- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.981
inşallah yaa.ben arastırma ıcerısındeyım zaten keşke tanıdıgm cıksa dıyorum unuutugum bırılerı avrdır dıe belkı.))ama nafile insallah ozamana kadar olur belkı bı akrabam vardır unutuugumkeske ısytanbulda olsaydımmm
bozguneycım ıstanbula gelırsen ben sana yardımcı olurum canım
Merhaba, benim daralttı ve 8 gün olmsına rağmen kesi izleri bile belli olmuyor.
sen istanbulda değilsin galiba. Ama olsun yurt dışından bile gelenler var, sen yeterki burada kalacak biyer ayarla. bi de sonunu düşünen kahraman olamaz sen bir adım at gerisi gelir. Ben de senin gibi düşünmüştüm ama oldu bitti nasıl geçti anlamadım, şaka gibi. :))
pkı ilk görüşmeden sora mı randevu verıyor yanı mesela ben smdı 2bucuk ay once amlyat oldum mart yada nısan gıbı randevu alıp ıstanbula glsem nemzana sence randevu verır yanı cok uzun sureye amelıat verırse tekrar gelip gıtmek cok z<or bnm ıcın
bozguneycım ıstanbula gelırsen ben sana yardımcı olurum canım
cnmmmmmmm gercektenmııı.)
revizyon için 6 aydan fazla bekle bence durum o kadar cıddımı hemen 6 ay dolunca amelıyat olucaksın çunku tam olarak ınmemıs olucak ve burun dokularında uyum saglamamış olucak
hayır almadım daha işte alcam nisan ıcın ama nası olacak tanıdıgm felan hıc yok cok zor olacak ya
peki onur erola amelıyat olanınız varmı? nehır erdoganı n doktorunu bılen varmı pekı bıde onu sorım.))
cnmmmmmmm gercektenmııı.)
tabıkı canımm bu arada hotmailden benı ekledıysen ordan maılleşebılırız msn e gıremıyrum ama şirketten,bu arada kalkıklık konusunu doktorunla goruştun mu bana kalkıklık ıcın masaj vermıştı aşağı cekme orada dıkışler varmış onları esnetebılıyormuşsın 6 aya kadar da işe yarar dedı ama şimdi benım çok kalkık degıl zaten ınıcek dıyorlar aşağı çekersem çok ııner duşer dıye korkuyorum sen bır doktoruna sorsana şu kalkıklık meselesını tek problem oysa,bu arada onur erola amelıyat olmayın bence hakkında çok araştırma yaptım pek tavsoye etmıyorlar,bur da da var zatn yorumlar hakkında
ben olmadım ama görüşmelerimiz oldu fiyat cok abartılı geldi bana 10.000den baslıomus..ekstra masraflarda cıkıomus
tek basıma gittim istanbula Onur beye ameliyat olacaktm herseyi ayarlamıstım birgün önce gece cok korktum ameliyat olmadn döndm geldim.Korkuo insan yannda seni cesaretlendireck birileri olmalı bi de ameliyat sonrasını düsündm..şimdi Emre beye olmayı düsünüyorum
tabıkı canımm bu arada hotmailden benı ekledıysen ordan maılleşebılırız msn e gıremıyrum ama şirketten,bu arada kalkıklık konusunu doktorunla goruştun mu bana kalkıklık ıcın masaj vermıştı aşağı cekme orada dıkışler varmış onları esnetebılıyormuşsın 6 aya kadar da işe yarar dedı ama şimdi benım çok kalkık degıl zaten ınıcek dıyorlar aşağı çekersem çok ııner duşer dıye korkuyorum sen bır doktoruna sorsana şu kalkıklık meselesını tek problem oysa,bu arada onur erola amelıyat olmayın bence hakkında çok araştırma yaptım pek tavsoye etmıyorlar,bur da da var zatn yorumlar hakkında
onunda ismini duydum bı kac kısıden sormak istedim cnm azsonra ekliyorum seni tammı cnmm bana numraını verebılrmsın ıstersne cunku msn acamıyorum burdan cıkınca geç oluyr konusalım tmm bana masajın naıl ypıldıgnıda söyleyebılrmıısnnnn tam oalrka nası yapıyosun onu.. doktoruma söledım ınecek bıraz dedı ama asırı kalkık oldugunııcn azcık ınsede bıse deısmez bence bak resmlerımı atcaM BIARA NETE GIREBILGIM zmana ozman hak verrısın
Bence emre beye karar verirsen görüşmelerini ve ameliyatını bir seferde yapar kolaylık olsun diye. bence arayıp sor, durumunu anlat, kalacak yer sorunun olduğunu söyle, mutlaka yardımcı olacaklardır.ya evet ama 2bı amelıyat dusunuyorum cunku gercekten cokkalkık havada duruyo resmen emre beyı dusnuyorumda oda nası olcak 2 kez görusmeye cagıryormus benım mayısta olmam lazım 15gunluk yıllk ıznm var ona gore naıs ayarlama yapcam bılemıyorum vede hıc tanıdıgm yok ıstanbuldaaa.
randevuyu 3 ay sonraya verebiliyorlar en erken mesela şu an mayısa veriyorlarmış ameliyat için.çok yoğun çünkü. Ama eğer emre beyi tercih edersen bence hayatının en iyi kararını vermiş olursun revizyonlarda çok iyi, mutsuzsan o paraya değer. bi de resim yüklesene tatlım merak ettik, biz de fikrimizi söyleyelim.pkı ilk görüşmeden sora mı randevu verıyor yanı mesela ben smdı 2bucuk ay once amlyat oldum mart yada nısan gıbı randevu alıp ıstanbula glsem nemzana sence randevu verır yanı cok uzun sureye amelıat verırse tekrar gelip gıtmek cok z<or bnm ıcın
revizyon için 6 aydan fazla bekle bence durum o kadar cıddımı hemen 6 ay dolunca amelıyat olucaksın çunku tam olarak ınmemıs olucak ve burun dokularında uyum saglamamış olucak
evet benim de bildiğim kadarıyla 6 ay beklemek gerekiyor. eski burnunla kıyasladığında hangisi daha iyiydi sence bozgüney?
evet yanında bırınlerının sana destek cıkanın olması lazım ya benım ikıncı amelıyatım olacgı ıcın pek korkmuyorum..bosver vardır bundada bi hayır cnm bnm.. bencede emre beyı dusun derım fotolarına baktım yaptıgı burunların gercektne cok guzel yaaaa
ben de senin gibi düşünmedim değil.bir de burnum fena değildi zaten, yani risk çok büyüktü ama yaptıklarından 1 tane bile şikayetçi olan olmadığı için karar verdim ve oldum. eğer 1 kişi bile memnun kalmamış olsaydı çok samimi söylüyorum bu riski göze almazdım. Ki ben de bu siteden buldum emreyi. her doktorla ilgili iyi veya kötü yorum yapılabildiğine göre neden emre için de yapılmasın? böyle birşey mümkün olmadığına göre demek ki emre gerçekten çok iyidir en azından hastalarını memnun edebiliyor diye düşünmüştüm. ve bin şükür ki ben de çok memnunum darısı ameliyatı düşünenlerin başına...evet bende fotografları görünce Emre bey diyorum ama bu kadar iyi yorum yapılması acaba gercekten bu kadar iyi mi sorusunu getirio insann aklına ?
Bence emre beye karar verirsen görüşmelerini ve ameliyatını bir seferde yapar kolaylık olsun diye. bence arayıp sor, durumunu anlat, kalacak yer sorunun olduğunu söyle, mutlaka yardımcı olacaklardır.
randevuyu 3 ay sonraya verebiliyorlar en erken mesela şu an mayısa veriyorlarmış ameliyat için.çok yoğun çünkü. Ama eğer emre beyi tercih edersen bence hayatının en iyi kararını vermiş olursun revizyonlarda çok iyi, mutsuzsan o paraya değer. bi de resim yüklesene tatlım merak ettik, biz de fikrimizi söyleyelim.
evet benim de bildiğim kadarıyla 6 ay beklemek gerekiyor. eski burnunla kıyasladığında hangisi daha iyiydi sence bozgüney?
evet bılıyorum emre bey gercekten cok dusunuyorum yanı bı kez pısman oldum bıda olmak ıstemıyorum ya orda bı akrabam olsa bıle gercekten npara bırıktırp gıtmeye razıyım yıne ama cok zor gercekten sehır dısından gelmek hıc ıstanbula gelmedım cok zorlanırım yanı emre beye e maıl atım belkı cvp verır.)buarada senın eskı burnunda cok kötu dııl ama suan daha guzel olmustur emınım..)
antiope eskı burnumla kıyasladıgım zaman suan cok kalkık olmamış olsaydı bu derdım ama kı daha once yaasadıklarımı görmus olsaydım öle bı ımkan olsaydı .)tabıkıde asla dokundurtmazdım aslaaaa ve kararımdanda vazgecmezdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?