emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

sen iyisin heralde dünden sonra nefes alabiliyomusunnn:44: benim bi burun deliğim açıldı diğeri kapalı

valla dun tampnlar alındıktn sonra bı nefes aldmkı beynıme kadr hıssettm havayı:) bu yasa kadr nasıl boyle yasamısım dedım nefes alabılıyorm cok sukur ama bende aynı grıplı gıbıyım artık zamanla ılescz kı bızım cok daha sabırlı olmamız lazım

yaa süpeerr nefes alabiliyosun seen ben alamıyorum sabah alıyorum sandım havalara uçtum ama yok alamıyorum bir kaç güne düzelir diye umuyorum aynen bizim daha sabırlı olmamız lazım kalın derili olarak:)

ameliyat sonrası sizi görenler burnunuzn estetik oldugunu hemen anlıo mu? dogal olması da benm icin cok önenmli

yaa süpeerr nefes alabiliyosun seen ben alamıyorum sabah alıyorum sandım havalara uçtum ama yok alamıyorum bir kaç güne düzelir diye umuyorum aynen bizim daha sabırlı olmamız lazım kalın derili olarak:)

ınsallah cnm snde rahat rahat nefes alırsın.ya benm sol burun kanadım cok kasınıyo ve hıssetmıyorm hıc ama sagda bısey yok sende oyle bı sorun varmı

ınsallah cnm snde rahat rahat nefes alırsın.ya benm sol burun kanadım cok kasınıyo ve hıssetmıyorm hıc ama sagda bısey yok sende oyle bı sorun varmı

evet olabiliyor bazen öyle o taraf daha çok şiştir ondan hissetmiyosundur kaşıntı bende de var sordum normal dedi emre bey

ameliyat sonrası sizi görenler burnunuzn estetik oldugunu hemen anlıo mu? dogal olması da benm icin cok önenmli

Valla benim daha 11. günüm bandajım çıkmadı. pazartesi çıkacak 2 gün var. Umarım anlamazlar estetik olduğunu, benim de en büyük arzum doğal olmasıydı. gerçi eski burnumu çoğu kişi estetik zannediyordu, şimdi de anlarlarsa çok değişiklik olmayacak ama umarım doğal görünür. zaman ilerledikçe paylaşırım insanların tepkilerini.

ağustosta da ameliyat yapılabilir dimi önemli olan güneşe çıkmamak sanrım
Yapılabilir tatlım, geçen emre beyin facebook adresindeki durumunda burun ameliyatının mevsimi yoktur yazıyordu. ve evet dediğin gibi güneşe çıkmamak lazım.

kumsalberil bi şey sorucam seni bekleme salonunda gördm sanırım.. avatarında kumralsın ama orada sarışın görmüştüm, yanılıyor muyum?

edit: tama evet öyleymiş:)

Son düzenleme:

sızde mı ptesı gıtceksınız yıne bnmde ptsesı randevm 6da sızınkı kacta:)yaa burnuma nazar degdı bılıyomsn tıkandı hıh ya:))

kumsalberil bi şey sorucam seni bekleme salonunda gördm sanırım.. avatarında kumralsın ama orada sarışın görmüştüm, yanılıyor muyum?

edit: tama evet öyleymiş:)

:) avatarımdaki foto 2 yıl öncesine kısa bir süre kumral olduğum döneme ait. sarışın olan bir daha vazgeçemiyor sarıdan o yüzden olmadan önce iyi düşünün :))) Senin foton olamadığı için ben seni çıkaramadım. :)

sızde mı ptesı gıtceksınız yıne bnmde ptsesı randevm 6da sızınkı kacta:)yaa burnuma nazar degdı bılıyomsn tıkandı hıh ya:))

evet canım bende pzt 6da ordayım:) bantlarım cıkıyor artık aaa tıkandımııı burnun benimkilerde açıldı şansa bak tonimerle yatıp kalkıyorum ben ondan heralde kesin nazar değdi

evet canım bende pzt 6da ordayım:) bantlarım cıkıyor artık aaa tıkandımııı burnun benimkilerde açıldı şansa bak tonimerle yatıp kalkıyorum ben ondan heralde kesin nazar değdi

oo ne guzel hadi gozun aydin benden once alsalar senide bari gorsem burnunu:) masallah diyim sana o zmn bidaha tikanmaz insallah kendi kendimi nazar ettim he:) o zmn yarin yine gorusmek uzere

ben burnumu profilden hiç sevmiyorum ama bi türlü de amleiyat olamıyorum,emre ilhan,naci çelik,barış çakır derken beynim çorba oldu,zaten korkuyorum amleiyat olmaktan,bi de herkes ayrı doktıor edı söyleynce bi türlü karar veremiyorum :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…