Ben olsam hissetmeyi geç dava açarımMerhabalar kızlar,
Benim annem neyi var neyi yok sattı ve diğer kız kardeşimin üzerine yaptı. Babam vefat ettikten sonra mal bölüşümü yapılmadı. Biz annemiz hayattayken buna razı gelmedik annemiz rahat etsin istemiştik ama annem oturduğu 4 milyonluk evi kız kardeşimin üzerine geçirmiş. Diğer kardeşlerle bi maddi ihtiyacımız yok hiç bi zaman peşine düşmedik. Fakat anlayamadık yani biraz sinirlendik. Siz olsanız ne hissedersiniz?
Tepki verdiğimizde kıskanç damgası yedik. Hepiniz evlisiniz ihtiyacınız yok kız kardeşiniz evli değil, bana bişey olursa o size hakkınızı verir gibi abuk sabuk şeyler dinledik. Konuşup açıklama alamadık yani. Anne hayattayken bi çözüm bulunmuyor sanırım kendi rızasıyla verdiği ve bizde babamızı kaybettiğimizde kendi rızamızla miras hakkını almadığımız için.Ben olsam hissetmeyi geç dava açarım
Kız kardeşimiz bu konuda bizimle asla muhattap olmuyor. Annem öyle istedi diyor. En küçüğümüz ve karakter olarak maddiyata biraz önem veren biri. Kabul etmesine şaşırmadık annemizin buna gerek duymasına şaşırdık. Neden yaptın diye sorunca mal peşine düşmeyin diye ortalığı ayağa kaldırdı. Halbuki biz düşmedik kendisi düştü bunun derdine.Konuşmadınız mı niye böyle bir şey yapmış
Kız kardeşiniz bunu nasıl kabul etmiş
Avukata danışın en kısa sürede. Kıskançlıkla ne ilgisi var anne hiç adil değil. Allah korusun belki bosanacaksiniz para lazım olacak size? Ne saçma laflar etmişTepki verdiğimizde kıskanç damgası yedik. Hepiniz evlisiniz ihtiyacınız yok kız kardeşiniz evli değil, bana bişey olursa o size hakkınızı verir gibi abuk sabuk şeyler dinledik. Konuşup açıklama alamadık yani. Anne hayattayken bi çözüm bulunmuyor sanırım kendi rızasıyla verdiği ve bizde babamızı kaybettiğimizde kendi rızamızla miras hakkını almadığımız için.
Emin olun bu durumda aklımıza ilk gelen, kız kardeşimiz evlense ve damat annemizi istemese annemizin evi yok oldu. Böyle bi akıl işte kendini düşünmesi gerekirdi neyin hırsıyla yaptıysa kendini evsiz bıraktı. Bunu bile söylediğimde bende onlarla yaşarım bu evde otururuz diye savundu. Ya da kızkardeşim öyle kandırdı bilmiyoruz aklı da yerinde yaşlı değil annemizAvukata danışın en kısa sürede. Kıskançlıkla ne ilgisi var anne hiç adil değil. Allah korusun belki bosanacaksiniz para lazım olacak size? Ne saçma laflar etmiş
Aklı yerinde değilse daha iyi avukat hallederEmin olun bu durumda aklımıza ilk gelen, kız kardeşimiz evlense ve damat annemizi istemese annemizin evi yok oldu. Böyle bi akıl işte kendini düşünmesi gerekirdi neyin hırsıyla yaptıysa kendini evsiz bıraktı. Bunu bile söylediğimde bende onlarla yaşarım bu evde otururuz diye savundu. Ya da kızkardeşim öyle kandırdı bilmiyoruz aklı da yerinde yaşlı değil annemiz
Bahsi gecen mallar babanızın ustune miydi?Merhabalar kızlar,
Benim annem neyi var neyi yok sattı ve diğer kız kardeşimin üzerine yaptı. Babam vefat ettikten sonra mal bölüşümü yapılmadı. Biz annemiz hayattayken buna razı gelmedik annemiz rahat etsin istemiştik ama annem oturduğu 4 milyonluk evi kız kardeşimin üzerine geçirmiş. Diğer kardeşlerle bi maddi ihtiyacımız yok hiç bi zaman peşine düşmedik. Fakat anlayamadık yani biraz sinirlendik. Siz olsanız ne hissedersiniz?
Babamızın üzerindeydi dükkan ev araç vs. Hem dükkandan annemize gelir olsun aynen işletilmeye devam etsin dedik hemde annemizin ve kardeşimizin oturduğu evden hak alamayız anne hayattayken rahat rahat otursunlar uğraşmayalım diye. Bu kararımızı kız kardeşimiz de destekledi sonrası şaka gibi bir baktık annemiz kız kardeşimize satış vermiş. İnanın para değil derdimiz öyle olsa devlet bize o hakkı vermişken değerlendirirdik. İşin bizi zora sokan tarafı kız kardeşimizin zaten görüştüğü biri var ve evlenicem diye çıkar da annemizi yanında istemezse bu kadını napıcaz nerde oturtucaz? Öyle olursa giderim bakım evine maaşım var diyo inanmıyoruz bu düşüncelerine.Bahsi gecen mallar babanızın ustune miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?