- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.021
sen iyisin heralde dünden sonra nefes alabiliyomusunnn:44: benim bi burun deliğim açıldı diğeri kapalı
valla dun tampnlar alındıktn sonra bı nefes aldmkı beynıme kadr hıssettm havayı:) bu yasa kadr nasıl boyle yasamısım dedım nefes alabılıyorm cok sukur ama bende aynı grıplı gıbıyım artık zamanla ılescz kı bızım cok daha sabırlı olmamız lazım
kronikmuhalif seni arkadaş olarak ekledim istersen fotolarıma bakabilirsin.
ben de senin gibi düşünmedim değil.bir de burnum fena değildi zaten, yani risk çok büyüktü ama yaptıklarından 1 tane bile şikayetçi olan olmadığı için karar verdim ve oldum. eğer 1 kişi bile memnun kalmamış olsaydı çok samimi söylüyorum bu riski göze almazdım. Ki ben de bu siteden buldum emreyi. her doktorla ilgili iyi veya kötü yorum yapılabildiğine göre neden emre için de yapılmasın? böyle birşey mümkün olmadığına göre demek ki emre gerçekten çok iyidir en azından hastalarını memnun edebiliyor diye düşünmüştüm. ve bin şükür ki ben de çok memnunum darısı ameliyatı düşünenlerin başına...
yaa süpeerr nefes alabiliyosun seen ben alamıyorum sabah alıyorum sandım havalara uçtum ama yok alamıyorumbir kaç güne düzelir diye umuyorum aynen bizim daha sabırlı olmamız lazım kalın derili olarak:)
hadi ya 10bınmııı daha nelrrrr.ya aklımda hala emre ılhan varda oda revizyon için cok pahalı ama ya oda 9bin ben sadece burnum cok kalkık onu ındırtecem okdar alırmıkı ya sanmıyorum alsında ama sekreterını aradım 9bınden başlyoms ah bı emre beyle görusebılsem ama imkansız..)[/QUe
eğer cok rahatsız edici deilse durum bence yeniden ameliyat olma sonra düzeltireym derken daha kötü olması
ınsallah cnm snde rahat rahat nefes alırsın.ya benm sol burun kanadım cok kasınıyo ve hıssetmıyorm hıc ama sagda bısey yok sende oyle bı sorun varmı
ameliyat sonrası sizi görenler burnunuzn estetik oldugunu hemen anlıo mu? dogal olması da benm icin cok önenmli
Yapılabilir tatlım, geçen emre beyin facebook adresindeki durumunda burun ameliyatının mevsimi yoktur yazıyordu. ve evet dediğin gibi güneşe çıkmamak lazım.ağustosta da ameliyat yapılabilir dimi önemli olan güneşe çıkmamak sanrım
Valla benim daha 11. günüm bandajım çıkmadı. pazartesi çıkacak 2 gün var. Umarım anlamazlar estetik olduğunu, benim de en büyük arzum doğal olmasıydı. gerçi eski burnumu çoğu kişi estetik zannediyordu, şimdi de anlarlarsa çok değişiklik olmayacak ama umarım doğal görünür. zaman ilerledikçe paylaşırım insanların tepkilerini.
Yapılabilir tatlım, geçen emre beyin facebook adresindeki durumunda burun ameliyatının mevsimi yoktur yazıyordu. ve evet dediğin gibi güneşe çıkmamak lazım.
eveeeet şişler insin istediğim gibi olacak inşşş bende seninkinin bandajsız halini merak ediyoruuuuummm pzt aynı saatte ordayız zaten görücem mutlaka bandajsızzz:)ama belli şimdiden minicik çok tatlı burun olcak o :)
kumsalberil bi şey sorucam seni bekleme salonunda gördm sanırım.. avatarında kumralsın ama orada sarışın görmüştüm, yanılıyor muyum?
edit: tama evet öyleymiş:)
sızde mı ptesı gıtceksınız yıne bnmde ptsesı randevm 6da sızınkı kacta:)yaa burnuma nazar degdı bılıyomsn tıkandı hıh ya:))
evet canım bende pzt 6da ordayım:) bantlarım cıkıyor artıkaaa tıkandımııı burnun benimkilerde açıldı şansa bak tonimerle yatıp kalkıyorum ben ondan heralde kesin nazar değdi
hadi ya 10bınmııı daha nelrrrr.ya aklımda hala emre ılhan varda oda revizyon için cok pahalı ama ya oda 9bin ben sadece burnum cok kalkık onu ındırtecem okdar alırmıkı ya sanmıyorum alsında ama sekreterını aradım 9bınden başlyoms ah bı emre beyle görusebılsem ama imkansız..)[/QUe
eğer cok rahatsız edici deilse durum bence yeniden ameliyat olma sonra düzeltireym derken daha kötü olması
evet gercwektne cok rahatsızım cok huzursuzum ben dogal bı burun ıstemıstım cok kalkık oldugu ıcın herkes estetıkmı oldun dıo tanımayanlar bıle burnunuz estetıkmı şeklı cok guzel dıolar ama ben rahatsız oluyorum yanı oakdar bellı düşün yanı yemn ederm 3ayıda bı doldursam dıer 3ay hemncık geçer allahın ıznyle.)
evet gercwektne cok rahatsızım cok huzursuzum ben dogal bı burun ıstemıstım cok kalkık oldugu ıcın herkes estetıkmı oldun dıo tanımayanlar bıle burnunuz estetıkmı şeklı cok guzel dıolar ama ben rahatsız oluyorum yanı oakdar bellı düşün yanı yemn ederm 3ayıda bı doldursam dıer 3ay hemncık geçer allahın ıznyle.)
senn kendini nasıl mutlu edecegin önemli sen böyle mutsuzsan olmalısın bence de :)
arkadaşlar burnunuzdakı şişlik aşağı yukarı ne zaman indi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?