- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.421
ben yakın zamana dek sadece emre ilhanı düşünüyordum ama muhammet dilbere ameliyat olanlar da memnun kafam oyüzden epey karıştı ne yapıcam bilmiyorum... inşallah ameliyatlarımızı en kısa zamanda olup güzel sonuçlar alırız...
bencede doğru karar vermişsiniz....muhammet dilberin 2 tane hastasında tümsek kaldığı söyleniyor albümde görebilirsiniz...
Kızlar , sizi o kadar iyi anlıyorum ki, ben 6 YIL doktor araştırdım ve sonunda Emre beye oldum. Önce ameliyattan korkardim sonra doktor araştırması girdi araya derken 31 yasımda olabildim... Henüz 2 aylık bebiş burunum ama inanın cok mutluyum. Bende nasil burun istediğimi bilmiyordum sadece nasil İSTEMEDİĞİMİ biliyordum ve gerisini doktoruma bıraktım birde burdan iki arkadasın resmini götürmüştüm, böyle olabilir diye. Kafanıza hangi doktor yatıyorsa, ona olun. Eğer aklınızda 2 doktor varsa ve imkanında varsa gidin ikisine görüşün derim. Zaten ameliyat olacağın doktoru görür Görmez anlıyorsun, iste budur diyorsun. Allah yardımcınız olsun, çünkü zor bir aşamadınız. İnanın ameliyat bile bu kadar zor değil
bence emre ilhanı düşünün...burunları gördüm emre beyin,güzel sonuç çıkarıyor
sanırım önce ikidoktorla da görüşmem gerek arkadaşların da dediği gibi o zaman karar verebilicem...emre bey bana uzak kalıyor ben avrupa yakasındayım, muayene saatleri filan çok geç onu düşünüyorum birde... ama kararım ondan yana olursa da mesafeydi saatti artık umrumda değil gece yarısına kadar beklerim
sanırım önce ikidoktorla da görüşmem gerek arkadaşların da dediği gibi o zaman karar verebilicem...emre bey bana uzak kalıyor ben avrupa yakasındayım, muayene saatleri filan çok geç onu düşünüyorum birde... ama kararım ondan yana olursa da mesafeydi saatti artık umrumda değil gece yarısına kadar beklerim
mervecim bende avrupa yakasında oturuyorum..ilk başlarda sık sık emre beyin muayne hanesindeydim..birde baktım bi süre sonra o yollar kısa geldi alıştım.bide kadın milleti muayne hanede bile çenemiz düşünce zaman çabuk geçiyo,:).sende umarım içine sinen doktora ameliyatını olursun ve istediğin sonuca ulaşırsın:)
haklısın canım, zaten sonuç istediğim gibi olucaksa hiç sorun etmemek lazım mesafeyi, herhangi birdoktora ameliyat olup da sonra birdaha aynı çileleri çekmesi var bir de... çok teşekkür ederim, senin gibi güzel bir burnum olur inşallah :)
gecmis olsun ve güle güle kullan. emre ilhanin ofisi saskinbakkaldaydi degil mi?
canım benim ameliyat sonrasındaki sürecim sorunsuz geçti.ağrı kesicimi bile kullanmadım..yemeğimide yedim çok rahat sadece sert yiyecekler yemedim.tuzu kestim.hastaneden çıktığımda yüzüm sıcakta şişti eve gelinceye kadar avrupa yakasında oturuyorum.ameliyatım anadolu yakasında oldu.malum istanbul trafiğinide çektim..ameliyata girmeden öncede bi mutluydum çıkıncada gülücükler dağıttım aileme..hiiç korkma zaman su gibi geçiyor.önemli olan adım atıp ameliyata girmen sonrasıda kolay sakın korkma.korkunu anlıyorum ameliyat olanların çoğu yaşadı bunları emin ol ama inan ağrı falan olmuyo.emre beyin muayne hanesinde kiminle konuştuysam bunu söyledi.şimdiden hayırlısı olsun:) kafana takılan bişey olursa sorabilirsin.benim 3. haftam çok şükür mutluyumm:)
narkozdan sonra ayilinca sikinti yasadiniz mi acaba
kızlar merhaba bende emre ilhan a burun estetiği olmayı düşünüyorum beni fiyat ve hastane konusunda bilgilendirebilir misiniz acaba yeni üye olduğum içim resimlerinizi göremiyorum amliyat olanlar beni arkadaş olarak ekleyebilirler.yardım edersiniz çok mutlu olurum.dr konusunda kafam çok karışık herkese teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?