Emin adımlarla zayıflıyoruz

Benim tam bir listem yoktur. Her sabah şekersiz çay,haşlama yumurta,küçük bi peynir,5-6 zeytin,marul-roka(domatesin mevsimi olmadığı için kullanmıyorum)
8 bardak su içmeye çalışıyorum
Çok çok midem kazınırsa 2 ceviz ve masada tuttuğum marul.
Öğlen ve akşam yemeklerinde çorba ya da sebze yemeği yanında yine salata. Üç kaşık tam buğday makarna ya da bulgur pilavı. Meyve yerim ama bi kova dolusu elma yemem mesela. Mevsim meyvelerinden birer ikişer dilim yiyorum. Dışardan yemiyorum,pirinç,kola kızartma yok
He sen hiç mi dışarda yemedin diye soracak olursanız bi tane lahmacun aldım dışardaydım marulunu limonunu bol koydum. 3 hafta içinde bir tek buydu. Sağlıklı yemekler öğrenmeye çalışıyorum

Ağır yaşamlar belgeselindeki doktor zayıflayamadığı için kocasını suçlayan kadına bunları yemen için kimse zorlamıyor dedi. Bu aklımdadır. Baharatlı cipse bayılırım. Dün kuzenler açtılar. 2-3 parça aldım. Hepsi aynı tat sonuçta bugün egzersiz yapıcam dikişlerim yeni alındı yapamadım

Henuz bakmadm yan etkilerine ama verdigi hapin yan etkilerinde ani kilo alimi yaziyor cok moralim.bozuldu sadece on gun kullanicm ama hemen boyle bir etkisini gorurmuyumki
sıkma hemen canını tatlım ihtimaller onlar işte. en azından bu süreçte diyete deva m et bozma ki ilaçlar seni etkileyip kilo aldırmasın vermesende almamış olursun eğer öyle bi etki yaparsa

beslenme tipin güzel ama meyveyi akşama bırakma o zaman kilo yapıyormuş 4 gibi en geç meyve işini bitirmek gerekiyormuş..

Yok ya ben dogumdan once 64kiloydum ozaman kilolu derdim kendime gene ama simdi bakiyorumda fotolara giydigim yakisiyomus en azindan.on kilo cidden fark ediyor sizin vermek istediginiz kiloya ben inmek icin cabaliyorum
yapmaa o kadar da kendini bitik hissetme lütfen. sen güzelsin ama zayıflayınca daha güzel olacaksın böyle düşün.

Elim alçılı dikişli olduğu için çok kilo veremedim 2 kilo vermişim. Başlangıç kilom 67 idi 65 e indim Dr. Egzersiz ya da yürüyüş yap dedi

gidecek o kilolar. bak ikimizde de ufakta olsa hareket var olacak ben inanıyorumm bu arada öğlen meksika fasulyeli salata yaptım yedim hem lezizdi hemde çok doyurdu hala acıkmadım
Meksika fasulyesini bende cok merak ediyorum ama denemeye cesaret edeemedm guzel diosan bende alaym.benimde aksam yemegim firinda balik

Meksika fasulyesini bende cok merak ediyorum ama denemeye cesaret edeemedm guzel diosan bende alaym.benimde aksam yemegim firinda balik
konserve hali biraz pahalı ama normal hali ucuzdur inşallah çok nadir alıyorum bende hep haşlanmış alıyorum bide ama çok lezzetli barbunya ile kuru fasulye arası tadı ve çok tok tuttu

İyi akşamlar hanımlar bugün doktorlar arasında mekik dokudum resmen epey yorgun birgündü. Anca öğle saatlerinde kahvaltı yapabildim şimdide akşam yemeğimden( hazırda dünkü karnabaharım vardı yoğurtladım yedim) kalktım. Dayak yemiş gibiyim duş alıp uyuyacam ama biraz zaman geçsin diye bekliyorum Buarada tartıldım hanımlar hala 71 im gidende olmamış gelende

Buarada demir ve b12 düşük çıktı, eklemlerimde ağrı var diye doktora gittim “lumbago siyatik ile” diye teşhis koydu o da üç ilaç verdi anlayacağınız tüm gün öğün gibi ilaç alacam. İnşallah kilo vermemin önünde engel olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…