- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.811
- 548
- 31
- Konu Sahibi Yalniztombik
-
bende 55 kilo olan hallerim için aynısını söylüyorum. bu arada su içmek çok önemli gerçekten. ben kabızlık problemi çekiyorum affedersinama hemoroid sorunum bile var.. su içiyorum kaç gündür düzenli ve bol şekilde inanın 2 gündür o kadar rahat tuvalete gidiyorum ki. ve üstelik sanki midemden bir yük kalmış gibi hafiflemiş hissediyorum.13 kilo. Üniversitede okurken 58 dim ve çok güzeldi fiziğim
Suyu diyetten önce günde birkaç bardak içiyordum. Kilo vermeye karar verince suyun önemini anladım. Özellikle yemekle arasına mesafe koyuyorum çünkü yemekle alınan su kabızlık yapıyormuş. Yemekten yarım saat önce veya yarım saat sonra içiyorum. Limonlu suyu bir ara gripten korunmak için yapmıştım gerçekten çok etkilibende 55 kilo olan hallerim için aynısını söylüyorum. bu arada su içmek çok önemli gerçekten. ben kabızlık problemi çekiyorum affedersinama hemoroid sorunum bile var.. su içiyorum kaç gündür düzenli ve bol şekilde inanın 2 gündür o kadar rahat tuvalete gidiyorum ki. ve üstelik sanki midemden bir yük kalmış gibi hafiflemiş hissediyorum.
bugünde limonlu içiyorum suyumu 3 kere tuvalete gittim sabahtan beri. atıyorum yağları sanırım
Y Yalniztombik iyi gezmeler :) bozmaz diyeti güveniyoruz onabugün Y Yalniztombik bize katılamaz sanırım mehir çerkezine gezmeye gideceklerdi eşiyle. eşi sanırım izinli olmalı. inşallah diyeti bozmaz
ya ben çok özenemiyorum yediklerime yani özenemiyorum derken hafif yollu geçiştiriyorum öğünü. bugün sabah 2 haşlanmış yumurta 11 gibi 1 mandalina öğlen 1 kase çorba 1 tabak salata yedim şimdi sekersiz turk kahvesi içiyoum akşama da fasulye yicem susuz.Suyu diyetten önce günde birkaç bardak içiyordum. Kilo vermeye karar verince suyun önemini anladım. Özellikle yemekle arasına mesafe koyuyorum çünkü yemekle alınan su kabızlık yapıyormuş. Yemekten yarım saat önce veya yarım saat sonra içiyorum. Limonlu suyu bir ara gripten korunmak için yapmıştım gerçekten çok etkili
Asil sorunum bugün ne yiyecem oluyor
Verirsin canım midenin rahat olması güzel demekki açlık hissetmiyorsun ve miden küçülüyorya ben çok özenemiyorum yediklerime yani özenemiyorum derken hafif yollu geçiştiriyorum öğünü. bugün sabah 2 haşlanmış yumurta 11 gibi 1 mandalina öğlen 1 kase çorba 1 tabak salata yedim şimdi sekersiz turk kahvesi içiyoum akşama da fasulye yicem susuz.
bolcaa su içiyorum inanki bi ferahlama var bende ama. kilo verdimmi bilmemde midem karnımda bir rahatlama var
Canım normal dışarda olunca takip etmesi zor oluyor bide senin oğlanın masallahı varmış çikolatadan eser kalmamıştır sendekackaloribu U Ufukta_bebek kizlar yeni yazmaya musait olabildim aslinda gec gelmedik eve ama oglum delirtti beni saolsun bugun sadece oglen yemegi yedim cok az lavasla aksam yemegi yemedim sadece iki kare bitter cikolata yedim enerji lazimdi bana yoksa bu cocuga kuvvet dayanmiyor. maden suyu ictim ama normal su.pek tuketemedim disarida lavabo sorunu cekmemek icin buarada bi sure spor yasak bana bugun doktora gittim bel kemigim duzlenmis fitik suphesi var on gun igne ve hap kullanicm sonra emar cekilick doktor belini zorlama dedi yuruyus yapmaya calisicm pzartesi havalarda duzeliyormus sanirim sizler naptiniz
canım öncelikle geçmiş olsun umarım fıtık çıkmaz bende kendimde bel göbek ve mide fıtığı var diye düşünüyorum ama doktora giderek teşhis koydurmadımkackaloribu U Ufukta_bebek kizlar yeni yazmaya musait olabildim aslinda gec gelmedik eve ama oglum delirtti beni saolsun bugun sadece oglen yemegi yedim cok az lavasla aksam yemegi yemedim sadece iki kare bitter cikolata yedim enerji lazimdi bana yoksa bu cocuga kuvvet dayanmiyor. maden suyu ictim ama normal su.pek tuketemedim disarida lavabo sorunu cekmemek icin buarada bi sure spor yasak bana bugun doktora gittim bel kemigim duzlenmis fitik suphesi var on gun igne ve hap kullanicm sonra emar cekilick doktor belini zorlama dedi yuruyus yapmaya calisicm pzartesi havalarda duzeliyormus sanirim sizler naptiniz
inşallaahh :)Verirsin canım midenin rahat olması güzel demekki açlık hissetmiyorsun ve miden küçülüyor
hadi hayırlısı olsun haberdar et ama bizide mutlakaCanım normal dışarda olunca takip etmesi zor oluyor bide senin oğlanın masallahı varmış çikolatadan eser kalmamıştır sende
Benim bu son özgür günümdü sabah peynir ve salata öğlen karnabahar ve salata yedim suyu 2 litre zor içtim ama akşam son gün Şerefine azıcık patates yedim bol ayran içtim. Buarada yoğurdu ben probiyotik yoğurtla mayalıyorum hazır almıyorum. Yarın tam olarak programa başlayacağım. Menü krizleri yarın başlar benim :)
Canim ben oglanin gunduz uykusunda sabah bulasiklarini yikiyorum evi topluyorum oglana bize yemek yapiyorum atom karinca gbi kosuyorum evin icinde yani ne yapabilirsem :) ama ignelere basliyacagin ya saglik ocagi biraz uzak pazartesi havalarda duzeliyor yuruyerek gidip gelicm oraya sonra igne bitse bile hergun cikar gelirimcanım öncelikle geçmiş olsun umarım fıtık çıkmaz bende kendimde bel göbek ve mide fıtığı var diye düşünüyorum ama doktora giderek teşhis koydurmadımkendi teşhisimi kendim koyarım ben hahaha
çikoalta diyette 1 küp bitter veriyolar zaten sen 2 yemişsin ama olsun bişe olmaz. afiyet olsun.
koşu bandın vardı evde onu yavaşa alıp yürüsen aslnda oğlun gündüz uykusundayken en azından..
Ooo masallah iyi gitmis valla :)inşallaahh :)
bu sabah tartıldımmm pil aldım sonunda
65 im diye tahmin ederek başlamıştım en son tartıldığım kilo oydu.
63,9 geldim bu sabah 1 kilo 100 gr vermiş sayıyorum ben kendimi
iğneler umarım kilo aldırmayan bişelerdirrrCanim ben oglanin gunduz uykusunda sabah bulasiklarini yikiyorum evi topluyorum oglana bize yemek yapiyorum atom karinca gbi kosuyorum evin icinde yani ne yapabilirsem :) ama ignelere basliyacagin ya saglik ocagi biraz uzak pazartesi havalarda duzeliyor yuruyerek gidip gelicm oraya sonra igne bitse bile hergun cikar gelirim
aslında ben sporu sıkı tutsam 2 kilo vermiş olurdum. çünkü daha öncelerinde 1 haftada 3 veriyodum. ama yinede mutlu oldum ben öğlende marketten haşlanmış nohut alayım da nohut salatası yapayım diyorumOoo masallah iyi gitmis valla :)
Boyum 160 kilom 67 Başlangıç 3 hafta önce Şu an 65 kiloyum. Hedefim 52 kg olmakEvet arkadaslar birbirimize destek olarak zayiflicz her hafta kilo bildirimi yapilicak gunluk yediklerimiz gun sonunda yazilicak zayiflama hakkinda bilgilerimizi paylasicaz
Başlangıç :11 Şubat 2019
kackaloribu Boy:163 Kilo:65
Y Yalniztombik Boy:162 Kilo:75
Erkek arkadaşım sağolsun. O da eve tatlılar getirir. Ama ona da söyledim. Depresif hissediyorum kilolu halimle. O yüzden eve sağlıklı şeyler alınacak. Abur cubur istiyorsa alabilir. Çünkü kimse beni abur cubur yemeye zorlamıyor. İrade benim,gırtlak benimsen uyma eşine. bende aslında bu kiloyu eşimden dolayı aldım çok hızlı yer ve sürekli bşeler yer üzüm üzüme baka baka kararırmış keşke o bana uysaydı ben ona uydum durumlar fena
benim tatlıyla hiiiç aram yoktur. ben çerez ve cipse dayanamıyorummmErkek arkadaşım sağolsun. O da eve tatlılar getirir. Ama ona da söyledim. Depresif hissediyorum kilolu halimle. O yüzden eve sağlıklı şeyler alınacak. Abur cubur istiyorsa alabilir. Çünkü kimse beni abur cubur yemeye zorlamıyor. İrade benim,gırtlak benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?