emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

cok cok tesekkur ederom canımmm gercekten :):):)

arkadaslar umarım en yakın zamanda tum sıslık ve morluklardan kurtulursunuz . Benım de tek korkum cekındıgım konu bu morluklarımın sıslıklerımın gıtmemesı yada bırsey ters gıderde ykeske yaptırmasaydım demek . Emre bey ı tavsıye eder mısınız

Kötü bir burnun varsa kesinlikle evet tavsiye ederim.

cvpladım cnm :)

COK COK TESEKKUREDERIM CANIMM GERCEKTEN :):):) BIR KAC SORUM DAHA VARDI ONU DA GODNERDIM CANIM:):):)

rica ederim cnm ne demek :) onlarıda cvpladım aklına bişey takılırsa çekinmeden sor hepimiz bu dönemlerden geçtik çünkü çok normal bunlar:)

teşekkürler umarım geçer, ben şöyle söyliim morluklar çok çabuk geçiyor ilk hafta hatta 3 gün mor olarak kaldı. şişlikler geç geçiyor burnum hala geçmedi hala uyuşuk, burun ucu baya şiş yani umarım şiştir burun ucu şiş değil şekil buysa top şeklinde ve pek sevilesi değil :), ağrı olmuyor dinlenmek lazım, yandan görüntü fena değil, eskisinden iyi diyebilirim, önden şişlikler gecerse belki değişir ama önden görüntü de pek sevilesi değil:) kanatlarda sorun var ama tabi şişler inince geçerse bilemem simetri takıntısı olan biri değilim simetri var, dert etmiyorum benim derdim şişlik bir de kanatlar aşağıda ama dedim ya daha erken beklemek lazım. ben tam sonucu 6 ay dolunca söyleyebilirim. burun derim de çok kalın değilmiş normalmiş bu arada.

ha şunu ekliim mutlaka doktorun tavrıyla ilgili bir sıkıntı yok istediğniz zaman arayın tavrı var. iyi yani. ha bir memnuniyet de gözler arası kaşlar arası daha doğrusu çukur iyi burdan baya bir memnununm. kalkıklık sıkıntıı değil abartı değil.genişlik de rahatsız edici değil.

arkadaslar emre beyden randevu almak ıcın cumartesı mı yoksa pazartesı mı daha ıyı hangı gun daha sakın oluyorsa o gun gıtmek ıstıyorum yardımcı olursanız cok memnun olurum

eso sana ozelden mesaj atıyorum ama gıtmıyor

ozel mesaj kutunun dolu oldugunu ve mesajlarının bı kacını sılme gerektıını yazıyor :):):)

Kızlar öncelikle hepinize çok çok geçmiş olsun, umarım şikayeti olan herkesin tüm sorunları geçer ve istedikleri burunlara kavuşurlar... şimdi burda okuduğum yorumlara göre, Barış Çakır'a karar verip gidip görüşerek ameliyat günü aldım... ama biraz önce tekrar siteye girip son yorumları incelediğimde, birsürü kişinin Barış Bey'den şikayet ettiğini gördüm, burunlar sola yada sağa yatıkmış, umarım hepsi düzelir de, çok üzücü ve kafa karıştırıcı oldu bu... Şimdi acaba Emre Be'i mi tercih etsem diyorum, başta ikisi arasında kararsız kalmıştım ama Avrupa Yakasında oturuyorum, konum itibari ile Barış Bey'i tercih etmiştim, gidip gelmek gerekecek sürekli ve daha kolay olur diye... Ama Emre Bey'e doğru kaymaya başladım... Emre Bey'e burun ameliyatı olan arkadaşlar tavsiye edermisiniz, bir fikir verebilirmisiniz? ya da memnun olmayan, pişman olan var mı? yardımcı olursanız çok sevinrim....

eftelya emre bey her yönden sağlam ve ömürlük burun yapıyo sana şu tavsiyede bulunayım ekşi sözlükte emre ilhan hakkında yazılanları oku ne demek istediğimi anlayacaksın ... Bide Facebook adresine bi bak derim örnek burun fotoğrafları da var ben emre beyle ilgili bi tane olumsuz yorum görmedim düşünsene herkes kolay beğenen yada cahil insanlar mı ki Emre beyi övüp dursun.Benimde korkularım vardı ama muayenehanesine kaç kez gittim bi sürü hastasını gördüm burunları muhteşem olmuş:) yalan yok çok başarılı bi doktor herkes hakettiği değeri görmeli...

Son düzenleme:
eftelya emre bey her yönden sağlam ve ömürlük burun yapıyo sana şu tavsiyede bulunayım ekşi sözlükte emre ilhan hakkında yazılanları oku ne demek istediğimi anlayacaksın ... Bide Facebook adresine bi bak derim örnek burun fotoğrafları da var ben emre beyle ilgili bi tane olumsuz yorum görmedim düşünsene herkes kolay beğenen yada cahil insanlar mı ki Emre beyi övüp dursun.Benimde korkularım vardı ama muayenehanesine kaç kez gittim bi sürü hastasını gördüm burunları muhteşem olmuş:) yalan yok çok başarılı bi doktor herkes hakettiği değeri görmeli...

Alıntı yapmadan yazmışım silemedim mesajı tekrar kopyaladım:))

çok kısa bir süre sonra ben de emre bey e ameliyat olucam.
doktorumagüvenim sonzu ama çok heyecanlı ve tedirginim yine de
korkuyorum kızlar, ya beğenmezsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…