- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.001
kronikmuhalif seni arkadaş olarak ekledim istersen fotolarıma bakabilirsin.
emre beyin burun ameliyatlarında her burundan aldığı fiyat aynı mı?
Ben de en başta emre ilhan ve barış çakır arasında kalmıştım. sonra emre beyin yaptığı burunları daha çok beğendiğimi farkettim, bir de emre beyin 1 tane bile memnun olmamış hastasıyla karşılaşmamamın da bu kararımda çok büyük bir etkisi oldu. Bence kesinlikle emre ilhan... Olabileceğinin en iyisini yapacaktır.Arkadaşlar aylardır doktor araştırmasındayım, Emre İlhan mı, Barış Çakır mı, Nazım Çerkeş mi? Sizce hangisi daha başarılı ve ben işyerimden 1 hafta izin alabiliyorum sadece, kullandıkları taktikler nedeniyle ameliyat sonrası iyileşme süreçleri de farklı olabiliyor. Yardımcı olan olursa çok sevinirim, kafam çok karışık...
İnternet adresindeki numarayı arayıp sekreterleriyle bağ kurabilme dışında aklıma birşey gelmiyor.kumsal beril peki emre beyle nasıl iletime geçebilirim ynaı ben randevu almak ııcn aradım ama ona mersındn gelecgımı felan sölıcem yanı aradıgım zamn bılgı vermıolar hıc
emre beyin burun ameliyatlarında her burundan aldığı fiyat aynı mı?
Şuan eski yazıları okuyorum da baya popüler olmuşum burda çok güldümGerçekten ilk 3 günüm çok fenaydı hele o kan pıhtısı ödümü koparıyodu ve suratım ciddi anlamda hemstır gibiydi çok morarmamama rağmen şişmiştim baya.Herkesin ayrı bir sorunu oluyo burnunda en büyük kan pıhtısı olan insan bendim heralde Emre bey temizlemese enfeksiyon kapabilirmis baya ciddi biseymis yani.Ama iki hafta geçince sanki hiçbir şey olmamış gibi hissediyo insan bütün acılarını unutuyo tek düşündüğü yeni güzel minnoş burnu oluyo :) Ben de ilk günler sonsuza kadar bu acıları ve şişlikleri çekicem eyvah falan diye düşünmüştüm ama geçti bitti gitti.Sizin de öyle olucak emin olun iyice güzelleşiceksiniz :)
Acik teknikle yapıyor ki bu benim de araştırdığım kadarıyla daha avantajlı ve daha garantili bir yöntem. Barış bey ise hep kapalı yapıyormuş. 9. Gunüm olmasına rağmen 0 kesi izi diyebilirim. Keserek yapıyor, kırmıyor.alci kullanıyor. Tamponlar silikon ve ici delik oluyor. Nefes alabiliyorsun onlar varken. 5. Gün de hepsini çıkarıyor. Tampon çıkarken gene 0 acı. Evet fiyat 5500 tl.Bir de bişey daha mera ediyorum, Barış Çakır'ı çok araştırmıştım, detaylı olarak biliyorum da, Emre İlhan ismi son 1 haftadır girdi kafama, ameliyatlarını açık mı kapalı mı yapıyor, kırarak mı törpüleyerek mi ve sonrasında alçıyla tampon kullanıyor mu? Emre İlhan'a ameliyat olan arkadaşlar plsss.... :) ve fiyat sanırım 5500 tl dimi?(ilk ameliyatım olucak)
Acik teknikle yapıyor ki bu benim de araştırdığım kadarıyla daha avantajlı ve daha garantili bir yöntem. Barış bey ise hep kapalı yapıyormuş. 9. Gunüm olmasına rağmen 0 kesi izi diyebilirim. Keserek yapıyor, kırmıyor.alci kullanıyor. Tamponlar silikon ve ici delik oluyor. Nefes alabiliyorsun onlar varken. 5. Gün de hepsini çıkarıyor. Tampon çıkarken gene 0 acı. Evet fiyat 5500 tl.
Çok teşekkür ederim cevapların için, ancak kapalı teknik daha iyi değil mi, açık teknikle iz kalıyor, artık hiçbir doktor açık yapmıyor, birsürü doktorla görüştüm hepsi kapalı yapıyor artık... ki benim cildim beyaz ve yapısal olarak sivilceden bile iz yapıyor, çok hassas, çocukluğumda koluma batmş küçük bir cam kesiğinin izi bile duruyor hala, ben açık yöntemle olsam, ömür boyu kalır heralde, şahsen açık yöntemi istemem ben...
ben 3.gününü gördüm yok ya bana böyle olmaz dedim aynılarını yaşadım sende biliyosun kan pıhtısı dışında :) evet ilk 3gün zor ama sonrasında geçiyor iyiki olmuşum diyorum şu an :)
bnde sonuna kadar katılıyorum sana burundaşım
sen iyisin heralde dünden sonra nefes alabiliyomusunnn:44: benim bi burun deliğim açıldı diğeri kapalı
Benim de sol taraf açıldı sağ hala kapalı. yanmış olan etleri aldı meğersem onlar tıkıyormuş burnumu. sağdan almadıdaha tam kıvama gelmemiş, hala tıkalı o yüzden.
aaaaa bi de burnunu gördünmü bandaj değişirken dg62?
yaaa benimki çok komik biri açılıyor diğeri kapanıyor tam ikisi açıldı diye seviniyorum sonuç yine hüsran :44: sabah nefes alabiliyorum sandım bir sevindimki sormason günler bunlar düzelcek az kaldı
eveet senden sonra beni aldılar gördüüüm sonunda çok sevdiimmm ben bile beğendim düşün artık :) ucu çok şiş ama şekil olarak çok beğendim
ameliyat ücretini öğrenebilirmiyimm??
hahahahh, nöbetleşe idare ediyolar desene :))) aman aman ikisinin birden tıkalı olmasından iydir boşver. bence de pazartesi herşey bitecek :)
yaaaaa çok sevindimmmm, çok da merak ettiiiiiiiiim! daha da çok seveceksin demek ki ilerde ne güzel. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?