- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.041
arkadaşlar burnunuzdakı şişlik aşağı yukarı ne zaman indi?
Fotografların varmı canım ne kadar oldu sen ameliyat olalı tam olarak bn daha önceki yorumlarına rastlamistim Face sen ekledim bı kaç kere ama kabul etmedin bnmde sisliklerim var o yüzden cok merak ediyorum seninkini
öyle mi? kusura bakma tanımadıklarımı kabul etmıyorum genelde tekrar ekle kabul ederim canım. fotoğraflar genelde yansıtmıyor cok sıs,kötü duranları da ben koymuyorum zaten.. benım 6ay olacak 1 hafta snra ama şişliklerim inmiyor bı turlu cıldırıcam artık bu kadar şişlikpes dıyorum bende bır sıkıntı var heralde...
senn kendini nasıl mutlu edecegin önemli sen böyle mutsuzsan olmalısın bence de :)
evet cnm teşekkür edermm.)
hanımlar,
operasyondan 1 hafta sonra burnunuzun içinde bitiren sertleşmiş kirleri (kan-mukus karışımı) nasıl temizliyorsunuz?
bir losyon?
bir merhem?
bademyağı?
ilaç?
öyle mi? kusura bakma tanımadıklarımı kabul etmıyorum genelde tekrar ekle kabul ederim canım. fotoğraflar genelde yansıtmıyor cok sıs,kötü duranları da ben koymuyorum zaten.. benım 6ay olacak 1 hafta snra ama şişliklerim inmiyor bı turlu cıldırıcam artık bu kadar şişlikpes dıyorum bende bır sıkıntı var heralde...
Üzülme canım geçecektir illa odem iğnesi yapılıyormuş bide ufak bı operasyonla aliniyomus Emre bey ne diyo peki bu duruma bu arada adım Nilüfer eklicem canm seni tekrar
fınddy canım sen ne durumdasın? ben senin önerdiğin çayı denedim küçük değişiklikler var gibi çok az inme oldu ama sanki çoook az.hatta hala deniyorum o bitki çaylarını.
bıtkı cayı konusunda baya bı uyarı yapıldı ıcmeyın sakın kanama yapar dıye.bı zararı olmaz mı acaba ıcmenızde
Tatlım ben tonimeri kulalanıyorum günde 3 kez o baya temizliyor. Bi keresinde sümküreyim dedim yavaş yavaş, kanama oldu ve uzun süre durmadı. damla damla kanadı, sakın sümkürme. Bir de benim içi çok kuruyor onun için badem yağı kullanmayı düşünüyorum.hanımlar,
operasyondan 1 hafta sonra burnunuzun içinde bitiren sertleşmiş kirleri (kan-mukus karışımı) nasıl temizliyorsunuz?
bir losyon?
bir merhem?
bademyağı?
ilaç?
Alıntı yapmak istediğin kişinin yazısının altında "alıntı ile cavapla" yazısı var, onu değil, onun yanındaki konuşma balonu ve artı işareti olan bir işaret var ona tıkla, ardından başka birininkine de aynı işlemi yap ve konuya cevap ver dediğinde yazacağın yorum kısmında onların yazıları otomatik olarak sayfana gelecek.arkadaşlar alıntıyla cevap verirken birden fazla alıntı nasıl ekliyosunuz?? konu dışı oldu ama forumda da bulamadım kk forum yazışma özürlüyüm valla.
kumsal beril sadece deneme yapıyorum teşekkürler. zannedersem oldu:)Tatlım ben tonimeri kulalanıyorum günde 3 kez o baya temizliyor. Bi keresinde sümküreyim dedim yavaş yavaş, kanama oldu ve uzun süre durmadı. damla damla kanadı, sakın sümkürme. Bir de benim içi çok kuruyor onun için badem yağı kullanmayı düşünüyorum.
Alıntı yapmak istediğin kişinin yazısının altında "alıntı ile cavapla" yazısı var, onu değil, onun yanındaki konuşma balonu ve artı işareti olan bir işaret var ona tıkla, ardından başka birininkine de aynı işlemi yap ve konuya cevap ver dediğinde yazacağın yorum kısmında onların yazıları otomatik olarak sayfana gelecek.
1 ay kesimlikle içmemek lazım ben de 1 aydan sonra başlamıştım.bıtkı cayı konusunda baya bı uyarı yapıldı ıcmeyın sakın kanama yapar dıye.bı zararı olmaz mı acaba ıcmenızde
Arkadaslar telefon ıle randevu almak ıstendıgınde en erken kac gun sonraya randevu verebılıyorlar ve ılk gorusmeden ne kadar sure sonra ya amelıyat olabılırız
yaklasık olarak bır tarıh verebılır mısınız ben sehır dısından gıdecegım ve ıs yerınden ona gore ıznımı planlamam gerekıyor
yardımcı olabılırsenız cok sevınırım
kaçıncı gün banyo yapmaya başladınız? şampuan değmesi sakıncalı sanırım bir süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?