Emin adımlarla zayıflıyoruz

Günaydın hanımlar ben kahvaltımı yaptım bile :) 10 adet zeytin, domates ve büyük boy kupa yeşil çay. Kahvaltıda azıcık ekmek yedim bir dilim bile değil
Not: ekmek miktarını normalde programdaki gibi kahvaltıda 2 dilim öğle ve akşam yemeğinde birer dilim yiyorum ama light ekmeğim kalmamış o yüzden beyaz ekmekten dün yemedim bugünde azıcık aldım

Arkadaşlar belki biliyorsunuz ama ben kendim denedim aşırı güzel olduğu için diyet grubu sayfalarına da yazıcam.

Çikolata tadında fit toplar

10 adet hurma
Biraz yulaf
Biraz ceviz
Biraz yulaf
1 yemek kaşığı kakao

Rondodan çekip toplar haline getirince tam bir çikolata keyfi. Canınız çikolata istedikçe yiyin :)

Yulaflarım için şahane oldu bu tarif

Benim programların birinde
Hurma
Erik
Üzüm
Kayısı
İncir
1 kaşık zeytinyağı ile rondoda çekilip her sabah 1 top yeniliyordu. Tam bir efsane tat

Çikolata krizlerin için tarifini mutlaka deneyeceğim

Kesinlikle işe yarıyor :)) afiyet olsun. Sizinkinde kakao yok. Tabi çok fark ettiriyo tadı :) kakao tabi paketli. Olsun o kadar:)

Yumurta haşlıcam
Dün zeytin aldım 5-6 tane ondan yerim
Marul yaprakları
Tulum peyniri almıştım çok küçük parça ondan
Şekersiz siyah çay

Günaydın arkadaşlarr,

sabah tartıldım

başlangıç 65
güncel 62.9

1 haftadaaaa 2 kilo 100 gr vermişim çok mutluyuuum

kahvaltımı bende yaptım 2 saat oluyor 2 haşlanmış yumurta yedim. yine limonlu su içiyorum. çay içtim 1 çay bardağı.

dünde evdeydim ama arabaya çarpan adamı bulmak için dışardaydık su içemedim doğru düzgün. öğlen 1 de 1 tabak çorba 3 kaşık makarna yedim. 1 dilim ekmekte var

akşam da 5 gibiydi 5 buçukta olabilir 2 tabak çorba içtim 1 dilim ekmek yedim.

dün su akşam yatana kadar içmeye çalıştım yine.

ama yinede 2 kilo 100 gr bu tempoda 1 haftada iyi değilmi kızlarrr ( nolur iyi deyin tamam mı )

Çok iyi vermişsin

Çok iyi vermişsin
teşekkür ederim motivasyon istiyor inasn illaki birileri beğenince daha gaza geliyorum.

eşimde sabah söyleyince seviniyor 55 li kilolarına dönersen öyle çok daha güzelsin vs diye

inallah bu kez olacak. bide yazın kızkardeşimin düğünü var ordada fit olmak istiyorum çocuklu göbekli olmak değill

Ben yazın erkek arkadaşımla para biriktirip tatile çıkacağım(birşeyler aksi gitmezse) eskiden 160 boyunda ve 52 kiloydum. Vücut ölçülerim 93-65-95 şeklindeydi. O halime geri dönüp bikini giyinmek istiyorum. Bu şekilde özgüvenim düşüyor. Giydiğimi yakıştıramıyorum.

Gayet iyi canım :)

yaa bikini giyerken bende utanıyorum bu halimle. geçen yaz havuza gittik utana sıkıla giydim inann mayo da daha kilolu gösteriyor bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…