- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.061
hanımlar,
operasyondan 1 hafta sonra burnunuzun içinde bitiren sertleşmiş kirleri (kan-mukus karışımı) nasıl temizliyorsunuz?
bir losyon?
bir merhem?
bademyağı?
ilaç?
Peki kaç kere görüşme yapıyor emre bey bir bilgin var mı ? Bu arada en son gorusmen yakın bır zamanda mı yanı gorusmeden kac ay sonraya verdı amelıyat tarıhını ?
Bu arada emre bey ın ınterent sıtesınde forograf gonderme bolumu var orada resım gonderırsek ne gıbı ıslemler yapılabılecegıne daır cevap verıyormus kendısı oyle yzıyor faydalı olurmu acaba ?
ameliyatn ertesı gunu banyo yapalıyosn.sampuanı yuzune degdırmezsn bı sorun olmaz cnm ılık suyla sacını yıkaman lazım ve basın gerıye dogru yıkamalısın
yeni gittim emre bey e ve nisan ayına aldım ameliyat tarihini. Ameliyattan iki hafta önce de tekrar bir görüşme için gidiliyor. Sonra da ameliyat.
Web sitesinde fotoğraf gönderip yorum istememiştim ben ama senin de denemen de bir zarar yok bence. Neden denemeyesin. Gönder fotoğrafını bakalım. Vereceği cevap seni tatmin edecek mi?
Gerçi mail ortamında görüşmek elbette yüzyüze görüşmeye benzemez ama o da bir adımdır bana göre.
benim 2hhafta oldu ama yine korkuyorum ya emre bey yapabilirsin dedi gerçi
cok tesekkur ederım cevabn ıcın umarım cok memnun olursun bende bu hafta arayıp kendısını randevu alıcam ama arayacagımı dusunmek bıle heyecanlandırıyor benı :):):)
senıon fotograflarını da merak edıyoruz canımmm :):):)
Ben mis gibi aldım duşumu ohhh! nasıl rahatladım anlatamam,bence şampuan sabun bir sorun oluşturmaz bandajı ve alçıyı düşürdüğü için yassahtı kuzum :))benim 2hhafta oldu ama yine korkuyorum ya emre bey yapabilirsin dedi gerçi
bende şişlik morluk çok oldu diye koymadım şu anda da göz altımda hafif morluk var gözlerimin içi kanlı onlar geçsin koyucam 1 hafta sonra falan:)
slm zeyzey,
benim de 1,5 ay oldu şişlikler benim de iyi durumda değil, merak ediyorum ameliyat olduktan sonra sıfır inme mi oldu şişliklerde hiç mi inmedi yoksa az indi de hala biraz ucunda falan şişilik var ?? tam olarak neyden rahatsız oluyorsun? geçmiş olsun umarım mü
dahaleye gerek kalmaz.
benim 2hhafta oldu ama yine korkuyorum ya emre bey yapabilirsin dedi gerçi
peki şampuanı ne zaman değdirebiliyoruz ?
korkcak bısey yok cnm ya ılk gunlerde annem yardım edıyodu ama smdı kendı ısımı kendım goruyorum ama yınede annem yanımda oluyo nolur nolmzz:26: Basını one dogru egmedıgın sure sorun yok emre beyın hemsıresıne sormustum guzelce anlatmıstı saolsun:) benım yarın son kontrlm var sorcaktım zatn soyle yuzumu kopuklu kopuklu ne zmn yıkayabılırım dıe hemn cvp yazarım sanada:) senn gozlerın nasıl oldu cnm bnmkı gıtmeye basladı bıraz ama yınede bellı oluyo herkez korkuo benden hehe:)))
yuzunuzdekı morluklar ve sıslıkler ne kadar kalıyor yaklasık olarak ? Yanı kac gun sonra dısarıya cıkılabılır yada ıse gıdılebılır ?
ben amelıyat olduğumdan berı burnumun sol tarafı ılk zamanlara gore baya indi genelınde de bır değişim oldu tabıkı ama sağ taraf hala cok şiş ucu da hala çok şiş inmedi bir türlü. emre bey bekleyelım dedi. ınsallah gere kalmaz... ucu sis olduğu ıcın yuvarlak ve küt duruyor top gbı bıraz ucu ınse burnum duzelecek dıye tahmın edıyorum ama... bakalım:26:
ben amelıyat olduğumdan berı burnumun sol tarafı ılk zamanlara gore baya indi genelınde de bır değişim oldu tabıkı ama sağ taraf hala cok şiş ucu da hala çok şiş inmedi bir türlü. emre bey bekleyelım dedi. ınsallah gere kalmaz... ucu sis olduğu ıcın yuvarlak ve küt duruyor top gbı bıraz ucu ınse burnum duzelecek dıye tahmın edıyorum ama... bakalım:26:
Ben mis gibi aldım duşumu ohhh! nasıl rahatladım anlatamam,bence şampuan sabun bir sorun oluşturmaz bandajı ve alçıyı düşürdüğü için yassahtı kuzum :))
umarım cok cok yakın zamanda gecer tum agrıların morlukların canım
bu arada gecmıs yazılardan senın maıl adresını gordum canım oradan bır kac soru sordum uygun oldugunda bakıp bana gerı donus yapabılırsen cok mutlu edersın benı
korkcak bısey yok cnm ya ılk gunlerde annem yardım edıyodu ama smdı kendı ısımı kendım goruyorum ama yınede annem yanımda oluyo nolur nolmzz:26: basını one dogru egmedıgın sure sorun yok emre beyın hemsıresıne sormustum guzelce anlatmıstı saolsun:) benım yarın son kontrlm var sorcaktım zatn soyle yuzumu kopuklu kopuklu ne zmn yıkayabılırım dıe hemn cvp yazarım sanada:) senn gozlerın nasıl oldu cnm bnmkı gıtmeye basladı bıraz ama yınede bellı oluyo herkez korkuo benden hehe:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?