- 23 Ocak 2019
- 1.988
- 4.061
- 133
- Konu Sahibi Yalniztombik
-
Benim tam bir listem yoktur. Her sabah şekersiz çay,haşlama yumurta,küçük bi peynir,5-6 zeytin,marul-roka(domatesin mevsimi olmadığı için kullanmıyorum)benim tatlıyla hiiiç aram yoktur. ben çerez ve cipse dayanamıyorummmama tutuorum kendimi azimliyimm
o zaman sizde bizimle misiniz bu süreçte @Hyberborea17
diyetinde neler var bize bilgi verir misiniz? birbirimize destek oluruz böylece
Ağır yaşamlar belgeselindeki doktor zayıflayamadığı için kocasını suçlayan kadına bunları yemen için kimse zorlamıyor dedi. Bu aklımdadır. Baharatlı cipse bayılırım. Dün kuzenler açtılar. 2-3 parça aldım. Hepsi aynı tat sonuçta bugün egzersiz yapıcam dikişlerim yeni alındı yapamadımbenim tatlıyla hiiiç aram yoktur. ben çerez ve cipse dayanamıyorummmama tutuorum kendimi azimliyimm
o zaman sizde bizimle misiniz bu süreçte @Hyberborea17
diyetinde neler var bize bilgi verir misiniz? birbirimize destek oluruz böylece
Henuz bakmadm yan etkilerine ama verdigi hapin yan etkilerinde ani kilo alimi yaziyor cok moralim.bozulduiğneler umarım kilo aldırmayan bişelerdirrr
sıkma hemen canını tatlım ihtimaller onlar işte. en azından bu süreçte diyete deva m et bozma ki ilaçlar seni etkileyip kilo aldırmasın vermesende almamış olursun eğer öyle bi etki yaparsaHenuz bakmadm yan etkilerine ama verdigi hapin yan etkilerinde ani kilo alimi yaziyor cok moralim.bozuldusadece on gun kullanicm ama hemen boyle bir etkisini gorurmuyumki
beslenme tipin güzel ama meyveyi akşama bırakma o zaman kilo yapıyormuş 4 gibi en geç meyve işini bitirmek gerekiyormuş..Benim tam bir listem yoktur. Her sabah şekersiz çay,haşlama yumurta,küçük bi peynir,5-6 zeytin,marul-roka(domatesin mevsimi olmadığı için kullanmıyorum)
8 bardak su içmeye çalışıyorum
Çok çok midem kazınırsa 2 ceviz ve masada tuttuğum marul.
Öğlen ve akşam yemeklerinde çorba ya da sebze yemeği yanında yine salata. Üç kaşık tam buğday makarna ya da bulgur pilavı. Meyve yerim ama bi kova dolusu elma yemem mesela. Mevsim meyvelerinden birer ikişer dilim yiyorum. Dışardan yemiyorum,pirinç,kola kızartma yok
He sen hiç mi dışarda yemedin diye soracak olursanız bi tane lahmacun aldım dışardaydım marulunu limonunu bol koydum. 3 hafta içinde bir tek buydu. Sağlıklı yemekler öğrenmeye çalışıyorum
boylar kilolar orantılı 4ümüzün deEvet arkadaslar birbirimize destek olarak zayiflicz her hafta kilo bildirimi yapilicak gunluk yediklerimiz gun sonunda yazilicak zayiflama hakkinda bilgilerimizi paylasicaz
Başlangıç :11 Şubat 2019
kackaloribu Boy:163 Kilo:65
Y Yalniztombik Boy:162 Kilo:75
U Ufukta_bebek Boy:161 Kilo:71
Hyperborea17 Boy:160 Kilo:65
Yok ya ben dogumdan once 64kiloydum ozaman kilolu derdim kendime gene ama simdi bakiyorumda fotolara giydigim yakisiyomus en azindan.on kilo cidden fark ediyor sizin vermek istediginiz kiloya ben inmek icin cabaliyorumboylar kilolar orantılı 4ümüzün detipimiz benzer
yapmaa o kadar da kendini bitik hissetme lütfen. sen güzelsin ama zayıflayınca daha güzel olacaksın böyle düşün.Yok ya ben dogumdan once 64kiloydum ozaman kilolu derdim kendime gene ama simdi bakiyorumda fotolara giydigim yakisiyomus en azindan.on kilo cidden fark ediyor sizin vermek istediginiz kiloya ben inmek icin cabaliyorum
Sagol canim♡ ins zayiflarim:)yapmaa o kadar da kendini bitik hissetme lütfen. sen güzelsin ama zayıflayınca daha güzel olacaksın böyle düşün.
gidecek o kilolar. bak ikimizde de ufakta olsa hareket var olacak ben inanıyorumm bu arada öğlen meksika fasulyeli salata yaptım yedim hem lezizdi hemde çok doyurdu hala acıkmadımSagol canim♡ ins zayiflarim:)
Meksika fasulyesini bende cok merak ediyorum ama denemeye cesaret edeemedm guzel diosan bende alaym.benimde aksam yemegim firinda balikgidecek o kilolar. bak ikimizde de ufakta olsa hareket var olacak ben inanıyorumm bu arada öğlen meksika fasulyeli salata yaptım yedim hem lezizdi hemde çok doyurdu hala acıkmadım
leslie yapmayı dene istersen leslie 1 mil bile inanılmaz yakıyor hemen geçmiş olsun bu aradaElim alçılı dikişli olduğu için çok kilo veremedim 2 kilo vermişim. Başlangıç kilom 67 idi 65 e indim Dr. Egzersiz ya da yürüyüş yap dedi
konserve hali biraz pahalı ama normal hali ucuzdur inşallah çok nadir alıyorum bende hep haşlanmış alıyorum bide ama çok lezzetli barbunya ile kuru fasulye arası tadı ve çok tok tuttuMeksika fasulyesini bende cok merak ediyorum ama denemeye cesaret edeemedm guzel diosan bende alaym.benimde aksam yemegim firinda balik
Sağolun,egzersiz uygulamalarımı kullanıcam onlar da işe yaradı.leslie yapmayı dene istersen leslie 1 mil bile inanılmaz yakıyor hemen geçmiş olsun bu arada
ayrıca antioksidan içeriği ve lif içeriği fazlaymış. lifli gıdalar kilo yapmaz diye duymuştum umarım gerçektirMeksika fasulyesini bende cok merak ediyorum ama denemeye cesaret edeemedm guzel diosan bende alaym.benimde aksam yemegim firinda balik
telefon uygulaması gibi bişey miSağolun,egzersiz uygulamalarımı kullanıcam onlar da işe yaradı.
Lifli gidalar enerjiye donusuyor vucut yakiyor bende oyle biliyorum.benim buralarda bulamamda merkezden alirim artik:)ayrıca antioksidan içeriği ve lif içeriği fazlaymış. lifli gıdalar kilo yapmaz diye duymuştum umarım gerçektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?