçti yengesinin kız kardeşi ile çıkmaya başlamış
neee sana evlenme teklif edip yengesinin kız kardeşiyle sevgili mi olmuşş

Kızım bak ilişkilerde ne emekler silinip de yok sayılıyor şaşarsın..
Ne demişsin başta? "evliliğe hazır değildim".bak bilinçaltında bişeylerin ciddi ciddi farkındasın sen aslında..
Sırf o istiyor diye tamam falan da demek olur mu hiç?
Boşver emeği..Emek hakedene verilince değerlidir.Gerisi boştur.
İyice ölç biç tart..
Ben o çocugun akrabası kadınlara yaklaşımından tiksindim.doğru gelmiyor bazı şeyler..
5 seneni vermiş olabilirsin.Ama inan bana bütün bir ömrün yanında bir hiç..
Haklısın mantıklı düşünemiyorum işte psikolojim bozuldu bu olay yüzünden ben sonunu merak ediyorum bana yapan onada yapar elbet

Ben olsam bunu öğrendikten sonra kına yakardım valla, dansöz çalgıcı kim varsa eve toplar parti yapar, bütün arkadaşlarımı çağırırdım. Valla hiç iştahım kesildi işe gidemedim demeyin. Annenizi alın bir çarşıya inin, güzel hediyeler alın annenize hem onu sevindirin hem kafanız boşalsın. Sonra da anne kız güzel bir cafeye oturur, birer türk kahvesi de içersiniz. Dedikodu muhabbet derken oğlanın her yönüyle dalga geçin hele kafanız dağılır. Yani ben olsam bunların hepsini yapardım. Hadi iyi eğlenceler özgür ve mutlu hayatınızda!

Çok teşekkür ederim haklısın söylediklerinin hepsinde ama onun mutlu oluşuna gördükçe daha kötü oluyorum
Kolay degil ama alismak biraz zaman alicak ileriki gunlerinde diyceksin ki ben bu insan icin mi uzmusum kendimi :) degmez kimse icin zaten degen insan aglatmaz :) sen goz yasi doktukce o mutlu olucak mi saniyosun Allah in sopasi buyuktur oda yasar sana yasattiginin daha beterini ama pisman olur geri donmek ister falan kabul etme tamam mi cunku biseyler zedelendi eskisi gibi olmaz hicbisey anlayabiliyomusun beni kirilmis bir bardagi tekrar yapistirip icine su koysan kenarlardan sizar dimi buda o misal iste sen artik kendi yoluna ileriye bak geriye hic bakma boyle kisiliksiz insanlarlada isin olmasin aile biseyleri anliyoki kabul etmiyo eminim annen seni dusundugu icin o cocugun adam olmadigini anladigi icin seni bigun uzucegini bildigi icin kabul etmemistir iste anneler bunun icin var dogru yolu gostermek icin varlar iyikide varlar :) sen ailenin rizasini al herzaman ozaman islerin yolunda gider herzaman biraz uzun oldu ama napalim artik :)

Ben olsam bunu öğrendikten sonra kına yakardım valla, dansöz çalgıcı kim varsa eve toplar parti yapar, bütün arkadaşlarımı çağırırdım. Valla hiç iştahım kesildi işe gidemedim demeyin. Annenizi alın bir çarşıya inin, güzel hediyeler alın annenize hem onu sevindirin hem kafanız boşalsın. Sonra da anne kız güzel bir cafeye oturur, birer türk kahvesi de içersiniz. Dedikodu muhabbet derken oğlanın her yönüyle dalga geçin hele kafanız dağılır. Yani ben olsam bunların hepsini yapardım. Hadi iyi eğlenceler özgür ve mutlu hayatınızda!
Teşekkür ederim. Ama onun dibe vuruşunu gördüğümde asıl hayat bana güzel olacak sabırla bekliyorum

Kolay degil ama alismak biraz zaman alicak ileriki gunlerinde diyceksin ki ben bu insan icin mi uzmusum kendimi :) degmez kimse icin zaten degen insan aglatmaz :) sen goz yasi doktukce o mutlu olucak mi saniyosun Allah in sopasi buyuktur oda yasar sana yasattiginin daha beterini ama pisman olur geri donmek ister falan kabul etme tamam mi cunku biseyler zedelendi eskisi gibi olmaz hicbisey anlayabiliyomusun beni kirilmis bir bardagi tekrar yapistirip icine su koysan kenarlardan sizar dimi buda o misal iste sen artik kendi yoluna ileriye bak geriye hic bakma boyle kisiliksiz insanlarlada isin olmasin aile biseyleri anliyoki kabul etmiyo eminim annen seni dusundugu icin o cocugun adam olmadigini anladigi icin seni bigun uzucegini bildigi icin kabul etmemistir iste anneler bunun icin var dogru yolu gostermek icin varlar iyikide varlar :) sen ailenin rizasini al herzaman ozaman islerin yolunda gider herzaman biraz uzun oldu ama napalim artik :)
Çok teşekkür ederim canım rabbimden tek isteğim herkesin gerçek yüzünü göstersin bana yaşattığını yaşasın bide istemeye geldiler gittiler bizim evdeki herşey bozuldu telefonumdan tut ütüye kadar evdeki tüm elektronik herşey bozuldu ilk defa böyle bişey oldu

Çok teşekkür ederim canım rabbimden tek isteğim herkesin gerçek yüzünü göstersin bana yaşattığını yaşasın bide istemeye geldiler gittiler bizim evdeki herşey bozuldu telefonumdan tut ütüye kadar evdeki tüm elektronik herşey bozuldu ilk defa böyle bişey oldu
Amin :) Hersey Allah tan onun senin icin dogru kisi olmadigi okadar acik ki seni hakeden daha iyileri olucaktir adam gibi adam olanindan :)

Back
X