• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emin adımlarla zayıflıyoruz

Günaydın,

dün akşam 2 kase kadar yayla çorbası içtim ekmek yok.

çay içtim tabi şekersiz :)

sabah yumurta haşladım kendime 2 tane. evde yiyemedim işyerine gelince de buz gibi olmuştu 1 ini yedim ama midem kalktı 2.si kaldı döktüm :kusmuk:

çay içiyorum şimdi su tabi bide öyle devam bakalım tartılmadım yine
:işsiz:

Günaydın,

dün akşam 2 kase kadar yayla çorbası içtim ekmek yok.

çay içtim tabi şekersiz :)

sabah yumurta haşladım kendime 2 tane. evde yiyemedim işyerine gelince de buz gibi olmuştu 1 ini yedim ama midem kalktı 2.si kaldı döktüm :kusmuk:

çay içiyorum şimdi su tabi bide öyle devam bakalım tartılmadım yine
:işsiz:
Bende iki yumurta yarim dilim tam bugday ekmegi bir salatlaik yedim oglen aksamda kabak yicem ikindide iki meyve hakkim var bugun gecermi ya :)

Rendeleyip yagsiz tavada oldurucem biraz sonra ustune yogurt ceviz :kusmuk:
oohh mis gibi olur çok severimm ama tabi acıktırır mı bilmiyorumm :KK64:

bende öğle yemeğimi yedim 1 derin yemek tabağı yayla çorbası içtim.

birde 1 lokma çikolata yedim. 145 kaloriydi çikoalta ben 45 kalorisini falan almışımdır sanırım kulaklarımı burdaki kötü şeylere tıkıyorum umarım öyledir yani kalorisi :KK47::KK47::KK47:

çay içiyorum akşamda çorba içicem sadece dengeler inşallah

oohh mis gibi olur çok severimm ama tabi acıktırır mı bilmiyorumm :KK64:

bende öğle yemeğimi yedim 1 derin yemek tabağı yayla çorbası içtim.

birde 1 lokma çikolata yedim. 145 kaloriydi çikoalta ben 45 kalorisini falan almışımdır sanırım kulaklarımı burdaki kötü şeylere tıkıyorum umarım öyledir yani kalorisi :KK47::KK47::KK47:

çay içiyorum akşamda çorba içicem sadece dengeler inşallah
Arada vucut istiyor canm ck yememissin gun icindede cok agir yememissin zaten bende henuz bozmadm son kabagimida yedim aksam aci kahve icerm

Kışın Zayıflatan Kahveli Acı Çay

1 tatlı kaşığı Türk Kahvesi

1 tatlı kaşığı yeşil çay

2 -3 dilim taze zencefil

Yarım tatlı kaşığı kadar acı kırmızı pul biber

Hazırlanışı : French press içerisine tüm malzemeleri bırakıp, üzerine sıcak su ekleyip, kapağını kapatıyoruz. 4 – 5 dakika demlenmeye bırakıyoruz. Kahveli acı çayınız içime hazır.

Günde 2 fincan tüketmelisiniz. 3 hafta düzenli şekilde tükettiğiniz takdirde zayıfladığınızı göreceksiniz.

Önemli bir hatırlatma eğer mide ülseriniz var ise, ya da tarifte yer alan bitkilerden birisine alerjiniz var ise yapmamanızı öneririz.

bu tarifi de yapsak mı acaba, tartılamadım kaç gündür. bide evimde değilim kvalidem de kalıyorum oğlm hasta git gel olup iyice kötüleşmesin diye.. ondada tartı yok. yeme düzenimde yok kaç gündür :KK61: bu günde kvalidede kalırım sanırım. artık yarın evime gitmiş olmak istiyorum.

evde kalmamamın bir diğer sebebi de yanık kokusu evden hala çıkmadı silmedğim duvar kapı dolap kalmadı dayadım kaç gündür kapı pencereyi ama yok koku öylece duruyor sirke de kaynattım aslında ne bulduysam kaynattım kafayı yicem

Kışın Zayıflatan Kahveli Acı Çay

1 tatlı kaşığı Türk Kahvesi

1 tatlı kaşığı yeşil çay

2 -3 dilim taze zencefil

Yarım tatlı kaşığı kadar acı kırmızı pul biber

Hazırlanışı : French press içerisine tüm malzemeleri bırakıp, üzerine sıcak su ekleyip, kapağını kapatıyoruz. 4 – 5 dakika demlenmeye bırakıyoruz. Kahveli acı çayınız içime hazır.

Günde 2 fincan tüketmelisiniz. 3 hafta düzenli şekilde tükettiğiniz takdirde zayıfladığınızı göreceksiniz.

Önemli bir hatırlatma eğer mide ülseriniz var ise, ya da tarifte yer alan bitkilerden birisine alerjiniz var ise yapmamanızı öneririz.

bu tarifi de yapsak mı acaba, tartılamadım kaç gündür. bide evimde değilim kvalidem de kalıyorum oğlm hasta git gel olup iyice kötüleşmesin diye.. ondada tartı yok. yeme düzenimde yok kaç gündür :KK61: bu günde kvalidede kalırım sanırım. artık yarın evime gitmiş olmak istiyorum.

evde kalmamamın bir diğer sebebi de yanık kokusu evden hala çıkmadı silmedğim duvar kapı dolap kalmadı dayadım kaç gündür kapı pencereyi ama yok koku öylece duruyor sirke de kaynattım aslında ne bulduysam kaynattım kafayı yicem
Valla haftaya deneyelim.bu cayida zaten yesilcaydir kahvedir iciyoruz.dun acliktan midem kazindi ama asla bir gram kacamak yapmadm hatta gece ruyamda hamur isi gordum hep amaaa sabah bir tartildim 72.1 ustelik reglm yakin tabi bukadar fazla gitmesinin sebebi odem ama olsun o bile mutlu etti beni 75 kusurlari goruyodm tartida.bugunde devam edicem insallah yarinda yaparsam cok guzel oluck haftasonu evinde olursan bence sende denemelisin kabagida seviyomussun hem

Valla haftaya deneyelim.bu cayida zaten yesilcaydir kahvedir iciyoruz.dun acliktan midem kazindi ama asla bir gram kacamak yapmadm hatta gece ruyamda hamur isi gordum hep amaaa sabah bir tartildim 72.1 ustelik reglm yakin tabi bukadar fazla gitmesinin sebebi odem ama olsun o bile mutlu etti beni 75 kusurlari goruyodm tartida.bugunde devam edicem insallah yarinda yaparsam cok guzel oluck haftasonu evinde olursan bence sende denemelisin kabagida seviyomussun hem
süper gitmiş tebrik ediyorum seni. bende tartılmayı heevesle bekliyorum :KK45: kabağı seviyorum haftasonu bende yapiim

kızlar selam ceza almıştım giremedim siteye :63: bu sabah kalktım ve tartıldım 61.4 geldim
o kadar mutluyum ki anlatamam. hemen yazmak istedimmmm :halay::halay::halay::eğlence::eğlence::rapci::spor:

kızlar selam ceza almıştım giremedim siteye :63: bu sabah kalktım ve tartıldım 61.4 geldim
o kadar mutluyum ki anlatamam. hemen yazmak istedimmmm :halay::halay::halay::eğlence::eğlence::rapci::spor:
Cok guzel canm ben tartilamadm tartimda sknti var sanirim yanlis tartiyor sabah damacanayida tarttik esimle yanlis sonuc gosterdi eksik gosteriyo baya :) aksam markete bakicm varsa alirim.bitane yoksada hafta ici merkeze gidicez ordan alirim

Cok guzel canm ben tartilamadm tartimda sknti var sanirim yanlis tartiyor sabah damacanayida tarttik esimle yanlis sonuc gosterdi eksik gosteriyo baya :) aksam markete bakicm varsa alirim.bitane yoksada hafta ici merkeze gidicez ordan alirim
yaa üzüldüm bozulmasına. yeri sabit değilse ondanda yanlış ölçer bak..

Yok canm hep ayni yerde durur zaten omrude dolmustu ya ben regl olucm cok fena sisligim var sabah kahvalti yapamadm ayran ictm oglen lavassiz cig kofte yedm
afiyet olsun canım bende sabah çorba içtim eşime hazırlayınca yumurtayla uğraşmak zor geldi bende içtimm :halay:

öğlende çorba içtim :olamaz::olamaz:

akşama ne yicem bilmiyorum ama şu an çok açım yicek bişey olsa yicem

afiyet olsun canım bende sabah çorba içtim eşime hazırlayınca yumurtayla uğraşmak zor geldi bende içtimm :halay:

öğlende çorba içtim :olamaz::olamaz:

akşama ne yicem bilmiyorum ama şu an çok açım yicek bişey olsa yicem
[/QUOTE
Ben kucuk bi parca cikolata yedm dayanamadm of su donem bi gecse zombi gbi herseyi yiyesm geliyor benim

Günaydın

kolay bir gün olur inşaallah

sabah yine çorba içtimm :KK15:

şimdi de sade nescafe içiyorum

Back
X