emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

daha önceden hiç duymadın o doktorun ismini,ama Emre beye giden arkadaşlar yada gidecek olan arkadaşlar, ilk gittiğiniz andan itibaren Emre beyin ne kadar güvenilir ve bu konuda ne kadar uzman olduğunu her şekilde görüp, analiz edip anlayacaksınız, kendinden çok emin bir doktor öncelikle, ve işini layıkıyla yapan sorumluluk sahibi bir doktor, zaten böyle olduğu için çok da başarılı...

Kızlar ameliyatınızı oldunuz, alçınız bandajınız herşeyiniz çıktı ve daha 1 ay geçmemişken burnunuzda asimetriler olduğunu görüp kahroldunuz... Valla hiiiiiç kasmayın bence, benim 20 küsürüncü günüm ve geçen hafta burun deliklerim ayrı telden çalıyordu ama şimdi birebir aynılar. ödemdenmiş, geçmeyecek diye boşuna üzülüp durmuşum. İbretlik paylaşım olsun size bu. :)))

arkadaşım çok geçmiş olsun, sayfanda fotoların var mı bilemiyorum, ekledim seni, kabul edersen sevinirim.. benim de burnumun kalın derili olduğunu söyledi doktorum.. şimdi doktorumdan ameliyat gününü haber vermesini bekliyorum.. acaba arkadaşlığımı kabul edebilirmisin, fotolarını çok merak ediyorum ,)

kabul ettm cnm :) bakıp fikir edinebilirsin ayrıca sormak istedigin seyler olursada sorabilirsin:))sen kime ameliyat olcaksın?

kabul ettm cnm :) bakıp fikir edinebilirsin ayrıca sormak istedigin seyler olursada sorabilirsin:))sen kime ameliyat olcaksın?

teşekkür ederim canım benim.. ben G.Antep'te Prof. Dr. Mehmet Mutaf'a ameliyat olcam.. görüşmelerimizi yaptık, benden ameliyat için ne zaman uygun olabileceğmi söyledi ben de ona göre iş yerimle konuştum; ancak şuanda sanırım doktorum yurtdışında ondan haber bekliyorum.. yani beni yarın arayıp haftaya ameliyat var bile diyebilir :)) benim de burnuma etli burun dedi canım, ama senin fotolarına baktığımda ameliyat öncesi burnunda benim burnum kadar kötü değilmiş ,) gayet iyiymiş yani.. sanırım tek ortak noktamız etli burun olması.. onun için de doktorum şişlerin diğer kişilere göre biraz daha çok kalacağını, iyileşme sürecinin biraz uzayabileceğini söyledi.. çok küçük burun olmaycağını, çok muhteşem bir şey bekliyorsan mutlaka ki revizyon gerekli olacaktır ancak sana yakışacak en doğal burnu yapıcam dedi.. bakalım ben çok korkuyorum aslına bakarsan.. korkum da narkozz :S sen nasıl etkilendin peki narkozdan?? kötü kötü şeyler geliyor insanın aklına, bilmiyorum sen de de oldu mu ama..

her an için hazırlıklı olman lazım o zaman:)benim estetik açıdan tek sorunum gülerkn yanaklarıma doğru fazla yayılıyodu burnum ki emre beyde muayne ettiğnde gerckten olması gerekendn fazla geniş oldugunu soyledı.tam olarak söylediği şeyi söylicem ama nasıl anlatcağımı bilmiyorum:)) sımdı anlatmaya calısıyım insallah basarabılırım:) gözün göz yaşı aktıgı yer varya o noktadan asagıya dogru cızgı cızersn o cızgının dumduz ınmesı gerekıyomus eger burun kanadın o cızgıden tasıyosa genıs oluyomus ayy yazarken bıle kafam karıstı ınsallah kımse benı yanlıs anlamaz:))sımdıden kımse kusura bakmasın:) neyse asıl konuya donıyım benım saglıksl cok sorunum vardı genız etlerım cok buyumustu sınuztm vardı artı fazlasıyla kemık ve buyuyodular.amelıyt tahmını kac saat surer dıye sormustuk 2 2 bucuk saat demıstı emre bey ama 4 saat surdu amelıyatm ıcerdende baya sorunluydu yanı sekıl olarak fazla oynatmadım zaten.aynı seylerı banada soyledı sabırlı olcaz baska caresı yok kalın derılılerın kaderı bu gec ılesmekama sonuc guzel olcaksa ınsan herseye katlanabılıyo.sen zaten cok guzel bı kızsın gamzelerıne bayıldım helekı gozlerın masallah yanı:) ınsallah revızyona gerek fln kalmaz hem ne oyle daha ılk amelıyatını olmadan revızyonda ne:S burnun azcık kalkık olsa kemerı gıtse zaten cok cok guzel olur.ya ben bıraz zor atlattım narkozu oyle kusmam fıln olmadı cok sukur ama cok halsızdım 3 gun yattım sureklı leyla gıbıydım:) ama bu kısıden kısıye degısıyo bunye meselesı.bu arada ılesme surecınıde kafana takma emre beyde bana gec ılesceksın demıstı ama kontrllerde benı sasırtıyosn cok guzel gıdıyo ılesmen demıstı ki bn gercektn cok kotu oldum asırı sıstım morardım gozum kanlandı ama korkma buda herkezde olmuyo ve ınan cok cabuk gecıyolar bu donemde ıhtıyacın olcak tek sey sabır sabır sabırr tabı kendınede cok ıyı bakman lazım ne kadar ıyı bakarsan o kadar ıyı ılesırsın:))sormak ıstedıgın seyler olursada yıne sorabılırsın ben cok guzel kafa sısırırım:))

ahhh canım benim sen ne güzel kafa şişiriyosun böyle kafa şişirmeye can kurban, çok güzel anlatmışsın bence şimdi bu gözyaşının aktığı yerden aşağı doğru çizgi çizdiğimde anlıyorum ki benim de burun kanatları geniş DD kii zaten bende burun şeklinden öte en kötü şekil profilden güldüğüm zaman burnumun şekli çok tuhaf oluyoo.. ayrıca nefes problemi de var tabi.. hepsi bir arada olacak.. evet her an hazırlıklı olmaya çalıyorum.. amirlerime söyledim zaten, ben hemen gidebilirim dedim.. o yüzden çok yogun çalışıyorum bu aralar, iş kalmasın diye çabalıyorum ortalama izin, raporla 40 gün kadar işe gitmicem, umarım bu süreçte insanların arasına çıkabilecek hale gelirim.. bu arada doktorumun revizyon gerekebilir demesi çok canımı sıkmıştı ama sonrasında açıklama yaptı. çok küçük bir burun istersen revizyon gerekir, yoksa senin için en doğru ve seni memnun edecek burnu yapıcam, ancak beklentini çok yüksek tutarsan ameliyat sonrası psikolojin bozulabilir, beklentini az tut, sonucu görünce zaten çok sevineceksin dedi.. bakalım artık nasıl olucaksa.. inşallah sağ sağlim ameliyatı da atlatırım.. çok korkuyorum inan.. bilgilerin için çok çok teşekkr ediyorum ( bu arada ben de acayip kafa şişiririm , belli oluyodur sanırım )

arkadaşlar benim bir sorum olacak. emre bey bir tek bagdat caddesindeki muayenehanesnde mi hasta bakıyor ? yoksa başka çalıstıgı yer var mı ?

Slm Kizlar,

Bende 4. ayin 13 ne ameliyat oluyorum ama cok korkuyorum yüzüm bakilmayacak hale gelirse diye :S insallah iyi gecer hersey ..

hak vermiyor degilim biraz, cok hos bir sey degil eger yapiliyorsa, bunu genel anlamda söylüyorum

bu doktor secimi ve sectikten sonraki sürec ne kadar zor...

İç rahatlatıcı bir mesaj olmuş çok çok teşekkürler :)

arkadaşlar yorumları okuyunca emre bey ile de görüşsem mi diye düşündüm ancak farklı şehirde ameliyat olmak doğru olur mu kararsızım

Kiz sen baska sehirden bahsediyorsun, ben ta Hollanda'dan gelecegim Emre beye ameliyat olmak için. Bir hafta yada on gün kalacağım, sonra cuuuup yine hollandaya. Bence bu yüzden kararsız olma. Yinde sn bilirsin tabiiki, secim senin.

hak vermiyor degilim biraz, cok hos bir sey degil eger yapiliyorsa, bunu genel anlamda söylüyorum

bu doktor secimi ve sectikten sonraki sürec ne kadar zor...

Ben böyle seylerden hoşlanmam, isterse padisah gelsin yine dogruyu konuşurum.. Gönül alma filan fıstık muhabbetlere gelemem, neyse o! Onu söylerim.. Öyle doktordan filanda çekinmem. Mart 27 şinde ameliyat olacağım, eğer hoşuma gitmesse, kendi yaşadıklarımı ve tecrubelerimi paylaşırım burdan.. Bekleyin beniiii.

kizlar bence hic korkmayin ben dehset korkan ve hayatinda baska doktorlarin elinden tam ameliyat gunu firar etmis bir vatandas olarakdan EMRE bey pambuk gibi birisi....ben ondan kacmayip taaa almanyalardan gelipde yazin ortasinda ameliyat olduysam herkes olar..ayrica panik atak vardir bende:) resimler mevcut optum sizleri

valla Emre beyde çok çok iyi ve kaliteli, adı duyulmuş bir doktor olduğu için sanmayın oda her gelene ameliyat yapıyor diye, Emre beyde hastasını seçiyor sonuçta, sadece kendi tarafınızdan düşünmeyin, karşılıklı memnuniyet gerektirir bu işler, biz hastaları olarak memnun olacağız, Emre beyde doktor olarak hastalarını memnun ettiği için memnun olacak.En baştan beri memnun olmayacak birine de ameliyat yapılmaz, çünkü 4-4' lük bir burun yapsada hasta yine memnun olmayacak birde bu taraftan bakın. Tabii ki memnuniyetsizlik durumları söz konusu olursa burdan paylaşılsın, ama ben yaklaşık olarak 1 yıldır araştırıyorum şu ana kadar Emre bey ile ilgili bir rahatsızlığı olan, ameliyat sonrasında sorun yaşayan, sorununu dile getiren bir yazı okumadım...

merhaba duffie özel mesaj gönderdim sana bakarmisin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…