emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kumsal içimi rahatlattın gerçekten benimde burnumun sağ kanadı şiş asimetri var sol taraf kalkık sağ inik:)) korkuyodum:) inş dediğin gibidir canım

Birsey soracagim, ameliyattan sonra burnum asimetrik kaliyorsa ve bu bir yil sonra degismiyorsa, Emre bey tekrar operasyon yapiyor mu bir ucret talep etmeden? Yokda hepsinimi odeyecegiz? Hic sordunuz mu bunu Emre beye?

Benim Ameliyatimdan bu doneme 5 ay gecti hic bir nefes alma problemim yok,her iki dleiktende % 100 nefes aliyorum tamam eger cok yorulursam nadir biraz nezle gibi oluyorum havalimaninda sadece yasadim bunu agir bavullar tasidigim icin kisa surede osla kosturmaca baska yasamadim hic,burun kendi kendini temizleyemiyor ama Emre bey zaten 6 ay diyor bunun icin nefes alma problemim olmayinca oda cok rahatsiz etmiyor pamukla gunluk temizliyorum...

Narkoz etkisi soran bir arkadasin yazisini okudum ona cevaben okurmu bilemem ben hic ama hic etkisini yasamadim,uyudum uyandim ne basagrisi ,ne mide bulantisi hafif sersemlik vardi yatakta tv izledim,morlairm sislerimde oyle korkulacak kadar olmadi bunyeye bagli sanirim cok rahat atlattim.

Ameliyat olucak arkadaslara simdiden gecmis olsun.

selam kızlaar bende ameliyat istiyorum! birkaç aydır doktor araştırıyorum artık kafayı yicemm ne zor kararmış (
canm zor falan bi karar değil şanslısın ki Emre beyi farkedip buraya yorum yapmışsın. Yıllarca araştırıp durdum verilmiş sadakamız varmış ki Emre İlhanı tercih etmişiz şu an 8.günüm sargılı şiş halinden bile çok memnunum yalnız elinizi çabuk tutun o kadar yoğun ki Emre bey yakında bir yıl sonrasına gün alırsanız şaşırmayın

canım çok çok geçmiş olsun :) umarım iyileşirsin bi an önce ve hayalini kurduğun burna sahip olursun :)) nasıl ağrın sızın var mı? fotoğraflarınıza bakmak istiyorumm ama şu 25 msj sınırını doldurmam lazım

Kız ben kac yıl araştırdım, bende sonunda Emre beye olacağım. İcim rahat, ameliyat Nasil gecer bilmiyorum ama doktor secimimden memnunum. Rahatladım diyebilirim..

ne mutlu sana ! eminin üstünden büyük bi yük kalkmıştır :)) karar vermek gerçekten çok zor..her gün bilgisayarın başındayım yorumları okuyorum araştırma yapıyorum..o kadar çok doktor var ki!hepsinin de memmun olan olmayan hastaları var..bu iş biraz da şans işi tabii ama Emre beyin hasta yorumlarının neredeyse hepsi olumlu görünüyo :)

çok teşekkürler gizem hiç ağrım yok sadece şişlik morluk falan var... 25 mesajı doldurmak sinir bi durum bende önüne gelen alana kopyala yapıştır yaparak 25 mesajı doldurdum her yere aynı mesajı yazıp duruyodum insanlar kesin kim bu deli demişlerdir

Son düzenleme:

bende düşünmedim değil yazıcam bişeyler artık napalım :) fotoğraflarını bekliyorum sabırsızlıklaa )

bende 25 mesaj sinirini asmak icin Geyiksohbet diye bir topic vardi, orda istedigin kadar geyik yapabiliyorsun, siir yaziyorsun, icinden geleni filan iste, orada doldurmustum 25 mesajimi. Kolay gelsin sana. Bu arada ben Emre beyin yaptigi butun burunlari begenmiyorum, ama herkez kendi burnunu begeniyor. Benim Emre beyi secmemin nedeni, hastalarinin hemen hemen hepsi memnun. Yani benim yaptirmak istedigim sekli sen begenmezsin seninkini ben begenmem ama onemli olan insan yapilan burunla kendinin mutlu olmasi. Bu yuzden tercihim Emre bey... Unutmaki her ameliyat mukemmel gecmez.

sevgi olayı tam anlamıyla çözmüşsün Emre bey de böyle mantıklı düşünen hastalar istiyo işte:)

Merhaba bayanlar, ben subatta Emre Bey´e ameliyat olmus bir bayanim, hala sisliklerim var ama, burnum tam sekil almadigi halde cok güzel, iyi düsünülüp yapilmasina gerektigine inaniyorum. Benim ameliyatim cok basarili gecti, cok az gözlerimin altinda morluk vardi, o da 2-3 günde gecti, 3 gün sonra dus bile aldim, suan 3 hafta gecti ve hergün de sislikler daha da azaliyor.Ben cok memnunum, ama iyi düsünün, kuaföre gidip de balyaj attirmaya benzemiyor, bazi yorumlari okuyunca sok oldum, cok hafife alan var, orami yaptircam surami yaptircam diye, sonucta bicak altina yatacaksiniz, ben 9 sene düsündüm, iyiki Emre Ilhan´da karar kilmisim, herkese tavsiye ederim. Acibademde hemsireler cok ilgili dügmeye bastigin an geliyorlar ve hepsi cok kibar, nazikler.

Su, bunu yazan ellerine saglık. Cok moral veriyorsun, sağol. Şimdi daha cok gaza geldim, 27 Mart çabuk geeeel, yeni burnusuma kavuşmak istiyorum.. Sanada büyük gecmis olsun. Umarım istediğin buruna kavuşursun.

su100 merhabalar. çok geçmiş olsun.sonuçtan memnun kalmana da çok sevindim ayrıca. ben de emre beyden ameliyat için gün alan hastalardan biriyim. fotoğraflarını merak ediyorum . görebilmem için beni eklersen çok sevinirim. teşekkür ederim.

25 mesajim olmadigi icin emre beyin yaptigi burunlara/resimlere bakamiyorum =((((( ... Mayis'da Emre beyde ameliyat olmayi düsünen varmi aranizda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…