- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Yalniztombik
-
Bende geçen yaz eşimle gündüz denize gitmedim. Her tarafım löb löb yağ bu yazda öyle olmak istemiyorumBen yazın erkek arkadaşımla para biriktirip tatile çıkacağım(birşeyler aksi gitmezse) eskiden 160 boyunda ve 52 kiloydum. Vücut ölçülerim 93-65-95 şeklindeydi. O halime geri dönüp bikini giyinmek istiyorum. Bu şekilde özgüvenim düşüyor. Giydiğimi yakıştıramıyorum.
Bi ben lorcu kaldımgenelde lor yiyolar diyette ama bende sevemiyorum
Şu resimdeki hanımın vücudu tek tipi bile taşıyor. Ben onu giyinsem anne gibi duruyorum. Tek tip mayoyu denediğimde kendimden soğuyorumyaa bikini giyerken bende utanıyorum bu halimle. geçen yaz havuza gittik utana sıkıla giydim inann mayo da daha kilolu gösteriyor bide
Selülit var sanırım?Bende geçen yaz eşimle gündüz denize gitmedim. Her tarafım löb löb yağ bu yazda öyle olmak istemiyorum
Olmaz mıSelülit var sanırım?
Ben henüz tartı almadım canım en son Cuma günü tartıldım 71 dim başladık bakim yarın yada Çarşamba günü tartılacam ama verdim bence midemde ve karnımda şişlik vardı inditeşekkür ederim canım sende durumlar nasıl
ya erkekler koca göbeklerle gezerler sıkıntı yok. bizde azıcık olsun tüm gözler bizde sankiBende geçen yaz eşimle gündüz denize gitmedim. Her tarafım löb löb yağ bu yazda öyle olmak istemiyorum
bendede var doğumdan sonra olduSelülit var sanırım?
Bacaklarım şu kilo alıp verme işinden çok etkileniyor. Annem 4 çocuk doğurdu. 48 yaşında selüliti yok. benim de yok şu an ama çatlıyor vücudum. O yüzden biooil aldım yeniyken. Günde iki kere sürüyorum. Çatlaklarım söndüOlmaz mıbide ben hep kilo aldım verdim aldım verdim sıkılaşmam da lazım
o mide karındaki hafiflik hissine bayılıyorum biliyo musun :) bence sende vermişsindirBen henüz tartı almadım canım en son Cuma günü tartıldım 71 dim başladık bakim yarın yada Çarşamba günü tartılacam ama verdim bence midemde ve karnımda şişlik vardı indi
anneminde 3 çocuk 46 yaşında ondada selülit falan yok biz sağlıksız beslenmekten böyle oldukBacaklarım şu kilo alıp verme işinden çok etkileniyor. Annem 4 çocuk doğurdu. 48 yaşında selüliti yok. benim de yok şu an ama çatlıyor vücudum. O yüzden biooil aldım yeniyken. Günde iki kere sürüyorum. Çatlaklarım söndü
Bizde kendimizi öyle beğenmiyoruz canım ondan bence. Ben buaralar aynayla küsmeyi bile düşündüm bakınca sinir tavanlardaya erkekler koca göbeklerle gezerler sıkıntı yok. bizde azıcık olsun tüm gözler bizde sanki
Buarada cok guzel kilo vermissin canim tebrik ederm.anneminde 3 çocuk 46 yaşında ondada selülit falan yok biz sağlıksız beslenmekten böyle olduk
Ay inşallah bende pek bir umutluyumo mide karındaki hafiflik hissine bayılıyorum biliyo musun :) bence sende vermişsindir
Yine iyi kilo vermişsiniz ya toparlanırsınızanneminde 3 çocuk 46 yaşında ondada selülit falan yok biz sağlıksız beslenmekten böyle olduk
hemen tribe giriyoruz dimi kilo alıncaBizde kendimizi öyle beğenmiyoruz canım ondan bence. Ben buaralar aynayla küsmeyi bile düşündüm bakınca sinir tavanlarda
Dert etme canım ben daha tartı alamadım doktor randevumu bekliyorum tartılmak içinGunaydin kizlar ben tartilamadim busefer ben tartinin pili bitmis sabah sabah sinirim bozuldu.ben kahvalti etmedim bir bardak yesil cay ictim sonradanda bir bardak yarim yagli sut.canim hic istemiyor bugun aksam pil alir yarin tartilirm bende ins.
ben pil aldım seninki bittiGunaydin kizlar ben tartilamadim busefer ben tartinin pili bitmis sabah sabah sinirim bozuldu.ben kahvalti etmedim bir bardak yesil cay ictim sonradanda bir bardak yarim yagli sut.canim hic istemiyor bugun aksam pil alir yarin tartilirm bende ins.
Evet ya bir kilo alıyorum sanki on kilo almışım gibi hissediyorumhemen tribe giriyoruz dimi kilo alınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?