emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bence emre ilhanı düşünün...burunları gördüm emre beyin,güzel sonuç çıkarıyor

Kızlar , sizi o kadar iyi anlıyorum ki, ben 6 YIL doktor araştırdım ve sonunda Emre beye oldum. Önce ameliyattan korkardim sonra doktor araştırması girdi araya derken 31 yasımda olabildim... Henüz 2 aylık bebiş burunum ama inanın cok mutluyum. Bende nasil burun istediğimi bilmiyordum sadece nasil İSTEMEDİĞİMİ biliyordum ve gerisini doktoruma bıraktım birde burdan iki arkadasın resmini götürmüştüm, böyle olabilir diye. Kafanıza hangi doktor yatıyorsa, ona olun. Eğer aklınızda 2 doktor varsa ve imkanında varsa gidin ikisine görüşün derim. Zaten ameliyat olacağın doktoru görür Görmez anlıyorsun, iste budur diyorsun. Allah yardımcınız olsun, çünkü zor bir aşamadınız. İnanın ameliyat bile bu kadar zor değil

bencede doğru karar vermişsiniz....muhammet dilberin 2 tane hastasında tümsek kaldığı söyleniyor albümde görebilirsiniz...

canım yaaaa. Bunu söylediğin iyi oldu. Benimde İÇİMDE kalacaktı yoksa. Ama bana zaten uzak olduğu için ve emre beyle ilgili hiç bir olumsuzluk duymadığım için ona muayene olup ameliyatımıda yaptıtacağım allah kısmet ederse...

Son düzenleme:

canım sen 31 yaşında olmuşsun tebrik ederim. ben 40 ıma geldim , ancak korkumu yenebildim , ve halada korkuyorum....çok heyecanlıyım:))tebrik ederim seni. ama her işte bir hayır vardır derler buna inanıyorum..

bence emre ilhanı düşünün...burunları gördüm emre beyin,güzel sonuç çıkarıyor

sanırım önce ikidoktorla da görüşmem gerek arkadaşların da dediği gibi o zaman karar verebilicem...emre bey bana uzak kalıyor ben avrupa yakasındayım, muayene saatleri filan çok geç onu düşünüyorum birde... ama kararım ondan yana olursa da mesafeydi saatti artık umrumda değil gece yarısına kadar beklerim

mervecim bende avrupa yakasında oturuyorum..ilk başlarda sık sık emre beyin muayne hanesindeydim..birde baktım bi süre sonra o yollar kısa geldi alıştım.bide kadın milleti muayne hanede bile çenemiz düşünce zaman çabuk geçiyo,:).sende umarım içine sinen doktora ameliyatını olursun ve istediğin sonuca ulaşırsın:)

mervecim bende avrupa yakasında oturuyorum..ilk başlarda sık sık emre beyin muayne hanesindeydim..birde baktım bi süre sonra o yollar kısa geldi alıştım.bide kadın milleti muaynehanede bile çenemiz düşünce zaman çabuk geçiyo,:).sende umarım içine sinen doktora ameliyatını olursun ve istediğin sonuca ulaşırsın:)

kızlar merhaba bende emre ilhan a burun estetiği olmayı düşünüyorum beni fiyat ve hastane konusunda bilgilendirebilir misiniz acaba yeni üye olduğum içim resimlerinizi göremiyorum amliyat olanlar beni arkadaş olarak ekleyebilirler.yardım edersiniz çok mutlu olurum.dr konusunda kafam çok karışık herkese teşekkür ederim.

haklısın canım, zaten sonuç istediğim gibi olucaksa hiç sorun etmemek lazım mesafeyi, herhangi birdoktora ameliyat olup da sonra birdaha aynı çileleri çekmesi var bir de... çok teşekkür ederim, senin gibi güzel bir burnum olur inşallah :)

kesinlikle canımcım önemli olan içine sinmesi:) öyle mutlu mutlu gidiydum ki mesafe kısa gelmeye başlamıştı:) çok teşekkür ederim beğeniler mutlu ediyo beni:) darısı başına.sağlıklı,yüzünle uyumlu güzel bir burnun olur inşallah:) Allah kimseye göstermesin 2. kez ameliyat olmayı

narkozdan sonra ayilinca sikinti yasadiniz mi acaba

narkozdan sonra ayilinca sikinti yasadiniz mi acaba

şöyle söyliyim ben gözümü tam açamama rağmen,etrafımdakileri flu görmeme rağmen el sallıyodum:) tek sorunum aç hissetmemdi..ayılınca biraz midem bulandı hepsi bu..ayaklarımın altı uyuşuktu varis çorabı giydiriyolar,sanırım birde narkozun etkisinden dolayı uyuşma oluyo ayaklarda.. birkaç saat ayağa kalklmadım kısa bir süre sonra ayaktaki uyuşuklukta geçiyo.hepsi bu.herkese sorunsuz operasyonlar diliyorum.benim sıkıntım olmadı çok şükür

narkozdan ayilma kismi kisiden kisiye göre degisiyor bildigim kadariyla. kimi bünyede daha uzun sürüyor, kimi hemen ayiliyor.
bademcik ameliyatimdan hatirladigim ayrintilar su: 10 a kadar say dediler, bu arada narkoz vermeye baslamislardi, 3 dedim ve sonra hemen uyumusum.
bana göre uyumamla uyanmam arasinda 1 saniye var. ama operasyon aslinda 2 saat kadar sürmüstü.
narkozun herhangi bir yan etkisini hic hissetmedim, sadece yorgun hissettim kendimi.

merhaba arkadaşlar;

bende bundan yaklaşık 3 yıl önce Meryem Gülümser diye bir doktora uygun bir fiyata ameliyat oldum. doğal olsun dedim doğalda yaptı ama sanırım fazla doğal oldu :) çünkü kadın sadece üstünü törpüleyip aşağıyı olduğu gibi bıraktı. şişlik inincede burnum hala aşağıya bakıyor. işin kötüsü nefes almak gibi problemim yoktu, burnumu yapamadığı halde artık eskisi gibi nesefte alamıyorum. bu olaydan aldığım ders; 1. bayana ameliyat olunmaz. 2.ucuz diye hiç ameliyat olunmaz
geçenlerde Hasan fındık ile görüştüm ama anladımki kendisi daha çok zayıflama, meme alanında daha yoğun çalışmakta! bende sitedeki sizlerin yorumu ile Emre ilhanı tanıdım ve görüşme için temmuza randevu aldım. hemde beni cezbeden sağlık kısmını çözebileceğine inanmam oldu. benim ameliyat olduğum kişiyi bilmiyorum pek tanımazsınız ama sakın uzak durun kızlarr! ucuz etin yahnisi yavan olur diye boşuna dememişler. 2.500 verdim şimdi belkide 5.000tl vereceğim bana bu burun 7.500 gelmiş olacak. 7.500 milyara ben kendimi baştan yaptırırdım :) bakalım kesinleşsin sizlerle resimlerimi ve tecrübelerimi tekrardan paylaşmak isterim.

gecmis olsun, iki ameliyat olan arkadaslar var, genelde revizyondan sonra hallerinden daha memnunlar.
umarim emre ilhan beye olacagin operasyonun sonuclari seni tatmin eder. Fiyat olarak daha cok istiyor,
ama daha hic sikayet edeni okumadim.

merhaba elsyy emre bey ameliyatlarını acıbademde yapıyor ve fiyatı 6000 tl ama bunun içerisinde ameliyata kadar yapılan muayene ücreti de dahil.ben de haftaya salı günü ameliyat olacağım.ve kararım kesinlikle ve en başından beri emre bey di..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…