- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Yalniztombik
-
Yulaflarım için şahane oldu bu tarifArkadaşlar belki biliyorsunuz ama ben kendim denedim aşırı güzel olduğu için diyet grubu sayfalarına da yazıcam.
Çikolata tadında fit toplar
10 adet hurma
Biraz yulaf
Biraz ceviz
Biraz yulaf
1 yemek kaşığı kakao
Rondodan çekip toplar haline getirince tam bir çikolata keyfi. Canınız çikolata istedikçe yiyin :)
Yulaflarım için şahane oldu bu tarif
Benim programların birinde
Hurma
Erik
Üzüm
Kayısı
İncir
1 kaşık zeytinyağı ile rondoda çekilip her sabah 1 top yeniliyordu. Tam bir efsane tat
Çikolata krizlerin için tarifini mutlaka deneyeceğim
Aslında ona da çare bulabilirim benim diyetisyen kendi kakao unu nu veriyor hazırkilerden daha az işlenmişKesinlikle işe yarıyor :)) afiyet olsun. Sizinkinde kakao yok. Tabi çok fark ettiriyo tadı :) kakao tabi paketli. Olsun o kadar:)
Aslında ona da çare bulabilirim benim diyetisyen kendi kakao unu nu veriyor hazırkilerden daha az işlenmiş
Yumurta haşlıcamSabah 1 adet haşlanmış yumurta büyük kupa şekersiz çay
Öğlen nohut ve patlıcan sulusu(yemeğin suyu hariç) yanına büyük boy ayran
Akşam bir kase çorba ve bir çay bardağı yoğurt
Not: benim listemde çorba da yasak ama annemdeyim alternatif yoktu
Gün boyu hiç ekmek tüketmedim
Dışarda nerde satılıyor bilmiyorum canım ya kendiside üç dört ay oldu başlayalı program dahilinde veriyorYaaa... acaba satın alınacak bi yer var mı
Afiyet olsun canımYumurta haşlıcam
Dün zeytin aldım 5-6 tane ondan yerim
Marul yaprakları
Tulum peyniri almıştım çok küçük parça ondan
Şekersiz siyah çay
Dışarda nerde satılıyor bilmiyorum canım ya kendiside üç dört ay oldu başlayalı program dahilinde veriyor
Tadına pek alışık değilim onun :/Afiyet olsun canım
Lor peynirinde protein çokmuş acaba kahvaltıda diğer peynirler yerine lor mu tüketsek
Ben peynirciyim her çeşidini yerim :) sadece kaşarı kahvaltılık yiyemiyorumTadına pek alışık değilim onun :/
Çok iyi vermişsinGünaydın arkadaşlarr,
sabah tartıldım
başlangıç 65
güncel 62.9
1 haftadaaaa 2 kilo 100 gr vermişim çok mutluyuuum
kahvaltımı bende yaptım 2 saat oluyor 2 haşlanmış yumurta yedim. yine limonlu su içiyorum. çay içtim 1 çay bardağı.
dünde evdeydim ama arabaya çarpan adamı bulmak için dışardaydık su içemedim doğru düzgün. öğlen 1 de 1 tabak çorba 3 kaşık makarna yedim. 1 dilim ekmekte var
akşam da 5 gibiydi 5 buçukta olabilir 2 tabak çorba içtim 1 dilim ekmek yedim.
dün su akşam yatana kadar içmeye çalıştım yine.
ama yinede 2 kilo 100 gr bu tempoda 1 haftada iyi değilmi kızlarrr( nolur iyi deyin tamam mı )
teşekkür ederim motivasyon istiyor inasn illaki birileri beğenince daha gaza geliyorum.Çok iyi vermişsin
Ben yazın erkek arkadaşımla para biriktirip tatile çıkacağım(birşeyler aksi gitmezse) eskiden 160 boyunda ve 52 kiloydum. Vücut ölçülerim 93-65-95 şeklindeydi. O halime geri dönüp bikini giyinmek istiyorum. Bu şekilde özgüvenim düşüyor. Giydiğimi yakıştıramıyorum.teşekkür ederim motivasyon istiyor inasn illaki birileri beğenince daha gaza geliyorum.
eşimde sabah söyleyince seviniyor 55 li kilolarına dönersen öyle çok daha güzelsin vs diye
inallah bu kez olacak. bide yazın kızkardeşimin düğünü var ordada fit olmak istiyorum çocuklu göbekli olmak değill
Gayet iyi canım :)Günaydın arkadaşlarr,
sabah tartıldım
başlangıç 65
güncel 62.9
1 haftadaaaa 2 kilo 100 gr vermişim çok mutluyuuum
kahvaltımı bende yaptım 2 saat oluyor 2 haşlanmış yumurta yedim. yine limonlu su içiyorum. çay içtim 1 çay bardağı.
dünde evdeydim ama arabaya çarpan adamı bulmak için dışardaydık su içemedim doğru düzgün. öğlen 1 de 1 tabak çorba 3 kaşık makarna yedim. 1 dilim ekmekte var
akşam da 5 gibiydi 5 buçukta olabilir 2 tabak çorba içtim 1 dilim ekmek yedim.
dün su akşam yatana kadar içmeye çalıştım yine.
ama yinede 2 kilo 100 gr bu tempoda 1 haftada iyi değilmi kızlarrr( nolur iyi deyin tamam mı )
yaa bikini giyerken bende utanıyorum bu halimle. geçen yaz havuza gittik utana sıkıla giydim inann mayo da daha kilolu gösteriyor bideBen yazın erkek arkadaşımla para biriktirip tatile çıkacağım(birşeyler aksi gitmezse) eskiden 160 boyunda ve 52 kiloydum. Vücut ölçülerim 93-65-95 şeklindeydi. O halime geri dönüp bikini giyinmek istiyorum. Bu şekilde özgüvenim düşüyor. Giydiğimi yakıştıramıyorum.
teşekkür ederim canım sende durumlar nasılGayet iyi canım :)
genelde lor yiyolar diyette ama bende sevemiyorumAfiyet olsun canım
Lor peynirinde protein çokmuş acaba kahvaltıda diğer peynirler yerine lor mu tüketsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?