emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ayni sekilde ben de sabirsizlikla bekliyorum, insana cok fikir verebilir diye dusunuyorum.
o kadar kararsizim ki, kafam da bir o kadar karisik

kızlar ben de emre beye ameliyat olucam galiba biraz cesarete ihiryacım var amaliyat sonrası süreçten biraz bahseder misiniz?

canım benim ameliyat sonrasındaki sürecim sorunsuz geçti.ağrı kesicimi bile kullanmadım..yemeğimide yedim çok rahat sadece sert yiyecekler yemedim.tuzu kestim.hastaneden çıktığımda yüzüm sıcakta şişti eve gelinceye kadar avrupa yakasında oturuyorum.ameliyatım anadolu yakasında oldu.malum istanbul trafiğinide çektim..ameliyata girmeden öncede bi mutluydum çıkıncada gülücükler dağıttım aileme..hiiç korkma zaman su gibi geçiyor.önemli olan adım atıp ameliyata girmen sonrasıda kolay sakın korkma.korkunu anlıyorum ameliyat olanların çoğu yaşadı bunları emin ol ama inan ağrı falan olmuyo.emre beyin muayne hanesinde kiminle konuştuysam bunu söyledi.şimdiden hayırlısı olsun:) kafana takılan bişey olursa sorabilirsin.benim 3. haftam çok şükür mutluyumm:)

ben de ameliyat olmayı düşünüyorum emre beye,muayeneden sonra kaç aya randevu veriyor biliyor musunuz??

merhaba dolorez.emre bey çok yoğun oluyo asistanı burcu hanımı ara ameliyat tarihini erteleyenler olabiliyo açığa aldırırsın ismini.erken bile olabilir ameliyatın 1 -2 ay en erken tarih verebilir diye düşünüyorum ama yanlış bilgi vermiyim.en iyisi görüş asistanı doğru bilgiyi verir.emre beye ameliyat olmayı düşünerek çok doğru bir karar vermişsin emin ol:)herşey gönlünce olsun..

ayni sekilde ben de sabirsizlikla bekliyorum, insana cok fikir verebilir diye dusunuyorum.
o kadar kararsizim ki, kafam da bir o kadar karisik

bende burdaki yorumları okuya okuya kafamdaki karışıklıklar gitti, ilk karar verdiğim dr un en iyisi olduğuna karar verdim. allah kısmet ederse bende haziran ortasında ameliyat olacağım. inşallah buraya çok güzel resimlerimi koyacağım...

hanımlar ben emre ilhan ve muhammet dilber arasında kaldım ameliyat olmayı düşünüyorum. foto koydum şuanki halimi, daha önce hiç ameliyat olmadım bu arada ilkameliyatım olacak. lütfen fotolara bakıp yorum yapar mısınız? benim gibi burnu olup da güzel sonuçlar alanlar, emre bey bu burnu yapar diyenler filan işte yardımınızı bekliyorum güzel hatunlar

ben pazartesi günü randevuya gideceğim, sanırım haziran ortasına da öncesinden konuştuğum için ameliyat olabileceğim... benimde kafam karıştı, daha foto yayınlamadım. ama en kısa sürede olmak istiyorum. allah yardımcımız olsun...

ben yakın zamana dek sadece emre ilhanı düşünüyordum ama muhammet dilbere ameliyat olanlar da memnun kafam oyüzden epey karıştı ne yapıcam bilmiyorum... inşallah ameliyatlarımızı en kısa zamanda olup güzel sonuçlar alırız...

inşallahhh canım, ben hem çok korkuyorum hemde heyecanlıyım. şimdiye kadar hep korktuğum için erteledim. hayırlısı olsun bakalım. inşallah göz açıp kapayıncaya kadar bitecek herşey. iyi düşünüp güzel şeyler yaşayalım

moral çok önemli ... pozitif düşünmeli,yiz... herşey çok güzel olacak:))))

moral çok önemli ... pozitif düşünmeli,yiz... herşey çok güzel olacak:))))

evet inş güzel olucak hiç kötü olucağını düşünmüyorum aslında ama tek karasızlığımın sebebi şu,,acaba ikidoktor arasında kaldım ya birine olunca keşke diğer doktora olsaydım der miyim diyorum onun dışında bi sıkıntı yok

bence ilk karar verdiğin her zaman en doğru karardır....aklına ilk hangisi yattıysa onu tercih et, ki aklında o kalmasın. tabiki naçizane bir tavsiye benimkisi:)))

bu forumda muhammet beye ve emre beye ameliyat olup fotograflarını paylaşan bir sürü insan var. bence ilk olarak nasıl bir burun istediğinize karar verin. sonra istediğiniz burnu hangi doktorun yapabileceğini kestirin.o fotograflar inanın karar vermekte çok yardımcı oluyor. ikisi de iyi doktorlar. şimdiden geçmiş olsun :)

pembecim , bende ameliyat olacağım ama bana nasıl bir burun yakışır onu bilemiyorum ki.... en kötüsüde bu belkide. hayal bile edemiyorum bende et var kemik kırım kemerli bir burnum var. et ve sinüsler temizlenecek kemik düzeltilecek zaten saşlık için olmam gerekliymiş, o kadar sıkıntı çekeceğim madem estetikte olayım dedim. ama yüzüme ne yakışır bilemiyorum((
onuda sanırım dr un gösterdiği tasarımlardan anlayacağız.

bence ilk karar verdiğin her zaman en doğru karardır....aklına ilk hangisi yattıysa onu tercih et, ki aklında o kalmasın. tabiki naçizane bir tavsiye benimkisi:)))

ben ilk baştan beri VİRÜShep emre bey derken sonradan acaba muhammet bey mi diye bi tereddüte düştüm. yaniaslında aklımda ilk i sim emre beydi. emre bey dışında birine olursam sanki içimde kalacak gibi geliyor:)

ben de açıkçası nasıl birburun istediğime emin olamıyorum.. kendi kendime photoshopla tasarımlaryapıyorum , diğer arkadaşların fotolarını inceliyorum ama bitürlü karar veremedim. o yüzden şuanki fotomu koydum ki görenler bi yorum yapar belki diye:)

ben neden göremiyorum fotoğraflarını?

benimm 18 temmuzda emre beye ameliyatım var fotolarımı paylaşıcam sizinle bende çok karsızdım emre bey ve muhammet bey arasında ama en sonunda emre beyden yana oldu gönlüm ve allah nasip ederse 18 temmuzda ameliyat olucam

Son düzenleme:
bencede doğru karar vermişsiniz....muhammet dilberin 2 tane hastasında tümsek kaldığı söyleniyor albümde görebilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…