Emin adımlarla zayıflıyoruz

Bende geçen yaz eşimle gündüz denize gitmedim. Her tarafım löb löb yağ bu yazda öyle olmak istemiyorum

yaa bikini giyerken bende utanıyorum bu halimle. geçen yaz havuza gittik utana sıkıla giydim inann mayo da daha kilolu gösteriyor bide
Şu resimdeki hanımın vücudu tek tipi bile taşıyor. Ben onu giyinsem anne gibi duruyorum. Tek tip mayoyu denediğimde kendimden soğuyorum

Eklentiler

• Screenshot_20190218-104324.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 30
Olmaz mı bide ben hep kilo aldım verdim aldım verdim sıkılaşmam da lazım
Bacaklarım şu kilo alıp verme işinden çok etkileniyor. Annem 4 çocuk doğurdu. 48 yaşında selüliti yok. benim de yok şu an ama çatlıyor vücudum. O yüzden biooil aldım yeniyken. Günde iki kere sürüyorum. Çatlaklarım söndü

anneminde 3 çocuk 46 yaşında ondada selülit falan yok biz sağlıksız beslenmekten böyle olduk

Gunaydin kizlar ben tartilamadim busefer ben tartinin pili bitmis sabah sabah sinirim bozuldu.ben kahvalti etmedim bir bardak yesil cay ictim sonradanda bir bardak yarim yagli sut.canim hic istemiyor bugun aksam pil alir yarin tartilirm bende ins.

Gunaydin kizlar ben tartilamadim busefer ben tartinin pili bitmis sabah sabah sinirim bozuldu.ben kahvalti etmedim bir bardak yesil cay ictim sonradanda bir bardak yarim yagli sut.canim hic istemiyor bugun aksam pil alir yarin tartilirm bende ins.
Dert etme canım ben daha tartı alamadım doktor randevumu bekliyorum tartılmak için

ben pil aldım seninki bitti

bişey yemezsen vucut kendini kilitliyomuş azda olsa bişey ye canım sıvıyla olmaz yağdan gitmez oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…