• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emek verdiğim ilişkim, ilgisizlik ve ayrılık:(

İnşallah canım çok özür dilerim rahatsız ediyorum ama dertleşmeye ihtiyacım vardı hakkını helal et nolur. anla beni yaşadıklarım çok zor çevremdeki insanlara anlatamıyorum gurursuz derler diye ama kötüyüm gerçekten
Ne rahatsizligi canim yaa icini bi nebzede olsa rahatlatabilmissem ne mutlu bana:KK15:

Artık bunları düşünmek yerine kendine ilgileneceğin başka bi şey bul, bir hobi edin mesela geriye dönme artık olan oldu giden gitti güle güle gitsin :) sen kendine iyi bak ve eskisinden daha güçlü ol

Artık bunları düşünmek yerine kendine ilgileneceğin başka bi şey bul, bir hobi edin mesela geriye dönme artık olan oldu giden gitti güle güle gitsin :) sen kendine iyi bak ve eskisinden daha güçlü ol
Aklımı hiç bişeye veremiyorum sürekli düşünüyorum sevmiyorum deseydi ayrılsaydı bu kadar üstelemezdm ama bu şekilde ayrılmak beni mahfetti

Rahatlattın canım teşekkür ederim ben hala anlamıyorum nasıl bu hale geldik diye yengesinde kalmaya başladı değişti :KK43:
Aahh bi bilsen ne sevgiler ne evlilikler bitiyor nee emekler heba oluyor be gulum :KK51: sen sukret yol yakinken gercekleri gosterdi Rabbim sana bundan sonraki hayatinda durust insanlarla karsilastirsin Rabbim seni insallah :) en onemliside ailenin onay verdigi biri ile mutlu mesut bi hayatin olsun :)

Aahh bi bilsen ne sevgiler ne evlilikler bitiyor nee emekler heba oluyor be gulum :KK51: sen sukret yol yakinken gercekleri gosterdi Rabbim sana bundan sonraki hayatinda durust insanlarla karsilastirsin Rabbim seni insallah :) en onemliside ailenin onay verdigi biri ile mutlu mesut bi hayatin olsun :)
İnşallah canım teşekkür ederim keşke sevmiyorum deseydi de böyle bitmeseydi başkalarına tercih edilmeseydim keşke

5 senelik bi ilişkim vardı ayrıl barış bugünlere kadar geldik çok emek verdim ama evliliğe de hazır değildim bekleyelim dedim sonra o istiyo diye tamam dedim ailemi krşıma aldım annem istemiyodu ağladım sızladım yalvardım yakardım ikna ettim geldiler tanıştılar annem yşne istemedi ikna etmek için çok şey yaptım tam oldu bunun ilgisizliği başladı bişeylerden şüphelendim. ayrılmadan 3 gün önce buluşmuştuk gözümün içine baka baka evlenme teklifi etti dans ettik o gün çok güzel geçti ta ki sonuna kadar. bu bekar olan abisiyle kavgalı diye diğer abisinde kalıyodu son bir kaç aydır abisi 3 yıllık evli iki tane çocuğu var bu sürekli yengesinden bahsetmeye başladı sinir oluyodum ama hiç belli etmedim buluştuğumuz gün bana dedi ki yengemle karşılıklı oynuyoruz bizi karı koca sanıyolar dedi ben çıldırdım dondum kaldım yine o kdar tepki vermedim başkası olsa neler yapardı ben sadece dedim ki yanlış konuşuyosun o senin yengen dedim nasıl öyle bişey söylüyosun saçmalıyosun dedim

oda doğru söylüysun yani lafın gelişi gibi bişey dedi tam olarak hatırlamıyorum bide dediki yengemin kız kardeşleri geldi bugün ayağıma çelme taktı dolabın kapağını bana çarptı, yengesinin kız kardeşine bide demiş ki sevgilnle aran nasıl bide geldi bunu bana anlatıyo o gün. bende sinirlendim dedim ben bir erkekle konuşmazken sen nası bunu yapıyosn bide anlatıyosun bana dedim dediki onlar benim kardeşlerim kıskanma falan ddi ben dedim ben kıskanırım ben böylyim samimi olmycaksn kmseyle falan aklımın ucundan kötü bişey geçirmedim o gün kötü ayrıldık eve geldim yengesine karşı ilgisimi var falan diye düşündüm çnkü konuşmaları onu gösteriyodu ilk defa böyle bişey gördüm şaşırıyorum bizde öyle bişey yok çünkü ne bilim ya öyle düşündürdü ama sen olsan sende öyle anlarsın her neyse işte bunun bana karşı ilgsizliği başladı aramızda soğuktu o günden sonra.

ona defalarca dedim niye ilgisizsin ayrılmak mı istiyosun yok dedi yine ilgilenmemeye başladı. o yengesinin annesi onları yemeğe çağırmış yine bişey demedim sesimi çıkarmadm ne güzel seni seviyolar falan dedim kıskandğm halde. bunun bu halleri devam etti en son dedm ki ben kabul edemiyorum bunu dedim ilgisizsn dedm değiştin dedm kırdım hattı annemlerde istemiyodu zaten. aradan 3 5 gün geçti yengesinin kız kardeşi ile çıkmaya başlamış

canim sen 5 yil boyunca nasil dayandin? karakterini kisiligini hic anlamadin mi? senin adina cok uzgunum boyle insanlar kendilerini belli eder ilk basta cikip 5 yil devam etmen hata yillarini cope atmissin.

ama coj sukur ki allah seni kurtarmis ya evlenmis olsaydin cok kafani vururdun.

allahim ne erkekler var. erkeklere guvenmek gercekten o kadar zor ki allaha ne kadar sukretsem az beni seven sayan asla aldatmayan kocam var.simdi nerden biliyosun dicen isten eve evden ise kahveye dahi gitmez. mesaiye kaldiginda bile fabrikayi arar sorarim...

allah karsina hayirli insanlar cikarsin hic uzulme daha cok kurtulduguna sevin.......

Back
X