- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.441
herkese merhaba :) 4 mayısta ameliyat oldum ağrısız sızısız çok güzel bir ameliyat geçirdim.ameliyata bile giderken mutlu girdim:) cesaret iğnesi yapılıcaktı hemşireye iğneyi bana değil anneme yapın dedim( hastanedeki hemşireler çok şeker ve çok ilgililer,önlüklerine hayran kaldım:) eklemek istedim ), emre beyin ellerine sağlık iyiki onu tanıdım, iyiki bizim doktorumuz ya iyiki türk..ırkçılık olsun diye demiyorum yanlış anlaşılmasın:) mesela alman olsaydı nerden bulucaktım canım doktorumu.iyiki bu siteyi ve sizleride tanıdım çok teşekkür ederim hepinize.yorumlarınız ve resimlerinizi paylaşmanızın çok büyük yardımı oldu..şunuda eklemek isterim hiç kimse emre beyin hakkında abartmamış hatta kelimeler yetersiz bile kalıyo diyebilirim.onun mesleğine aşkını,hastasına ilgisini:) çok seviyorum doktorumu.enerjisine hayranım maşallah.buna rağmen tüm hastalarıyla çok güzel ilgileniyor.ilk günden beri ne istediğimi anladı bana yakışacak doğal bi burun olsun demiştim ve kulağını çınlatayım hande meleği örnek vermiştim:) bugün 10.günümdeyim.kızlar kendime çok iyi baktım ödem için çay karışımı yaptım isteyene tarifini veririm:),maydanoz kaynatıp içtim,cildim morarmıyo onun avantajını yaşadım morarmam çok az oldu.ilk iki gün şişliklerim olunca japon olmuştum tek rahatsızlık veren o bide yüz üstü yatamamak olmuştu( zaten kötü bi alışkanlık ameliyat sayesinde sigaradanda kurtuldum,yüz üstü yatmaktanda) ... kızlar ağrım hiç olmadı hastanede serumdan ağrı kesici verildi eve geldiğimde ilk gün tedbir amaçlı ağrı kesici içtim sonraki sünlerde içmedim..aklıma gelenler bunlarsormak istediğinizi yanıtlarım:) bana burda çok yardımcı olundu bende minnettarım aynı şekilde başkalarınada yardımcı olmak isterim.resimlerimi ekliycem değişimleri sizlerle paylaşıcam:) herkese güzel günler diliyorum
merhaba elsyy emre bey ameliyatlarını acıbademde yapıyor ve fiyatı 6000 tl ama bunun içerisinde ameliyata kadar yapılan muayene ücreti de dahil.ben de haftaya salı günü ameliyat olacağım.ve kararım kesinlikle ve en başından beri emre bey di..
gecmis olsun, iki ameliyat olan arkadaslar var, genelde revizyondan sonra hallerinden daha memnunlar.
umarim emre ilhan beye olacagin operasyonun sonuclari seni tatmin eder. Fiyat olarak daha cok istiyor,
ama daha hic sikayet edeni okumadim.
merhaba elsyy emre bey ameliyatlarını acıbademde yapıyor ve fiyatı 6000 tl ama bunun içerisinde ameliyata kadar yapılan muayene ücreti de dahil.ben de haftaya salı günü ameliyat olacağım.ve kararım kesinlikle ve en başından beri emre bey di..
kizlar cok merak ettigim bisey var. Benim kemerli bir burunum var, ucu sarkik degil ama burun deliklerim onden gozukmuyo yani duz. on taraftan burnumun fazla uzun oldunu dusunuyorum, yani kastan dudaga kadar olan kismi. Merak ettigim su: burun estetiginden sonra on taraftanda fazla degisiklik oluyomu?
canım burda o kkdr çok kişinin fotoğrafını inceledim ki emin ol hepsinin burunları inanılmaz değişmiş. hatta en büyük değişim bence emre ilhan hastalarında oluyor. bi ara tereddüt ettim acaba o kadar değişim istiyor muyum diye ama evet madem bıçak altına yatıcam olmuşken tam olsun, güzel olsun istiyorum o yüzden ben de emre bey de karar kıldım. benim de burnum kemerli ve uzun hatta eğrilik var, bence en iyi sonuç alacağımız doktor emre ilhan. burnumun şuanki halini koydum canım istersen beni de ekleyebilirsin, inşallah burnumuzu yaptırdıktan sonra güzel burunlarımızın fotolarını koymak da nasip olur :)
Canim cok tessekur ederim bende yeni oldugum icin resimlere bakamiyorum su an cok yogun sekilde o 25 yorum sayisina ulasmaya calisiyorum :)))
canım burda o kkdr çok kişinin fotoğrafını inceledim ki emin ol hepsinin burunları inanılmaz değişmiş. hatta en büyük değişim bence emre ilhan hastalarında oluyor. bi ara tereddüt ettim acaba o kadar değişim istiyor muyum diye ama evet madem bıçak altına yatıcam olmuşken tam olsun, güzel olsun istiyorum o yüzden ben de emre bey de karar kıldım. benim de burnum kemerli ve uzun hatta eğrilik var, bence en iyi sonuç alacağımız doktor emre ilhan. burnumun şuanki halini koydum canım istersen beni de ekleyebilirsin, inşallah burnumuzu yaptırdıktan sonra güzel burunlarımızın fotolarını koymak da nasip olur :)
Amin canim, ben gun aldim haydii hayirlisi sende aldinmi ?
merhaba arkadaşlar ben haziranın 12 sinde emre beye burun estetiği ameliyatı oluyorum...acaba aynı tarihte ameliyat olan var mı benden başka?
ben yazin dr emre beye ameliyat oluyorum cok heycanliyim! Oldugumda resim kesin paylasirim
merhaba arkadaşlar ben haziranın 12 sinde emre beye burun estetiği ameliyatı oluyorum...acaba aynı tarihte ameliyat olan var mı benden başka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?