- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.381
Arkadaslar dunde yazdim ama cvp alamadim. Bende ikinci ameliyat dusunuyorum. Emre beye revizyon olupta memnun olmayan veya komplikasyonlar olan kimse varmi? lutfen bilgilendirin beni, cok endiseliyim :S
merhaba emre beye benim ilk ameliyatımdı..muaynehanesinde rezizyon olan insanlarla konuştum hepsi memnun.revizyonda emre beyin başarılı olduğunu duydum..umarım en doğru seçimi yaparsın sağlıklı ve istediğin gibi bir buruna sahip olursun.endişeni tahmin ediyorum ama doğru doktoru bulduğunda ve ona inandığında herşey çok güzel gelişiyo:)
bende ameliyat düşünüyorum. Emre beyin hastalarının çoğu memnun galiba
rica ederim canım.yardımcı olabilmek isterim:) seni çok iyi anlıyorum bende böyle bir süreçten geçtim bir yıl araştırdım.kafanı çokta karıştırma az doktorla görüş içine sinen ve güvendiğin doktorun marifetli ellerine bırak kendini:) ben mutluyum çok şükür şiş olmasına rağmen tahmin ediyorum.bukadar mutlu olabileceğimi hiç düşünmüyordum.olumsuz yorum yapan insanlar bile çok beğendi yorumlar pozitif gelmeye başladı:) sana tüm enerjimle en iyi dileklerimi gönderiyorum.umarım istediğin sonuca ulaşırsın:)İlly tsk ediyorum halen çok kararsızım, süremde az kaldı. Acele karar vermem gerekiyor! İnşallah bende sizler gibi guzel bi burun sahibi olurum :)
rica ederim canım.yardımcı olabilmek isterim:) seni çok iyi anlıyorum bende böyle bir süreçten geçtim bir yıl araştırdım.kafanı çokta karıştırma az doktorla görüş içine sinen ve güvendiğin doktorun marifetli ellerine bırak kendini:) ben mutluyum çok şükür şiş olmasına rağmen tahmin ediyorum.bukadar mutlu olabileceğimi hiç düşünmüyordum.olumsuz yorum yapan insanlar bile çok beğendi yorumlar pozitif gelmeye başladı:) sana tüm enerjimle en iyi dileklerimi gönderiyorum.umarım istediğin sonuca ulaşırsın:)
Ayy insallah yaaaaaaa, bide resimlere bakabilsem ne iyi olcak :S[/QUO
özelden mailimi yollıyım diycektim ama özelden msj atamıyorum bende
Emre bey hangi hastanede ameliyat yapiyo, bilginiz varmi
ben çok memnunummmmm daha bantlarım alınmadı ve şiş olmasına rağmen güzel görünüyor....bence doğru karar....
ben de ameliyat olmayı düşünüyorum emre beye,muayeneden sonra kaç aya randevu veriyor biliyor musunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?