Emin adımlarla zayıflıyoruz

Demir eksikligi bendede var canm ve demir eksikligi oldugu zaman kilo vermede zorlasiyor ben igne kullandim cok az yukseldi ama gene de dusuk yukselmigor bi turlu

geçmiş olsun canım umarım kilo aldırmaz engel olmaz

yazamadım bugün. eşim evde ve haftasonu evden giremiyorum telefondan girdim şimdi. sabah haşlanmış yumurta domates ve peynir yedim ekmek yok çay 3 bardak sekersiz. suyu az içtim hep dışarıdaydık alışverişe gittik. 4 te yemek yedim çorba salata. akşam yemeği yemedim. arabamıza vurup kaçmışlar saatlerdir uğraşıyoruz maalesef yarında bu koşturmaca da diyet yapamayavilirim

Gecmis olsun canm ya bende bugun cok dikkat edemedim suyumu falan icemedm cok islerim vardi yarin misafirim gelebilir misafir gelmese ben biyere gidicem bozma moralini .pazartesi gunu gene.dikkat ederiz

Günaydın canım geçmiş olsun. Bende yemek konusunda saat tutturamasam da üç öğün yaptım ama su içmeyi unutuyorum sanırım yine regl programına hatırlatıcı ayarlamam lazım

Dün diyetisyenim beni tebrik ettiği için ufak haşhaşlı bi tatlı,salatabardan haşlanmış brokoli ve brüksel lahanası,mercimek çorbası,tavuk(bi iki çatal),bol bol su,şekersiz kahve
Benimki de yasaklar üstüne yasaklar verdi. Ara verdiğimiz üç dört ay içinde 3 kilo almışım

Sürekli dikkat etmek gerekiyo ya. Şimdi egzersiz yapıyorum. Sabah maydonoz,bi dilim tam buğday ekmeği,peynir yedim
Aslında ben mecbur ara verdim ilaçlar yüzünden ve yatmak zorunda kaldığım için aldım diye düşünüyorum. Yine de sil baştan almak zor geliyor özellikle de en az 3 litre su içmeye çalışmak. Yemek içinde şimdiden başladım düşünmeye ama aklıma gelen birşey var mı yok tabiki

Sağlık sorunları çok kötü ya geçmiş olsun. Önceki mesajlara uzun uzun bakmadım boyun kilon ne kadar

Aaa yemek olarak patates soğan ve kapyaları tepsiye dizdim köfte yaptım içine ekmek içi yerine kepekli galetaları toz hale getirdim 4-5 tane ondan yedim buğday katılmış naneli hafif zeytinyağlı ayran çorbası ve bi kaşık o sebzelerden ve marul yaprakları

160 boyundayım idealim 52 başta 68 kiloydum. Bugün yola çıkmıştım egzersiz yapamadım sabah arayı kapatıcam
Vereceğimiz kilo ayni 13 kilo bende kardeşimi yolcu ettim bugün kaç gündür hazırlıklardan egzersize başlayamamıştım. Suaralar korunma dönemindeyim zumba yapmayı düşünüyorum en ideal zaman sanki

Sabah 1 adet haşlanmış yumurta büyük kupa şekersiz çay
Öğlen nohut ve patlıcan sulusu(yemeğin suyu hariç) yanına büyük boy ayran
Akşam bir kase çorba ve bir çay bardağı yoğurt
Not: benim listemde çorba da yasak ama annemdeyim alternatif yoktu
Gün boyu hiç ekmek tüketmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…