emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

hanımlar,

operasyondan 1 hafta sonra burnunuzun içinde bitiren sertleşmiş kirleri (kan-mukus karışımı) nasıl temizliyorsunuz?
bir losyon?
bir merhem?
bademyağı?
ilaç?

canımm emre bey bademyagı veriyor zaten kulak çöpüyle burnuna fazla sokmadan badem yagını sur yumusatıyor ayrıca tonımeri 3 saatte bir sıktım ben

Arkadaslar emre bey hangı hastanede yapıyor amelıyatlarını ınternette arastırdım bır de forumdan arastırdım ıkısınde farklı yazıyor ?

Ayrıca amelıyattan sonra kac gun ıst da kalmak gerekıyor? Amelıyattan sonrakı asamaları (kacıncı gunde neler yapılacagını anlatabılır mısınız) (amelıyattan sonrakı gunlerde tekrar doktor kontrollerı kac gun devam edıyor?

yeni gittim emre bey e ve nisan ayına aldım ameliyat tarihini. ameliyattan iki hafta önce de tekrar bir görüşme için gidiliyor. sonra da ameliyat.
web sitesinde fotoğraf gönderip yorum istememiştim ben ama senin de denemen de bir zarar yok bence. neden denemeyesin. gönder fotoğrafını bakalım. vereceği cevap seni tatmin edecek mi?
gerçi mail ortamında görüşmek elbette yüzyüze görüşmeye benzemez ama o da bir adımdır bana göre.

cok tesekkur ederım cevabn ıcın umarım cok memnun olursun bende bu hafta arayıp kendısını randevu alıcam ama arayacagımı dusunmek bıle heyecanlandırıyor benı :):):)

bende şişlik morluk çok oldu diye koymadım şu anda da göz altımda hafif morluk var gözlerimin içi kanlı onlar geçsin koyucam 1 hafta sonra falan:)

umarım cok cok yakın zamanda gecer tum agrıların morlukların canım

bu arada gecmıs yazılardan senın maıl adresını gordum canım oradan bır kac soru sordum uygun oldugunda bakıp bana gerı donus yapabılırsen cok mutlu edersın benı

ben amelıyat olduğumdan berı burnumun sol tarafı ılk zamanlara gore baya indi genelınde de bır değişim oldu tabıkı ama sağ taraf hala cok şiş ucu da hala çok şiş inmedi bir türlü. emre bey bekleyelım dedi. ınsallah gere kalmaz... ucu sis olduğu ıcın yuvarlak ve küt duruyor top gbı bıraz ucu ınse burnum duzelecek dıye tahmın edıyorum ama... bakalım:26:

benim 2hhafta oldu ama yine korkuyorum ya emre bey yapabilirsin dedi gerçi

peki şampuanı ne zaman değdirebiliyoruz ?

korkcak bısey yok cnm ya ılk gunlerde annem yardım edıyodu ama smdı kendı ısımı kendım goruyorum ama yınede annem yanımda oluyo nolur nolmzz:26: basını one dogru egmedıgın sure sorun yok emre beyın hemsıresıne sormustum guzelce anlatmıstı saolsun:) benım yarın son kontrlm var sorcaktım zatn soyle yuzumu kopuklu kopuklu ne zmn yıkayabılırım dıe hemn cvp yazarım sanada:) senn gozlerın nasıl oldu cnm bnmkı gıtmeye basladı bıraz ama yınede bellı oluyo herkez korkuo benden hehe:)))

yuzunuzdekı morluklar ve sıslıkler ne kadar kalıyor yaklasık olarak ? Yanı kac gun sonra dısarıya cıkılabılır yada ıse gıdılebılır ?

yuzunuzdekı morluklar ve sıslıkler ne kadar kalıyor yaklasık olarak ? Yanı kac gun sonra dısarıya cıkılabılır yada ıse gıdılebılır ?

bugun 12.gunum gozumun altında azcık kaldı morluklarım bıde bı gozum kanlanmıstı oda gecıyo yavas yavas. yuzumdekı sıslıklerım gectı ama burnum sıs tabıkı buda cok normal benım derım baya kalınmıs o yuzden ben gec ılescem.ben bıraz kotu oldum baya morarıp sıstım ama herkez aynı olcak dıye bısey yok. kontrllere gıttıgımde 3.gunu olmasına ragmen ne bır morluk ne sıslık olanlarda vardı.korkulck bsy yok ama oyle hızlı gecıyokı ınsan sasırıyo ben dısarıda cıktım gezdım oyle mor mor ama hıc takmadım ınsanlar bakıyo fıln ama aman dedım bosver keyfıme baktım:)nasılsa gecıcı bı durum bu

herhangi bir müdahaleden söz etti mi? inşallah gerek kalmaz tabi ama ben de endişeliyim şiş durumundan ne yazık ki?

1,5 ay oldu benim ama benim burnum da tam senin anlattığın gibi canım. umarım gerek kalmaz ucu falan genişliği sağ tarafın şişinin inmemesi bi türlü geçmiyor. geçmiş olsun bakalım 2. ay kontrolü bana ne diyecek merak ediyorum ben de.

Ben mis gibi aldım duşumu ohhh! nasıl rahatladım anlatamam,bence şampuan sabun bir sorun oluşturmaz bandajı ve alçıyı düşürdüğü için yassahtı kuzum :))

bendeee sabah yapıcaam yeter bu kdr bencede artık rahat rahat banyo yapmak istiyoruum:)

cvpladım cnm :)

benimde saçlarımı annem yıkıyodu ama artık ben yıkayabilirim bence şampuan bişey yapmaz ben sordum yapabilirsin dedi emre bey:) gözlerimin içi hala kanlı gördüğün gibi ama morluklarım yarıya indi 1 haftaya geçer inş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…