- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Yalniztombik
-
Doktorlar tarafından rehin alındım bugünhadi hayırlısı olsun haberdar et ama bizide mutlaka
Başlangıç için sayılabilir bir duruminşallaahh :)
bu sabah tartıldımmm pil aldım sonunda
65 im diye tahmin ederek başlamıştım en son tartıldığım kilo oydu.
63,9 geldim bu sabah 1 kilo 100 gr vermiş sayıyorum ben kendimi
Demir eksikligi bendede var canm ve demir eksikligi oldugu zaman kilo vermede zorlasiyor ben igne kullandim cok az yukseldi ama gene de dusuk yukselmigor bi turluİyi akşamlar hanımlar bugün doktorlar arasında mekik dokudum resmen epey yorgun birgündü. Anca öğle saatlerinde kahvaltı yapabildim şimdide akşam yemeğimden( hazırda dünkü karnabaharım vardı yoğurtladım yedim) kalktım. Dayak yemiş gibiyim duş alıp uyuyacam ama biraz zaman geçsin diye bekliyorumBuarada tartıldım hanımlar hala 71 im gidende olmamış gelende
Buarada demir ve b12 düşük çıktı, eklemlerimde ağrı var diye doktora gittim “lumbago siyatik ile” diye teşhis koydu o da üç ilaç verdi anlayacağınız tüm gün öğün gibi ilaç alacam. İnşallah kilo vermemin önünde engel olmaz
Bana damla verdi canım ama b12 için ne verdi bilmiyorum telefonda konuştuk daha reçeteyi almadımDemir eksikligi bendede var canm ve demir eksikligi oldugu zaman kilo vermede zorlasiyor ben igne kullandim cok az yukseldi ama gene de dusuk yukselmigor bi turlu
geçmiş olsun canım umarım kilo aldırmaz engel olmazİyi akşamlar hanımlar bugün doktorlar arasında mekik dokudum resmen epey yorgun birgündü. Anca öğle saatlerinde kahvaltı yapabildim şimdide akşam yemeğimden( hazırda dünkü karnabaharım vardı yoğurtladım yedim) kalktım. Dayak yemiş gibiyim duş alıp uyuyacam ama biraz zaman geçsin diye bekliyorumBuarada tartıldım hanımlar hala 71 im gidende olmamış gelende
Buarada demir ve b12 düşük çıktı, eklemlerimde ağrı var diye doktora gittim “lumbago siyatik ile” diye teşhis koydu o da üç ilaç verdi anlayacağınız tüm gün öğün gibi ilaç alacam. İnşallah kilo vermemin önünde engel olmaz
Gecmis olsun canm ya bende bugun cok dikkat edemedim suyumu falan icemedm cok islerim vardi yarin misafirim gelebilir misafir gelmese ben biyere gidicem bozma moralini .pazartesi gunu gene.dikkat ederizyazamadım bugün. eşim evde ve haftasonu evden giremiyorum telefondan girdim şimdi. sabah haşlanmış yumurta domates ve peynir yedim ekmek yok çay 3 bardak sekersiz. suyu az içtim hep dışarıdaydık alışverişe gittik. 4 te yemek yedim çorba salata. akşam yemeği yemedim. arabamıza vurup kaçmışlar saatlerdir uğraşıyoruz maalesef yarında bu koşturmaca da diyet yapamayavilirim
Günaydın canım geçmiş olsun. Bende yemek konusunda saat tutturamasam da üç öğün yaptım ama su içmeyi unutuyorum sanırım yine regl programına hatırlatıcı ayarlamam lazımyazamadım bugün. eşim evde ve haftasonu evden giremiyorum telefondan girdim şimdi. sabah haşlanmış yumurta domates ve peynir yedim ekmek yok çay 3 bardak sekersiz. suyu az içtim hep dışarıdaydık alışverişe gittik. 4 te yemek yedim çorba salata. akşam yemeği yemedim. arabamıza vurup kaçmışlar saatlerdir uğraşıyoruz maalesef yarında bu koşturmaca da diyet yapamayavilirim
Benimki de yasaklar üstüne yasaklar verdi. Ara verdiğimiz üç dört ay içinde 3 kilo almışımDün diyetisyenim beni tebrik ettiği için ufak haşhaşlı bi tatlı,salatabardan haşlanmış brokoli ve brüksel lahanası,mercimek çorbası,tavuk(bi iki çatal),bol bol su,şekersiz kahve
Sürekli dikkat etmek gerekiyo ya. Şimdi egzersiz yapıyorum. Sabah maydonoz,bi dilim tam buğday ekmeği,peynir yedimBenimki de yasaklar üstüne yasaklar verdi. Ara verdiğimiz üç dört ay içinde 3 kilo almışım
Aslında ben mecbur ara verdim ilaçlar yüzünden ve yatmak zorunda kaldığım için aldım diye düşünüyorum. Yine de sil baştan almak zor geliyor özellikle de en az 3 litre su içmeye çalışmak. Yemek içinde şimdiden başladım düşünmeye ama aklıma gelen birşey var mı yok tabikiSürekli dikkat etmek gerekiyo ya. Şimdi egzersiz yapıyorum. Sabah maydonoz,bi dilim tam buğday ekmeği,peynir yedim
Sağlık sorunları çok kötü ya geçmiş olsun. Önceki mesajlara uzun uzun bakmadım boyun kilon ne kadarAslında ben mecbur ara verdim ilaçlar yüzünden ve yatmak zorunda kaldığım için aldım diye düşünüyorum. Yine de sil baştan almak zor geliyor özellikle de en az 3 litre su içmeye çalışmak. Yemek içinde şimdiden başladım düşünmeye ama aklıma gelen birşey var mı yok tabiki
Sağol canım. 161 boy kilo 71Sağlık sorunları çok kötü ya geçmiş olsun. Önceki mesajlara uzun uzun bakmadım boyun kilon ne kadar
160 boyundayım idealim 52 başta 68 kiloydum. Bugün yola çıkmıştım egzersiz yapamadım sabah arayı kapatıcamSağol canım. 161 boy kilo 71
Vereceğimiz kilo ayni 13 kilo160 boyundayım idealim 52 başta 68 kiloydum. Bugün yola çıkmıştım egzersiz yapamadım sabah arayı kapatıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?