emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

pkı ilk görüşmeden sora mı randevu verıyor yanı mesela ben smdı 2bucuk ay once amlyat oldum mart yada nısan gıbı randevu alıp ıstanbula glsem nemzana sence randevu verır yanı cok uzun sureye amelıat verırse tekrar gelip gıtmek cok z<or bnm ıcın

revizyon için 6 aydan fazla bekle bence durum o kadar cıddımı hemen 6 ay dolunca amelıyat olucaksın çunku tam olarak ınmemıs olucak ve burun dokularında uyum saglamamış olucak

revizyon için 6 aydan fazla bekle bence durum o kadar cıddımı hemen 6 ay dolunca amelıyat olucaksın çunku tam olarak ınmemıs olucak ve burun dokularında uyum saglamamış olucak

evet cnm ben cok mutsuzum gercekten ya yanı kalkıklıgı ındırtmek ıcın sırf 6ay hemen gecsın dıe beklyıorum aynı sanatcıların burnu gıbı olmus kalkık ben dogal ıstemıstım ama olmadı gercektn yanı bıan once gecsın dıe beklıyorum

hayır almadım daha işte alcam nisan ıcın ama nası olacak tanıdıgm felan hıc yok cok zor olacak ya

tek basıma gittim istanbula Onur beye ameliyat olacaktm herseyi ayarlamıstım birgün önce gece cok korktum ameliyat olmadn döndm geldim.Korkuo insan yannda seni cesaretlendireck birileri olmalı bi de ameliyat sonrasını düsündm..şimdi Emre beye olmayı düsünüyorum

ben olmadım ama görüşmelerimiz oldu fiyat cok abartılı geldi bana 10.000den baslıomus..ekstra masraflarda cıkıomus

hadi ya 10bınmııı daha nelrrrr.ya aklımda hala emre ılhan varda oda revizyon için cok pahalı ama ya oda 9bin ben sadece burnum cok kalkık onu ındırtecem okdar alırmıkı ya sanmıyorum alsında ama sekreterını aradım 9bınden başlyoms ah bı emre beyle görusebılsem ama imkansız..)

evet yanında bırınlerının sana destek cıkanın olması lazım ya benım ikıncı amelıyatım olacgı ıcın pek korkmuyorum..bosver vardır bundada bi hayır cnm bnm.. bencede emre beyı dusun derım fotolarına baktım yaptıgı burunların gercektne cok guzel yaaaa

evet bende Emre bey diyorum ama bu kadar iyi yorum yapılması acaba gercekten bu kadar iyi mi sorusunu getirio insann aklına ?

Son düzenleme:
evet bende fotografları görünce Emre bey diyorum ama bu kadar iyi yorum yapılması acaba gercekten bu kadar iyi mi sorusunu getirio insann aklına ?
ben de senin gibi düşünmedim değil.bir de burnum fena değildi zaten, yani risk çok büyüktü ama yaptıklarından 1 tane bile şikayetçi olan olmadığı için karar verdim ve oldum. eğer 1 kişi bile memnun kalmamış olsaydı çok samimi söylüyorum bu riski göze almazdım. Ki ben de bu siteden buldum emreyi. her doktorla ilgili iyi veya kötü yorum yapılabildiğine göre neden emre için de yapılmasın? böyle birşey mümkün olmadığına göre demek ki emre gerçekten çok iyidir en azından hastalarını memnun edebiliyor diye düşünmüştüm. ve bin şükür ki ben de çok memnunum darısı ameliyatı düşünenlerin başına...

resım yüklerımde şuan pcde resmim yok işyerıden gırdgım ıcın nete gırecem bıara yüklerımozman hak verırsınız bana nekdar kalkık olduguna yanı tek sorun o

Arkadaşlar aylardır doktor araştırmasındayım, Emre İlhan mı, Barış Çakır mı, Nazım Çerkeş mi? Sizce hangisi daha başarılı ve ben işyerimden 1 hafta izin alabiliyorum sadece, kullandıkları taktikler nedeniyle ameliyat sonrası iyileşme süreçleri de farklı olabiliyor. Yardımcı olan olursa çok sevinirim, kafam çok karışık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…