emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

sevgili illy mesajın bir hafta sonra ameliyat olacak olan bana öylesine moral oldu anlatamam...umarım benim ameliyatım da senin ki kadar sorunsuz geçer...keşke daha önceden görseymişim yazdıklarını...bu arada sana da çok geçmiş olsun...yeni burnunla en mutlu günler senin olsun...darısı başımıza inşallah...

şimdiden geçmiş olsun canım. herşey çok iyi olacak merak etme :)

MERHABA,

benimde 1 ay sonra Emre bey ile görüşmem var. 2.ameliyatımı olacağım için benim için bu doktor durumu çok önemli. yorumları az çok okudum ama emre beye ameliyat olan kişilerin resimlerini göremedim. acaba benmi beremedim yada yokmu. bilen var ise emre beyin yaptığı burunlar hakkında bilgi almak istiyorum. tecrübe çok önemli çünkü..

gecmis olsun, iki ameliyat olan arkadaslar var, genelde revizyondan sonra hallerinden daha memnunlar.
umarim emre ilhan beye olacagin operasyonun sonuclari seni tatmin eder. Fiyat olarak daha cok istiyor,
ama daha hic sikayet edeni okumadim.

çok teşekkür ederim berginer. inş dediğin gibi herşey yolunda gider. ben tutarı gözden çıkardım artık, sağlığım ve görüntüsü istediğim gibi olsunda başka bir isteğim yok :)

ahh acibadem hastanesii ahh:)) otel gibim vallah....sevgili arkadasim hersey insllah istedigin gibi olur guzel sonuclar alirsin......resimlerini bekliyoruz simdiden gecmis olsun balim...

kizlar cok merak ettigim bisey var. Benim kemerli bir burunum var, ucu sarkik degil ama burun deliklerim onden gozukmuyo yani duz. on taraftan burnumun fazla uzun oldunu dusunuyorum, yani kastan dudaga kadar olan kismi. Merak ettigim su: burun estetiginden sonra on taraftanda fazla degisiklik oluyomu?

mesaj sayin dolunca fotograflara baktiginda daha iyi göreceksin; evet önden de cok degisiklik oluyor.
kendim daha olmadim, fakat sagolsun arkadaslarin fotograflarina bakma firsatim oldu ve basarili bir ameliyatin sonucu olarak bircok degisiklik gözlemledim.

canım burda o kkdr çok kişinin fotoğrafını inceledim ki emin ol hepsinin burunları inanılmaz değişmiş. hatta en büyük değişim bence emre ilhan hastalarında oluyor. bi ara tereddüt ettim acaba o kadar değişim istiyor muyum diye ama evet madem bıçak altına yatıcam olmuşken tam olsun, güzel olsun istiyorum o yüzden ben de emre bey de karar kıldım. benim de burnum kemerli ve uzun hatta eğrilik var, bence en iyi sonuç alacağımız doktor emre ilhan. burnumun şuanki halini koydum canım istersen beni de ekleyebilirsin, inşallah burnumuzu yaptırdıktan sonra güzel burunlarımızın fotolarını koymak da nasip olur :)

Canim cok tessekur ederim bende yeni oldugum icin resimlere bakamiyorum su an cok yogun sekilde o 25 yorum sayisina ulasmaya calisiyorum :)))

Canim cok tessekur ederim bende yeni oldugum icin resimlere bakamiyorum su an cok yogun sekilde o 25 yorum sayisina ulasmaya calisiyorum :)))

anladım canım özellikle aklıma gelen arkadaşlar Acelyam, adailona, handemelek, baharkaynak,cherry21,eso,e61,derya1988,puff,pembeatmosfer,illy, bunların fotoğraflarını incelemeni tavsiye ederim. şu an aklıma gelenler bunlar,, daha bir sürü güzel burun var :)

Amin canim, ben gun aldim haydii hayirlisi sende aldinmi ?

kizlar benim de simulasyonlara bir baksaniza...
hepimiz hakkinda hayirlisi diyorum, ama bu arada da birkac burun sekli denedim kendimde ))

merhaba arkadaşlar ben haziranın 12 sinde emre beye burun estetiği ameliyatı oluyorum...acaba aynı tarihte ameliyat olan var mı benden başka?

umarım herşey istediğin gibi olur :)) haziranda ameliyat olabilmek için kaç ay önceden randevu almıştın ? 2-3 ay önceden konuşmak gerekiyor galiba?:44:

Kizlar onemli bir sorum bar. Ben yazin amilyat olac
Ama burun deligimin tam cikisinda ve cok hafif icinde bir yara olictu galiba ilthap. Doktora gitim
Melhem verdi ama yaram daha gecmedi. Bu yara amilyata bir engel olurmu?

bence önemli, baska bir üyemizin yazdigi bilgiye göre, adet zamanina denk gelmemesi, dudakta ucuk olmamasi falan lazimmis.
dis doktoru bile disimizde enfeksiyon varsa islem yapmiyor, önce antibiyotik veriyor. cünkü iltihap kesesinin patlamasi demek,
mikroplarin vücuda yayilip zehirlemesi demek, fakat bence en saglam bilgiyi yine de doktorun verecektir.
zaten gerekirse ameliyat tarihini de degistirecektir (diye düsünüyorum).

dr emre ilhan bey tarafindan amileyat olmus kizlara bir sorum var: amilyatan once bilgisayarda tasarlanan resim ve amilyat sonrasi burun ayni oluomu? yani kucuk farkliliklar yasaniomu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…