emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

benim burnum hala şiş olmasına rağmen ben sitede okuduğum dr lar arasında Tabi ki emre ilhan derim. hala bununla ilgili pişmanlığım yok. somut olarak gördüğüm negatif bir hasta da yok. Kendin görüşmeye gittiğinde daha da netleşirsin zaten.

mrb cnm bende daha yenı amelıyt oldm emre beye.15 gun oldu.ve ben kac km oteden geldım amelıyt olmak ıcın.bence eger bu ıse kesın karar verdıysen karsıdan gelmek cokta zorlamaz bence cunku nerelerden gelenler var.sonuca bakmak lazım ve daha 15 gun olmasına ragmen bn ıyıkı oldum dıyorum ama tabıkı daha cok yenı ufak tefek skntlr oluyo ama bunlarn geccegını bıldıgım ıcın cokta kafama takmıyorum.ama emre beyı dusun derım boyle bır ınsan yok yanı.nasıl yetısıyo bu kadar seye sasıyo ınsan muayenesıne gıdersn eger sende gorursun.bıgun yıne kontrle gıttıgımde annem emre beye sız hıc yorulmuyomusunuz mola vermeden hastalarla ılgılenıyosunuz dedı.o da gulerek ben boyle guzel sonuclar gordukce yaptıgım ısın karsılıgını aldıkca,sızın memnunıyetınızı gordukce cok mutlu oluyorum yaptıgım ısın karslıgını almak cok guzel dedı:))

Kızlar herkese merhaba..Bende istanbul anadolu yakasında iyi bir doktor arıyorum..Aslında aklımda Hasan Fındık vardı ama yorumları okuduktan sonra Emre İlhan daha çok aklıma yatmaya başladı açıkçası..Çünkü burnumun büyüklük yada görüntü olarak aşırı göze batan bir hali yok..Sadece şekil olarak düzelmesini istorum.Bu yüzden risk almak istemiyorum..Yani doğal görünümlü bir burun istiyorum...Oyuk ve minicik burunlar çok fazla hoşuma gitmiyor..Emre Beyi doğallık konusunda önerirmisiniz yoksa her yüz tibine standart burunlar mı yapıyor..Sizce benim isteklerimi dinleyip ona göre davranırmı yoksa kendi bildiğinimi yapar?? Bu konuda çok tedirginim...Ameliyat olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorumm...

hasan fındık ismini ilk kez duyuyorum emre bey en başta sen ne istiyosun buna çok önem veriyo görüşmeye gidersen anlarsın:) emre beyin yaptığı burunlarda dikiş izi falan kalmıyo estetik olduğu kesinlikle anlaşılmıyo uzun uzun yazarımda aynı şeyleri yazmıştım emre ilhan bilgi paylaşımın son yazılarını oku derim üşendim şimdi yazmaya:)))

arkadaşlar bende ameliyat oldum Emre beye daha 14.günümdeyim ve şişliğim yok denecek kadar az ayrıca hiç morarmadım, gözlerde kanlanma vs. hiç bir şey olmadı, ve ameliyatım 4 saat sürdü. ilk 2 gün sadece baş ağrım oldu onun haricinde şuan gayet iyiyim çok şükür emre beyde saolsun çok çok iyi, yetenekli ve ilgili bir doktor. ben çok takıntılı biri olmama rağmen emre beye tereddütsüz ameliyatımı oldum, ameliyat olmak isteyen arkadaşlar bence vakit kaybetmeden emre beye ameliyat olsunlar. ameliyat süreçleri vs. ile ilgili bilgi almak isteyen arkadaşlar olursa eğer benle irtibata geçebilirler...

Son düzenleyen: Moderatör:

ben dışardan geleceğimde kalacak yer sıkıntı olacak gibi ailemi o kadar zor ikna ettimki şimdi bir sorun olur die cok korkuyorum ailem kendi memleketimde bir doktora olmamı öneriyor bir sürü sıkıntı olacak istanbulla arası 15saat ne dersiniz kızlar o kadar sıkıntı cekmeye değer mi ?buradaki doktor içinde iyi diyolar ama ben emre beyi cok istediğim için tereddütte kalıyorum şehir dısında gelen arkadaşlar cok zor oluo mu ameliyat sonrası tekrar yolculuk yapmak

emre beyi düşünüyorsan bence başka doktora gitme derim çünkü sonradan pişman olursan ve ameliyat sonrasında istenmeyen bir sonuçla karşılaşırsan bu senin için daha maliyetli ve psikolojikman daha kötü bir sonuç olacak... emre beye gelen hastaların çoğu revizyon hatta 2. ve 3. ameliyatlarnı olmuş hastalar, aradan zaman geçtikten sonra ameliyat olupda düşme, çökme vs. sorun yaşayan çok arkadaşım var pişman olmamak adına bildiğin yoldan şaşmamanı tavsiye ederim yinede sen bilirsin tabii.. bu arada asistanları sana kalıcak otel konusunda yardımcı olabileceklerini düşünüyorum çünkü muayeneye gittiiğimde gelen bir kaç kişi için otel ayarlamaya çalışıyorlardı..sen yinede kendin kararını kendin vereceksin ama unutma pişman olursan yeni bir ameliyat için en az 7-8 ay beklemen gerekecek iyi düşün iyi tart derim..

bu arada özelden mesaj atan arkadaşlar kusura bakmayın mesaj sayım 50 yi geçince ancak cevaplayabilecekmişim sitem izin vermiyor çünkü bilginiz olsun...

Gecmis olsun, umarim istedigin buruna kavusursun. Resimlerini birakirmisin sonra? Bende 27 mart tarih aldim, simdiden cok heyecanliyim... Nasil bi burun istiyorum onuda bilmiyorum, bu yuzden ameliyat olanlardan biraz ilham alirim diye ameliyat olanlarininkini gormek istiyorumda..

mrb kızlar merak edenler vardı yeni resimler ekledim bilginize

bende yoğun istek üzerine foto eklediiiimm çok şişim ama belki fikir olur merak edenlere:)

kızlar ikinizin burunlarıda mükemmel olmuş, çok yakışmış maşallah.
Ben anlamıyorum ya benim şanssızlığım mıydı bu benin 7 ay oldu hala burun sırıntındaki kemer duruyor ya ağlamak istiyorum 43:
hafta sonu randevu aldım inşallah iptal edilmezse.. bakalım ne diyicek emre bey.

çokk teşekkür ederim canım.allalla kemerin nasıl duruyo anlamadım ameliyattan sonra olan bişey mi yoksa öncedende mi vardı? çok geçmiş olsun cnm ya inşallah zamanla düzelen bişeydir.merak ettim sende foto koyar mısın?

Selam kızlar. Bende bir yıldan fazla bir süre önce Emre Bey e ameliyat oldum. Ameliyat öncesi nefes almada hiçbir problemim yoktu, sadece şekilden şikayetçiydim. Ameliyat sonrası burnumun görünüşü açısından memnun kaldım. Ancak burnumun içi tıkalı gibi geliyor. Özellikle iz olan sol delikten %100 nefes alamıyorum. Diğer tarafda genelde kanama değil ama hafif kan sızıntısı oluyor.

Ameliyat olanların burundan nefes almaları nasıl? Yurt dışına gitmem gerektiğinden 15. güne kadar muayenesine gidebildim, acaba muayenesine uzun süre giden olupta bu tarz şikayetleri olanlara ne söylediğini bilen varsa yazabilir mi? Kendisine mail attım ama cevap vemedi

çook teşekkür ederim cnm:) çok şaşırdım ilk defa emre beyden dolayı böyle birşey duyuyorum çok üzüldüm senin adına hiç gitmedinmi 7ay boyunca emre beye?sormadınmı nedenini belki geçer burnun tam oturmadığından dolayıdır

maşallahh canımmm benim çok güzel oldu burnuşun

teşekküüüüür ederiiiim burundaşıııımmmm sanada maşallah

cnm öncelikle çok geçmiş olsun. benim daha 22 gün oldu sol tarafım ara ara tıkanıyor bazen açılıyor ama yeni diye bendeki normal sanırım senin 1yılı aşmış acaba et büyümesimi oldu o tarafda :S

yeni uye oldum burda bilgi edinmek iicin Turkiyede hangi Dr un Seconder Rhinoplasti alaninda cok basarili diye, ilk ameliyatim cok basariz gecti , Dr emre bey hakkinda olum yazilar okudum acaba resimlerize bakabilirmiyim lutfen

dg62 bende hep tıkalıydı ama forumdan okuduğum bazı hastalar muayeneye gittiğinde emre beyin burun içini temizlediği ve ondan sonra rahat nefes aldıkları. Bende kısa süre gözetiminde kaldığım için tıkalı kalma sebebi ondan olabilir diye düşünüyorum. Istanbul'a gidince bakacağım artık ama soğuk havalarda özellikle çok tıkalı oluyor

evet soğuk da çok etkiliyor en kısa zamanda emre beye git bence başka sorun olmasın bu sefer

Merhaba.bende burun ameliyatı düşünüyorumda istanbulda oturmuyorum.güven yıldırım diye bi doktora arkadaşım yaptırdıa tavsiye üzerine yaptırmıştı ve şuan çok memnun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…